Şimdi Ara

bu araç alınır mı? pert kaydı v.s var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-emsalsiz-temiz-polo-58623033/detay/

arkadaşlar bu araç alınır mı? sanıreım 12 ye düşecek. daha fazla da düşmez.

plakası 60 dr 361. bakabilenler pert kaydı var mı? yada ağır hasarı var mı? bir de ne zamandır bu kişinin araç bakabilirse çok sevinirim...

• Plaka No 60DR361
    Marka VOLKSWAGEN
    Model 1997
    Sahiplik Belge Tarihi 18/07/2011
    Tescil Birimi TOKAT
    Renk 1 GRİ (Metalik)
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    Cinsi OTOMOBİL
    Çalıntı mı? HAYIR
    Hak Mahrumiyeti YOK

Hasar sorgulama için 5664 mesaj servisini kullanabilirsiniz.
  • teşekkür ederim hocam. çok sağolun. arkadaşlar şimdi bu araç alınır mı? tavsiye eder misiniz? bir de tramerden bakabilen falan varsa çok iyi olur ya...
  • havayastıgı, abs yok, 2 ay sonra 15 yaşını dolduracak bir otomobil, neredeyse 13 bin lira ücret istemiş, Sedan 306, marea, symbol gibi daha modern araçlara da bakabilirsiniz.
  • sedan 306 çok tipsiz. symbol de hoşuma gitmiyor. marea da hem tutulmuyor hemde parçaları çok pahalı sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

sedan 306 çok tipsiz. symbol de hoşuma gitmiyor. marea da hem tutulmuyor hemde parçaları çok pahalı sanırım?

eh bi yedek parça fiyatlarını kıyaslayın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

havayastıgı, abs yok, 2 ay sonra 15 yaşını dolduracak bir otomobil, neredeyse 13 bin lira ücret istemiş, Sedan 306, marea, symbol gibi daha modern araçlara da bakabilirsiniz.

15 yaşındaki arabada hava yastığı varsa daha çok korkarım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    10 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: Details

havayastıgı, abs yok, 2 ay sonra 15 yaşını dolduracak bir otomobil, neredeyse 13 bin lira ücret istemiş, Sedan 306, marea, symbol gibi daha modern araçlara da bakabilirsiniz.

15 yaşındaki arabada hava yastığı varsa daha çok korkarım ben

en fazla patlamaz dostum
  • bu arabanın hurdaya ayrılması lazım .sanayi esnafını zengin eder

üzerine 5-6 daha koy bi dacia al .bundan kat kat iyidir.
  • Ben geçen sene bu ay c3 dizel 2004 92 hp 4 airbag dijital klima 108 bindeki aracımı 13.500 e almıştım. Nerden nereye
  • Çok istemiş, kesinlikle bu parayı etmez.
  • teşekkür ederim arkadaşlar. peki bu fiyata ne önerirsiniz? (hurdaya ayrılsın diyen arkadaş da ayıp etmiş)
  • carisma yada mazda 323
  • benim kaynımdan aldım aracı ben golf almak için satıyorum benim arabada problem bulursan paran geri teslim bedava

ben temiz olmasa garanti vermem araca cuma günü salihliden arkadaş geldi sanayiye götürdüler 12800 istedim araca onlar 12250 verdiler 250 liraya kaldı iş. arabada hata kusur bulamadılar.iyi günler ilerim

polo sahibi arkadaş şu mesajları atmış.ikinci elde temiz araç bulmak bu kadar zorken bu aracı alsam mı diye tekrar düşündüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

benim kaynımdan aldım aracı ben golf almak için satıyorum benim arabada problem bulursan paran geri teslim bedava

ben temiz olmasa garanti vermem araca cuma günü salihliden arkadaş geldi sanayiye götürdüler 12800 istedim araca onlar 12250 verdiler 250 liraya kaldı iş. arabada hata kusur bulamadılar.iyi günler ilerim

polo sahibi arkadaş şu mesajları atmış.ikinci elde temiz araç bulmak bu kadar zorken bu aracı alsam mı diye tekrar düşündüm..

forumdaki arkadaşlar ve ben alternatif önerilerinde bulunduk, buna rağmen içinize siniyorsa alın tabi. Aracın kötü oldugunu söylemiyoruz ama bu araç için talep edilen ücret fazla. Siz bu fiyatlardan almayı sürdürdükçe bu araçların piyasası gerçekten bu oluyor.

• hocam bu araç kaça olsa iyi. ya da bana tutulan 2.elde giden klimalı, hidrolik direksiyon, ön camları elektrikli, aynaları elektikli bu fiyata alternatif söyleyin... ben bulamadım...

• Bende 1.6 gl carısma var 13 e aldım cok temız hıcbı masraf cıkartmadı 99 model bı lpg eksıgı var araba dortdortluk bı araba dusunmenı onerırım

• quote:

Orijinalden alıntı: mutu22

Bende 1.6 gl carısma var 13 e aldım cok temız hıcbı masraf cıkartmadı 99 model bı lpg eksıgı var araba dortdortluk bı araba dusunmenı onerırım

hocam dediğim gibi daha çok tutulan satabileceğim araba arıyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.