Şimdi Ara

Bu araç alınır mı bmw 740i alınır mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
6
Favori
21.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi araba güzel falan ama abimin 2005 1.16sına bile parça bulmak için anamız ağladı, en son sattık dayanamayıp da. Bunu düşünemiyorum.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    evet tampon jant vs vs değiştirerek göz boyuyorlar insana çekici geliyor ama km ye bi bakıyorum 250-300 binde bana pek iç açıcı gelmıyor ilk sahıbınden temiz orjınal bı sekılde kullanılmıs alırım alsamda bızım burda bı şirket sahibi 5.25 'ni satıcak gibi ilk sahıbı ve araba orjınal alsammı ne dersınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Sana tavsiyem 328 coupe al bir tane. Parça, yakıt olarak daha az zorlar seni.

çok sevdiğim bi araç ama fiyatları beni biraz aşıyor gibi hocam
  • thestell kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam ama bende vazgeçtim 5 serisi düşünüyorum artık onların parçaları rahatlıkla bulunabiliyor
  • Dave grohl kullanıcısına yanıt
    2000 üstü.

Yani 2001-2002-2003. Aksesuara fazla takılmayın bence araç temiz olsun, ve en önemlisi orijinal olsun. Ben mesela yaptığım masraflarla 3-4 kes m paket yapardım ama orijinalini bozmadım.

Sakın makyajsız almayın. Ben satıyordum acil ihtiyacım vardı mesela ama kaldırdım şu an satmıyorum. Şu anda bulabileceğin en temiz ve orijinal e39 diyebilirim.

Bence acele etmeyin, temizini bulmadan almayın. Hele galeri falan, uzak durun
    530i ler zaten 2001 yilinda cikti ama 540 dusunecekseniz makyajli ve cift vanoslu bakmalisiniz 5.25ler eski 528 i ler ile ayni performansa sahip bir 530 un tadini vermeyecegini dusunuyorum
  • Bence arac cok temiz gozukuyor. Hatta suan bu paraya alacaginiz pek cok araci cebinden cikarir. Ben olsam tanidik bir ustaya inceletip alirdim. Konforu vs tartisilmaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam bızım burada bi şirket sahibi yeni kasa f10 5.20d aldı eski ve ilk arabası olan e39 5.25'i satmayı düşünüyor galiba tahmınımce arac en az 2001 model çünkü makyajlı kasa oldugu belli füme renkte çok orjınal paralı insan olduğu içinde bence bakımlarını borusanda yaptırmıştır aracı 10 yıldan fazladır görüyordum ve hayrandım çocukken markete bakkala giderken o 5.25 e bakmadan geçmezdim bmw sevgisi küçüklükten var içimde neyse hocam lafı uzatmadan sence bu arac alınır mı 5.25 iyi bi seçim mi ?
    aslında haklısınız benı 520 nerdeyse hiç tatmin etmiyor ki e34 lerin motor sesini bilirsiniz hocam çok güçlü bi sesi vardır sanırım 5.30 dan aşağısını almasam iyi olur sonra pişman olabilirim
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    evet 7 serisi iyi ama galeriden satılık olması insanı tedirgin ediyor bi ara gidip keyfi bakıcam ama almaktan vezgeçtim gibi gözüküyor.
  • zaten 530i, 528 yerine geldi makyaj ile birlikte. Yani istesen de makyajlı 528 olmuyor mesela. Yukarıda arkadaş da belirtmiş haklı olarak.

Bana sorarsan 530'dan aşağısını almam. 540i, v8 ve oldukça zor bir motor. Heyüla gibi bir motor bence. En son kalan temiz bir 540i vardı, onu da Konya'lı bir arkadaş almıştı. Şu anda satılık araçlar gördüğüm kadarı ile hep turşu. Ya km düşürülmüş,ya apaçilerin eline düşmüş durumda.

Yani, ya 525, ya da 530 alın derim. Aracın önceki sahibi bence çok önemli bir unsur.
    Eger dediginiz gibi ilk sahibi bakimli ve kazasiz ise alin bence 525 i yi
    aynen öyle bende 5.40 lara baktım pek iç açıçı değiller 5.30 iyi bi seçim ama 5.25 tatmın edermı benı bılmem sonucta ılk sahıbınden satılık temız bı arac sahıbıyle bı ara konusup ona göre hareket edicem. tavsiyeniz için sağolun arada sorunlarımı size danışsam iyi olur çok bilgilisiniz bu konuda olurda e39 alırsam size danışırım hep
    öyle yapıcam hocam bi sahibiyle görüşeyim ona göre karar vericem yardımlarınız ve tavsiyeniz için teşekkür ederim bazı dostlarım bile böyle içten yardımcı olmadı bu konuda bana sadece tek söyledikleri çok yakar parçası pahalı vs vs hep aynı şeyler..
    tabii ki, istediğiniz zaman.

İsterseniz, buralara yolunuz düşerse (Adana), aracıma gelip bakabilirsiniz. Neyin nasıl olması gerektiğini, göstererek, elimden geldiği kadar anlatmaya çalışırım.
    Bilende bilmeyende bir fikir beyan ettigi icin boyle durumlar ortaya cikiyor benim icin bmw bir tutkudur olumsuz dusunenleri bir kenara birakin bence olumsuzluk sonucta her arac icin gecerli emin olun bmw cogu premium icerisinde sorunsuzlardan Bmw nin masrafli bir arac oldugu tamamen sehir efsanesidir markasi ne olursa olsun her arabanin yorgunu bakimsizi uzer durum bu yani bir 530 muadili olav butun 3.0litre v6 lardan daha az yakit tuketir sirali alti silindir olmasi avantajiyla ve bu alti silindir senfonisini baska bir 3.0 litrede duyamazsiniz :)
  • 15 yıllık BMW leri fahişe fiyata alıp BMW ye bindiğini sananlar var işte naparsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    93 model 5.20 almıştık. Aldığımızda çok temiz ve sorunsuz du. 4 5 ay bindikten sonra yavaş yavaş sorunlar ortaya çıktı. Geri satmak istedik. Zar zor 3 bin TL zarar ederek sattık. İyi düşünün bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1-2 hafta sonra adanaya geleceğim seyhan taraflarına yanınıza uğramaya çalışırım çok iyi olur
    evet artık onları dinlemiyorum bi tane tanıdığımız var bu konuda bana yardım eden tek o birde babam var hangı bmw yı düşünsem beraber gidip bakıyoruz ve ona göre alıp almıyacagıma karar verıyorum bende genç biriyim ama arabayı düzgün ve orjınal kullanmayı severım dediğiniz gibi başka 3000 motorlu bi araç bir bmw motoru gibi güçlü bi ses çıkaramaz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.