Şimdi Ara

Bu araç alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Temizse alınır bunlarda Esp yok diye biliyorum (2012 den sonra standart oldu)

https://oto.net/hyundai/i20/i20-1-2-team/bilgi

Bu araba nasıl 16v onu anlamadım 3 silindir silindir başı 4 sübap olur 16valf olanı hiç görmedim ama öyleyse iyidir klimayı yükseltince 12valf olanlar zorlanıyor...

Edit : 4 silindirmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 7 Mart 2017; 17:21:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Yani hocam zorlanır mı yokuşlarda vb? yakıtı nasıl olur sizce? ilk aracım olacak da

Tabi aşşağı yukarı atmosferikler bu hacimlerde pek fark hissettirmiyor bu arabada klimayı yükseltince 12v olanlardaki kadar güç düşüşü hissetmeyeceğini düşünüyorum , ayrıntılı yorumu kullananlar belirtsin 1200cc 4 silindir araç olduğunu hiç bilmiyordum genelde 3 silindir olanlardan sürmüştüm...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bakalım fiyatta da indirim oldu bize biraz 30 gibi bir fiyata gelecek ciddi düşünüyoruz ama yakıtı gerçekten bir soru işareti bizim için. Aslında dizel bakıyorduk çünkü.
    Bu araç alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.