Şimdi Ara

Bu Arabayı Alayımmı(Ford Fiesta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Çetaş'tan bu arabayı alayımmı ne diyorsunuz.Sizden Acil cevap bekliyorum.

Sadece 2 parça arka tamponda boya var.

Ford Fiesta 1.4 TDCİ
    2010 Model
    78.000 KM
    28.500 TL

http://www.fordikinciel.com/ford-fiesta-trend-5k-1-4-tdci-dizel-2010-model-dizel-manuel-istanbul-5790

************************************************************************************************

Aracı bugün almaya gittim.Tam alıyorduk anlaştık arkada ufak bi ezik vardı onu nasıl hallederiz diye aracın başında konuşmaya gittik.Fakat çıtaların birinde yine çatlak vardı.Bu sefer bagakı açtık ve Arabanın yük taşıdığından emin olduk :) Tabi haliyle hemen herşeyi orada bitirdik ve biz vazgeçtik hayırlı işler dedik.Yukarıda arkadaşın dediği gibi piyasası 26.500 felan.Ben tam donanımlı gittim.Araçta başka boya varmı diye cihazla ölçtük :) Adam zaten şaşırdı böyle geldiğimizi görünce..

Birde bu araba var ve kesin olarak anlaştık ama yinede tam olumlu cevap vermedim.Bugün yarın arayacağım ve kesin kararımı vereceğim.Şu an ben telefon açana kadar kimseye bu arabayı satmayacak.Linkini verdiğim ilan ise tanıdık birisi.>fiesta'dan vazgeçtik ve bu abide arabasını satıyormuş.Geçerken uğradık.Tüm hikaye bu.

Aracın ilan fiyatı 31.750 ama bana 30.000'e bırakıyor.Tüm boya kontrollerini yaptık ve ilanda dediği gibiydi.Çok önemli olmayan yerlerde 3-5 parça lokal boya.Zaten yağı felan herşeyi değiştirmiş.Araç full dolu.Sadece KM 106.000.Sizce alayımmı arabayı ne dersiniz.

http://www.sahibinden.c...-dustuu-140165046/detay

Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon Star Turkey -- 22 Kasım 2013; 20:47:53 >

• O paraya Focus varken Fiesta almak niyedir...
  • Focus KM olarak varsa alayım.150.000 KM'den aşağı Focus yok böyle temiz.
  • Fiyatı yüksek bence,26 bin liraya alınabilir.
  • Benim arkadaşım bundan 6 ay önce, 2010 model dizel manuel Fiesta'yı 28.000TL ye aldı. Araç siyah, arka tampon ve ön tampon kazalı. Bir kaç yerinde de boya vardı. Bence normal fiyatlar.
  • 1 yıl motor garantisi var.
  • Fiyatı normal en azından karşınızda muhatap bulabilirsiniz olabilecek bir soruna karşın alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus mu Toyota Corolla mı?
    15 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç büyük ihtimal otokoçun kendi şirket arabası. Eğer kilometresinden eminseniz alabilirsiniz. Biz 2012 fiesta dizel siyah-bej i 36.250 ye anlaşmıştık ve aldık. bence pahalı araç hem 2010 hem beyaz hemde kullanan biri olarak söyleyeyim donanımsız araç. hava yastığı abs dışında birşeyi yok. ama daha düşük model bir araçtan geçiyorsanız hertürlü yetecektir. Biraz daha ucuzunu arayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı bugün almaya gittim.Tam alıyorduk anlaştık arkada ufak bi ezik vardı onu nasıl hallederiz diye aracın başında konuşmaya gittik.Fakat çıtaların birinde yine çatlak vardı.Bu sefer bagakı açtık ve Arabanın yük taşıdığından emin olduk :) Tabi haliyle hemen herşeyi orada bitirdik ve biz vazgeçtik hayırlı işler dedik.Yukarıda arkadaşın dediği gibi piyasası 26.500 felan.Ben tam donanımlı gittim.Araçta başka boya varmı diye cihazla ölçtük :) Adam zaten şaşırdı böyle geldiğimizi görünce..

Birde bu araba var ve kesin olarak anlaştık ama yinede tam olumlu cevap vermedim.Bugün yarın arayacağım ve kesin kararımı vereceğim.Şu an ben telefon açana kadar kimseye bu arabayı satmayacak.Linkini verdiğim ilan ise tanıdık birisi.>fiesta'dan vazgeçtik ve bu abide arabasını satıyormuş.Geçerken uğradık.Tüm hikaye bu.

Aracın ilan fiyatı 31.750 ama bana 30.000'e bırakıyor.Tüm boya kontrollerini yaptık ve ilanda dediği gibiydi.Çok önemli olmayan yerlerde 3-5 parça lokal boya.Zaten yağı felan herşeyi değiştirmiş.Araç full dolu.Sadece KM 106.000.Sizce alayımmı arabayı ne dersiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-satilik-2009-model-opel-astra-elegance-fiyati-dustuu-140165046/detay

• 26 teklif et al. güzel araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanciy

26 teklif et al. güzel araç

Hangisine 26 teklif edeyim.Fiesta'dan vazgeçtim son mesajı okursan.Astra'dan bahsediyorum.1 kuruş inmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majjeste

Aracı bugün almaya gittim.Tam alıyorduk anlaştık arkada ufak bi ezik vardı onu nasıl hallederiz diye aracın başında konuşmaya gittik.Fakat çıtaların birinde yine çatlak vardı.Bu sefer bagakı açtık ve Arabanın yük taşıdığından emin olduk :) Tabi haliyle hemen herşeyi orada bitirdik ve biz vazgeçtik hayırlı işler dedik.Yukarıda arkadaşın dediği gibi piyasası 26.500 felan.Ben tam donanımlı gittim.Araçta başka boya varmı diye cihazla ölçtük :) Adam zaten şaşırdı böyle geldiğimizi görünce..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-satilik-2009-model-opel-astra-elegance-fiyati-dustuu-140165046/detay

Astra artık motorunu kanıtlamış bir araç km aşırı değil iyi de bakılmışsa sorun olmaz , bu hafta sonu arkadaşıma astra bakmak için gittiğimizde arkas bursanın elinde 2005 180 bin küsür kmde araç vardı 5 parça boyalı yaklaşık 26 bin fiyat çektiler ona kıyasla fiyatta güzel.Şimdiden hayırlı olsun

• Astra güzel araba fiyat nedir pek bilmem ama fikir olması açısından Arkadaş 2009 benzinli otomatik 60bin km de ki aracını galeriye 30 bine sattı. Sanırım enjoydu donanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araba dizel elegance modeli.Biraz fiyat araştırması yaptım fiyatı iyi gibi.Ama sizin yorumlarınızda önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majjeste

quote:

Orijinalden alıntı: kullanciy

26 teklif et al. güzel araç

Hangisine 26 teklif edeyim.Fiesta'dan vazgeçtim son mesajı okursan.Astra'dan bahsediyorum.1 kuruş inmiyor.

diğeri için demiştim kb görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.