Şimdi Ara

'Bu arabaya bu para verilmez' diyenler, hangi arabaya ne kadar para veriyor= (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • babam 53bin lira küsür paraya dizel corollaya imza attı.
    Ayda 500 km yapmayan saygıdeğer babama gittim,güzel güzel senedi yırttırıp 41.500e 1.33 corolla aldırdım.
    İlerde alacağım araç da 40 bin civarına 2. el x-type.
    Sonra satmayı da düşünmüyorum.
    Kompakt sınıf arabaya 70 80 bin bağlayana akıl fikir versin rabbim söyleyecek başka bişeyim yok.
  • 4-5 yıl öncesine kadar hatcbackler 25 binlerde sedanlar 35 bin civarlarında idi türk insanının gelirine göre mantıklı fiyatlardı. Araçlardan 2006 dan sonra sanırım yavaş yavaş donanım çıkarmaya başladılar. Aynı fiyata yeni model alıyordunuz ama eksik donanımla :) (komik değil mi?) sonrada fiyatlara bindirdiler.

Forumun çoğunluğu genç arabası bile yok. Bir kısmı baba arabası kullanıyor. Bir kısmı normal fiat reno ve hyundai lerle geziyor. Genelde zevk amacı ile bakıyor konu olan arabalara bakıp iç geçiriyor. Birde parası olup hiçbir aracı beğenmeyen premiumcular var işte mesajların %80 ini tek başlarına onların. Sansanız türk toplumunun hepsi o araçlara biniyor. Madem dandikti o kdar symbolu kim aldı arkadaş. Millet bu forumda bende symbol demeye utanır valla :))

Özellikle türk halkı için c segmentine artık 50 bin fiyat çekiyorlar ki bu ağır bir rakam kimse kusura bakmasın. Evet alınır ama nasıl bir sürü kredi ile. Şuan ev alan milyonlarca insan gibi. Yazık valla millete.

Daha düne kadar doğanın şahinin üstünden inmeyen bizler abs,eds,eps ..... arar olduk. Araç yokuşta kaydırmasın otomatik olsun. Kim ister herkes ister. Ama Bırakın sizinkin de olmayı versin. Aracınızı bunların aracınızda olmadığını bilerek o derece sakin yavaş ve dikkatli kullanıpta kazalardan kaçınabilirsiniz.

Araç aynı araç boyu ne kısalıyor ne uzuyor. Start fiyatı 40 bin lira full diyorlar 60 bin lira bu nedir arkadaş.

Woswos aklınca uyanıklık edip tuttu premium araçlara koyduğu sistemleri koydu halk arabasına millet bayıldı. Yanına yanaşamadığı 120 binden başalyan fiyatlardan başlayan fiyatlardaki arabalarda ki özelliklerden bazılarına b,c yada d segmantinde ulaşabilecekti. Sanki bedava. Adı üstünde golf ün 91 bine çıkmış olmasının başka sebebi yok.

Anlayacağınız kırma otomobil devrine girdik. Yarı halk yarı premium. E ne oldu diğer markalar altta kalırmı onlarda başladı. Markalar arası premiumlaşma yarışı ne güzel bizde seyrediyoruz mal mal.

Ne olucak tataya gün doğacak ahanda yazıyorum buraya :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Bence gayet güzel bir konu. Cevaba gelirsek ben 99-00 model bir golfe 20bin tl vermem. 2000 model şahine 10bin vermem. Dacia dustere 50bin tl vermem. C sinifi i30a 57bin vermem. Kesinlikle şahsi görüşüm kimse yanlış anlamasın..

aynen katılıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Orijinalden alıntı: demos112

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Benim herkesin beğenip aldığı arabaya saygım var. Ama şahsen Fransız arabalarını kötü şöhretlerinden ve tasarımlarını beğenmediğimden dolayı tercih etmem. Ben 56ya Golf aldım(Daha doğrusu babam abim ile bana aldı.). Ben otomobiller ile baya ilgili olduğum için biraz ben seçmiş gibi oldum. Dizel hiç düşünmedim. Turbolu olmasını istedim daha ekonomik olduğu için. Seçenekler baya düştü. 11 Yaşında bir VW sahibi olduğumuzdan ve 11 yıldır hiçbir ciddi sorunla karşılaşmadığımız için birazda Golfün tasarımını sevdiğimiz için Golf aldık. Astra alınabilirdi. Ama orta konsolu çok düğmeli arabaları sevmiyorum(Panamera hariç :D ). Golfe karar verindikten sonra abim rengini seçti(Ben metalik zambak kırmızısı istedim. Ama maviye karar kıldık. Hoş zaten artık Türkiyeye Zambak kırmızısı gelmiyormuş.). Ben Jant eklettim. Babam sunroofta olsun yazın iyi olur dedi derken sipariş ettik ve Golf aldık. Donanım olarak bence bir eksiği yok. Keşke şu da olsaydı demiyorum mutluyum...

ayda 1000-1500 lira maaşın olsun bak bakalım ne marka araba alıyorsun.

Zaten vw alanların yuzde 90 ı ya havadan gelen parayla almıslardır yada biri almıstır.

örnek veriyorum ve yemin ediyorum yalanım varsa şerefsizim

ali diye arkadasım var annesi polo aldı 40bin lira verdiler dizel 2011

ünal diye bi arkadasım var 2005 model polosu var 1.4 babası aldı

fatih diye bi arkadsım var 1.9 tdi caddyy si var 2004 onunda babası aldı

cavit diye arkadasım var 1.9 tdi 2006 model caddy si var onuda babası aldı

dayımda vardı bide passat hoş motoru yandı ama oda birine üç kağıt yapıp almıştı.

bende clio var hocam alın terimle aldım...

Kusura bakmayın mesajınızın her yerinden çekememezlik, kıskançlık akıyor. 3-5 tane anlamsız örnek vermişsiziniz iyice saçma olmuş. Benim Fatih diye bi arkadaşım var babası ona vw aldı. Demek ki neymiş vw baba parasıyla alınırmış, alın teri değilmiş. Sizin sahip olmadığınız bütün markalar bir şekilde kötüdür, gereksizdir sizin kafanızda eminim. Arkadaşlarınız güle güle binsinler arabalarına.

Bayadır forumda bu kadar saçma mesaj görmemiştim, bana da değişiklik oldu.

Ben sahip olmak istesem gider istediğim arabayı alırım burada sana mal beyanımı vericem. Ne biliyosun benim paramın olup olmadığını ?

Ben ezik olsam gibip vw falan alırdım ne bileyim audi ...

Asıl ezik olmayan adam gider Renault alır sizin gibilerin işi gücü yok Renault la uğraşır bütün gün...

Eğer ben renault kullanıyorum diyede eziksem eywallah bu forumun en ezik insanıyım ... vw kullanıp enayi olacağıma renault kullanıp ezik olurum daha iyi...

Benim yazdıklarımla senin verdiğin cevabın uzaktan yakından alakası yok. Saygıdan üsluptan nasibini almamış birisin gördüğüm kafayla. Aynı kafayla devam et, bu seviyeyle binip binebileceğin en iyi araba clio olur zaten. Selametle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim herkesin beğenip aldığı arabaya saygım var. Ama şahsen Fransız arabalarını kötü şöhretlerinden ve tasarımlarını beğenmediğimden dolayı tercih etmem. Ben 56ya Golf aldım(Daha doğrusu babam abim ile bana aldı.). Ben otomobiller ile baya ilgili olduğum için biraz ben seçmiş gibi oldum. Dizel hiç düşünmedim. Turbolu olmasını istedim daha ekonomik olduğu için. Seçenekler baya düştü. 11 Yaşında bir VW sahibi olduğumuzdan ve 11 yıldır hiçbir ciddi sorunla karşılaşmadığımız için birazda Golfün tasarımını sevdiğimiz için Golf aldık. Astra alınabilirdi. Ama orta konsolu çok düğmeli arabaları sevmiyorum(Panamera hariç :D ). Golfe karar verindikten sonra abim rengini seçti(Ben metalik zambak kırmızısı istedim. Ama maviye karar kıldık. Hoş zaten artık Türkiyeye Zambak kırmızısı gelmiyormuş.). Ben Jant eklettim. Babam sunroofta olsun yazın iyi olur dedi derken sipariş ettik ve Golf aldık. Donanım olarak bence bir eksiği yok. Keşke şu da olsaydı demiyorum mutluyum...

Zaten vw alanların yuzde 90 ı ya havadan gelen parayla almıslardır yada biri almıstır.

dayımda vardı bide passat hoş motoru yandı ama oda birine üç kağıt yapıp almıştı.

Kusura bakmayın mesajınızın her yerinden çekememezlik, kıskançlık akıyor. 3-5 tane anlamsız örnek vermişsiziniz iyice saçma olmuş. Benim Fatih diye bi arkadaşım var babası ona vw aldı. Demek ki neymiş vw baba parasıyla alınırmış, alın teri değilmiş. Sizin sahip olmadığınız bütün markalar bir şekilde kötüdür, gereksizdir sizin kafanızda eminim. Arkadaşlarınız güle güle binsinler arabalarına.

Ben sahip olmak istesem gider istediğim arabayı alırım burada sana mal beyanımı vericem. Ne biliyosun benim paramın olup olmadığını ?

Asıl ezik olmayan adam gider Renault alır sizin gibilerin işi gücü yok Renault la uğraşır bütün gün...

Eğer ben renault kullanıyorum diyede eziksem eywallah bu forumun en ezik insanıyım ... vw kullanıp enayi olacağıma renault kullanıp ezik olurum daha iyi...

Benim yazdıklarımla senin verdiğin cevabın uzaktan yakından alakası yok. Saygıdan üsluptan nasibini almamış birisin gördüğüm kafayla. Aynı kafayla devam et, bu seviyeyle binip binebileceğin en iyi araba clio olur zaten. Selametle.

'Bu arabaya bu para verilmez' diyenler, hangi arabaya ne kadar para veriyor=

üzüleceğini biliyorum ama... bilmeni isterimki soldaki citroen c5 inde yarısı bana ait = ) yani istedigim zaman onu istedigim zaman clio yu kullanıyorum. Gene söylüyorum büyük konuşma kimin ne parası var neyi var bilemezsin. Belkide senden zenginim belli etmek zorundamıyım ? yada zengin olunca vw yada audi yada mercedes e binme zorunlulugum mu var?

senin seviyene inince anca bukadar üsluplu oluyorum... biraz daha seviyen yükselirse sana karşı daha iyi bir üslupla konuşabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

'Bu arabaya bu para verilmez' diyenler, hangi arabaya ne kadar para veriyor=

üzüleceğini biliyorum ama... bilmeni isterimki soldaki citroen c5 inde yarısı bana ait = ) yani istedigim zaman onu istedigim zaman clio yu kullanıyorum. Gene söylüyorum büyük konuşma kimin ne parası var neyi var bilemezsin. Belkide senden zenginim belli etmek zorundamıyım ? yada zengin olunca vw yada audi yada mercedes e binme zorunlulugum mu var?

senin seviyene inince anca bukadar üsluplu oluyorum... biraz daha seviyen yükselirse sana karşı daha iyi bir üslupla konuşabilirim.

hmm yarısı sana ait diyince,c5'in motor kısmı mı senin yoksa bagaj tarafı mı onu tam anlayamadım

• Bence forumdaki en fanatikler wv ciler çünkü araca çok para veriyorlar sonrada 6 ay falan sıra bekliyorlar ve hemen hemen diğer markalardakiyle aynı araç sadece önünde wv yazıyor okadar , sonra başkası daha donanımlı daha güzel ama daha uygun bir fiyatlı araç alıp onu överse yandı :) wv cilerden inciler
    "alman almadır gerisi hikayedir " dacia 200 le giderken u dönüşü yapan araç üretse ,hyundai i20 yaptık arabaya kanatta taktık uçuyor hemde yarı fiyat dese bile önündeki armayı değitirmeden olmaz:)
    burdaki çoğu yorum subjektif o yüzden en güzeli teknik bilgileri dışında kimseyi fazla dinlemeyip beğendiğin arabayı alıcaksın.
  • valla kardeşim 99 model mercedes e 200 e biniyorum,türkiye de aynı temizlikte toplasan 3 tane yok ayrıca da iddia ediyorum,1 dk bile elimi çekmiyorum arabada,dün o rüzgarlı havada çıktım motorunu meguariesin malzemeleriyle motoru temizledim 10 numara oldu.
    vw yi de günahım kadar sevmem.araçtan da iyi anlarım,ben iyi anlıyorum diyenden hem de daha iyiyani anlıyacağınız ben iflah olmaz bir vw düşmanıyım...

sizce neden?

1-insanları keriz yerine koyan,en ufak bir zam dedikodusunda dahi araçlarına zam yapan,aynı zamanda alan arkadaşlarıda kendi zihniyetine uydurup,şu modele zam gelse de satarsak bari zarar etmeyelim mantalitesiyle yola çıkıp,lpg dahi takılamayan,otomatik vitesi dahi ucube olan ve dünya genelinde yerden yere vurulan aracıyla km de 60 krş dan aşağı yakmayan boş ve otomobil mantığından anlamayan arkadaşların bindiği marka olarak görüyorum genel olarak...

2-almanlar araç envanteri konusunda dünyanın geri kalanından kat be kat üstünken,almanya sokaklarında vw ve muadili araçlara bir yerden bir yere ulaştıracak OTO-MOBİL gözüyle bakanların memleketinde mercedes-bmw-porsche gibi markalar,bir yerden bir yere zevkle seyahat etmenin ismi olarak görünür...

3-99 model araçta koltuk şişirme,koltuklarda masaj özelliği,ısıtma-soğutma özelliği varken,vw'nin en pahalı modelinde dahi bu özelliklerin %90'ını bulamazsınız.çünkü mantıkları amerikan(sömürge zihniyeti),çalışmaları türk(dsg ve 2.el de genel olarak dökülen araçlarıyla yüzüne gözüne bulaştırma hastalığı),ve çin zihniyetli kalite anlayışıyla,vw nin hç bir arabasına binmeyi aklımdan değil içimden bile geçirmedim.

4-elimdeki araç mercedes e 200 99model,piyasa fiyatı 40*45 bin aralığında ve ,yağ,su,filtre bakımları toplam 200 lira tutarken ,en basit bir vw'eğer bu fiyatlardan aşağı değilse kusura bakmayın da sizi kazıklıyorlar fikri aklıma gelir...

5-40*45 bin liralık 2.el mercedese binerken 13 yaşında bir araç bu bahsettiğim araç bu arada,40-45 bin liraya polo 1.2 tdi alacak kadar,aynı fiyata yani,kafayı yemedim çok şükür..

6-mercedes'e binmez isem gün gelirde,renault ve ford,honda,toyota hariç hiç bir araca binmem,baştaki 2 firma 30 senelik araçlarının taş gibi olmalarından ve yedek parçalarının yaygın ve ucuzluğundan dolayı sempati duyarım,sondaki 2 firmanın ise mercedesden aşağı kalmayan sorunsuzluğuna saygı duyarım

7-eleştirenler de buyursun gelsin derim ama,çevremdeki vw sahibi insanların yarısı demiyorum bakın dikkat edin,tamamına yakını,ya sonradan parayı bulma ,yada onun bunun sözüne aldanarak bir kere düştük karamsarlığını görmek içten içe beni sevindirmiyorda değil...

8- eleştiri yapanlara son sözüm de arkadaşlar,siz vw 'yi ne kadar överseniz övün bir atasözü yle sözlerime son vereyim bu atasözü maddeler haricinde olacak ...

KATRANı KAYNATINCA OLURMU ŞEKER? CİNSİNE TÜKÜRDÜĞÜM CİNSİNE ÇEKER...

rahmetli dedemin de dediği gibi

torunum,eskiden hayvan pazarlarında eşekleri o kadar överlerdi ki,bazı cahiller köroğlunun atı sanardı ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portalkal -- 2 Nisan 2012; 18:14:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vw senede 55.000 araba satıyor.

%10'u sadece kendi gelirine sahip, yani 5.500 kişi... Kalan yaklaşık 50.000 kişi ise baba parası yiyen veletler...?

Renault alanların %100'ü zaten aracı alırken maaş bordrolarını da tescil ettirdiler değil mi?

yeditepe doğuş bilkent üniversitelerine bi gir bakalım yuzde 99 alman arabaları var.

sen boş geçsene ülkede en çok satan renaulttan neden bu üniversitelerde eser yok ???

siz bana laf yetiştireceğinize oturun etrafınıza bakın.

Bilkent mezunuyum ve oldukça fazla miktarda Clio3 HB, Megane3 HB, Megane Coupe olduğunu söyleyebilirim... Zaten Renault'nun öğrencilere hitap eden başka modeli de yok.

Istanbul'a çok hakim değilim ancak ODTÜ-Hacettepe-Bilkent'te oldukça fazla Renault olduğunu söylemem mümkün, kesin bir sayı veremem çünkü bu konuda resmi bir kaynak yok, dolayısıyla siz de veremezsiniz. Keşke laf atmadan önce profilime baksaydınız, Bilkent mezunu olduğumu görürdünüz... Talihsiz olmuş.

Birde, VW kullanıcılarıyla cidden ne alıp veremediğiniz var? Kazaya falan mı karıştınız? Yolda hep sıkıştırıyorlar mı? Kötü bir olay mı geçti başınızdan? Dikkat ediyorum çoğu mesajınızda bir VW markası ve kullanıcısı kompleksi var... Sürekli laf sokacağınıza bunun kaynağını anlatsanız da bir çözüm bulmaya kalksak.

Haa, hakaretlerinize kızdığımdan değil laf sokmakta özgürsünüz Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.

hocam senin profiline bakacak degilim bide mezun oldugu okulu profiline yazan adamla hiç işim olmaz.

imzanda iki tane vw gördüm ve benim dediğimi haliyle kanıtlamış durumda bu saatten sonra konuşmana gerek yok. Sen sıranı sav varsa sıradan başkası gelsin.

Hemen değiştir konuyu, kıvır, yok profiline yazan adamla işim olmazmış da bilmemne. Neyse, mesajları okuyan diğer üyeler anlar zaten kapağını... Bana mezun olduğum okulu, aldığım arabayı nasıl aldığımı(!) anlatıyor yahu ne enteresan bir varlıksın sen.

maaş bordrosu koymamı ister misin?

Aracımda "alın teridir" sticker'ı da koyabilirim dilersen.

Sanki her Renault alan memur da... millete abuk subuk laflar ediyor, sonra cevap veremeyip olayı benim profilime getiriyor.

senin neyi nasıl aldıgını da yazmadım yuzde90 bu sekilde alıyor yazmısım senin yaran varsa kusura bakma tuz basmışım...

sen bosuna okumussun daha okudugunu anlamıyorsun... sana diploma veren hocalara buradan selam gönderiyorum...

herkesi kendin gibi dansöz zannetme...kapasiteni belli edip insanlara hakaret etme...

Yaz benide , ogrenciyim poloya 40 kusur bin lira vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

valla kardeşim 99 model mercedes e 200 e biniyorum,türkiye de aynı temizlikte toplasan 3 tane yok ayrıca da iddia ediyorum,1 dk bile elimi çekmiyorum arabada,dün o rüzgarlı havada çıktım motorunu meguariesin malzemeleriyle motoru temizledim 10 numara oldu.
    vw yi de günahım kadar sevmem.araçtan da iyi anlarım,ben iyi anlıyorum diyenden hem de daha iyiyani anlıyacağınız ben iflah olmaz bir vw düşmanıyım...

sizce neden?

1-insanları keriz yerine koyan,en ufak bir zam dedikodusunda dahi araçlarına zam yapan,aynı zamanda alan arkadaşlarıda kendi zihniyetine uydurup,şu modele zam gelse de satarsak bari zarar etmeyelim mantalitesiyle yola çıkıp,lpg dahi takılamayan,otomatik vitesi dahi ucube olan ve dünya genelinde yerden yere vurulan aracıyla km de 60 krş dan aşağı yakmayan boş ve otomobil mantığından anlamayan arkadaşların bindiği marka olarak görüyorum genel olarak...

2-almanlar araç envanteri konusunda dünyanın geri kalanından kat be kat üstünken,almanya sokaklarında vw ve muadili araçlara bir yerden bir yere ulaştıracak OTO-MOBİL gözüyle bakanların memleketinde mercedes-bmw-porsche gibi markalar,bir yerden bir yere zevkle seyahat etmenin ismi olarak görünür...

3-99 model araçta koltuk şişirme,koltuklarda masaj özelliği,ısıtma-soğutma özelliği varken,vw'nin en pahalı modelinde dahi bu özelliklerin %90'ını bulamazsınız.çünkü mantıkları amerikan(sömürge zihniyeti),çalışmaları türk(dsg ve 2.el de genel olarak dökülen araçlarıyla yüzüne gözüne bulaştırma hastalığı),ve çin zihniyetli kalite anlayışıyla,vw nin hç bir arabasına binmeyi aklımdan değil içimden bile geçirmedim.

4-elimdeki araç mercedes e 200 99model,piyasa fiyatı 40*45 bin aralığında ve ,yağ,su,filtre bakımları toplam 200 lira tutarken ,en basit bir vw'eğer bu fiyatlardan aşağı değilse kusura bakmayın da sizi kazıklıyorlar fikri aklıma gelir...

5-40*45 bin liralık 2.el mercedese binerken 13 yaşında bir araç bu bahsettiğim araç bu arada,40-45 bin liraya polo 1.2 tdi alacak kadar,aynı fiyata yani,kafayı yemedim çok şükür..

6-mercedes'e binmez isem gün gelirde,renault ve ford,honda,toyota hariç hiç bir araca binmem,baştaki 2 firma 30 senelik araçlarının taş gibi olmalarından ve yedek parçalarının yaygın ve ucuzluğundan dolayı sempati duyarım,sondaki 2 firmanın ise mercedesden aşağı kalmayan sorunsuzluğuna saygı duyarım

7-eleştirenler de buyursun gelsin derim ama,çevremdeki vw sahibi insanların yarısı demiyorum bakın dikkat edin,tamamına yakını,ya sonradan parayı bulma ,yada onun bunun sözüne aldanarak bir kere düştük karamsarlığını görmek içten içe beni sevindirmiyorda değil...

8- eleştiri yapanlara son sözüm de arkadaşlar,siz vw 'yi ne kadar överseniz övün bir atasözü yle sözlerime son vereyim bu atasözü maddeler haricinde olacak ...

KATRANı KAYNATINCA OLURMU ŞEKER? CİNSİNE TÜKÜRDÜĞÜM CİNSİNE ÇEKER...

rahmetli dedemin de dediği gibi

torunum,eskiden hayvan pazarlarında eşekleri o kadar överlerdi ki,bazı cahiller köroğlunun atı sanardı ....

bende bunları söylüyorum ... ne zaman araba alsam en ucuz en iyisi renault oluyor napayım enayi degilim ya... mercedese vercek param olsa gider mercedes alırım zaten şüphesiz. Ama mercedes fiyatına vw alacak kadar kimse kusura bakmasın keriz degilim.

Adamlar yeni jettayı eskisinden daha kalitesiz yapmıslar fiyatınıda yuzde 20 arttırmıslar biraz insanda bilinç olsa derki kardesim vw sen napıyorsun bu ne ? 3 liraya aldıgımız daha iyiydi sen 5 liraya daha kotusunu satmaya calısıyorsun? ama bu araçları alanların amacı bu degilki ... tek dertleri DESİNLER...

son bi söz daha şu foruma çoğu zaman otomobil bölümüne girmemin tek nedeni vw cilerle iki dakka makara yapmaktır ... yemin ediyorum adamlar tam komedi ... dünyanın hiçbir yerinde hem kazıklanıp hemde hala birşeyleri savunmaya çalışan başka bir topluluk olamaz...

• Bende oturduğu yerden bu bahsedilen yorumları yapanlara karşıyım.Otomobil işi kısmet işi birazda. Ben yaklaşık 5,5 6 ay otomobil aradım almadan her marka model C sınıfı dizel araçları inceledim hatta kriterlerim belli idi deri direksiyon sis farı cruise control ve dizel otomatik kriterlerim di. Neticede benzinli manuel MITSUBISHI ASX aldım. 52 bin tl para verdim. Bu paraya çok farklı alternatiflerim vardı. Şimdi biri çıkıp bana bu yorumu yapsa bende üzülürüm. Saygı duymak gerekli diye düşünüyorum.
  • Bana göre çok kötü olmaması ve eski model olmaması şartı ile bakımlı ve temiz araçtan bahs ediyorum araba arabadır. Gideceğimiz yere götürsün yeter bence.
  • Hiçbir zaman "Bu arabaya bu para verilmez" diye yazmadım ama içimden çok geçirdim.

Bu dönemde bence hiçbir sıfır araba satıldığı fiyatı haketmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.