Bildirim
Bu Araba İçin Nekadar Para Lazım ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Abartısız egzos kalsa daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nemésis
Abartısız egzos kalsa daha iyi.
kalsınbişi sorucam otomatik vites ilede bu araba bağırırmı ? sırf sesi için bile alınır
-
-
o değildeangel far sakın takmayın heleki böyle bi araca ben 207de kullanıyodum zaten max 4-5 ay sonra angellar bitiyor ve modası geçti e46 e92 falan hariç diğer araçlara çokta yakışmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
o değildeangel far sakın takmayın heleki böyle bi araca ben 207de kullanıyodum zaten max 4-5 ay sonra angellar bitiyor ve modası geçti e46 e92 falan hariç diğer araçlara çokta yakışmıyor
honda civic xenon farlısı yokmu ? -
bu tür jantlarda konfor olmaz, çakıl taşını bile hissedersin. yakın sürede arabanın orasından burasından ses gelir, çukurlarda lastik yarılabilir bile. bu tür jantlar otoyol için uygundur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
bu tür jantlarda konfor olmaz, çakıl taşını bile hissedersin. yakın sürede arabanın orasından burasından ses gelir, çukurlarda lastik yarılabilir bile. bu tür jantlar otoyol için uygundur.
teşekkürler alırsam orjinal düşünüyorum birazdaha konforlu jant alırım heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: Beter Ali
quote:
o değildeangel far sakın takmayın heleki böyle bi araca ben 207de kullanıyodum zaten max 4-5 ay sonra angellar bitiyor ve modası geçti e46 e92 falan hariç diğer araçlara çokta yakışmıyor
honda civic xenon farlısı yokmu ?
Fabrikasyon merceksiz xenonları var.Göz yormuyor, çokta iyi aydınlatıyor.Güzelde duruyor.Aynısını Primera, Maxima, Pathfinder gibi modellerde görebilirsiniz. -
quote:
quote:
bu kasanın fullunda zaten mercekli far var galiba onun üstüne + xenon takabilirsin sıkıntı yok merceksiz fara xenon takma güzel duruyo ama karşı tarafı çok zor durumda bırakıyo.senin araç full değilde bile farlarını mercekli olanlarla değiştirebilirsin ben öyle yaptım kendi aracımda -
quote:
quote:
quote:
bu kasanın fullunda zaten mercekli far var galiba onun üstüne + xenon takabilirsin sıkıntı yok merceksiz fara xenon takma güzel duruyo ama karşı tarafı çok zor durumda bırakıyo.senin araç full değilde bile farlarını mercekli olanlarla değiştirebilirsin ben öyle yaptım kendi aracımda
Bu kasanın orijinal merceklisi yok hocam.Fabrikasyon halojen xenon farlar mevcut.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-lider-den-2011-f1-otomatik-garantili-elegance-civic-143220548/detay
-
quote:
quote:
quote:
bu kasanın fullunda zaten mercekli far var galiba onun üstüne + xenon takabilirsin sıkıntı yok merceksiz fara xenon takma güzel duruyo ama karşı tarafı çok zor durumda bırakıyo.senin araç full değilde bile farlarını mercekli olanlarla değiştirebilirsin ben öyle yaptım kendi aracımda
teşekkür ederim bu aracın full donanımlısında içinde ekran felan varmı ? birde otomatik vitesli alırsam bu arabayı bağırırmı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı
quote:
quote:
quote:
Bu kasanın orijinal merceklisi yok hocam.Fabrikasyon halojen xenon farlar mevcut.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-lider-den-2011-f1-otomatik-garantili-elegance-civic-143220548/detay
Evet bende yorumu yazdıktan sonra araştırdım malesef mercekli orjinal far yokmuş civicte ama sizin dediğiniz gibi halajen xenon tarzında farlar kullanabilirsiniz.Tavsiye olarak osram cool blue hyper white tavsiye ederim ben uzunlarımda bu halojenleri kullanıyorum görüntüsüde xenona çok yakın fiyatıda çok yüksek bi rakam değil sarı halajonlere göre aydınlatmada illaki ufak bi kayıp var fakat diğer standart mavi boyalı ampullere göre 2-3 kat daha iyi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı
quote:
quote:
quote:
Evet bende yorumu yazdıktan sonra araştırdım malesef mercekli orjinal far yokmuş civicte ama sizin dediğiniz gibi halajen xenon tarzında farlar kullanabilirsiniz.Tavsiye olarak osram cool blue hyper white tavsiye ederim ben uzunlarımda bu halojenleri kullanıyorum görüntüsüde xenona çok yakın fiyatıda çok yüksek bi rakam değil sarı halajonlere göre aydınlatmada illaki ufak bi kayıp var fakat diğer standart mavi boyalı ampullere göre 2-3 kat daha iyi
aslında kısalar mavi uzunlar beyaz olcakotomatik araba bağırırmı ?
-
Resimlerdeki mugen body kiti orjinal olmayan fiberlerden alırsan, boyası vs. iki adette mercekli far 3 bin civarına mal olur. -
İlk fotoğrafa dikkatli bakmayınca, araba uçuyor sandım -
Bağırır bağırır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Resimlerdeki mugen body kiti orjinal olmayan fiberlerden alırsan, boyası vs. iki adette mercekli far 3 bin civarına mal olur.
abi hepsi orjinal olcak + motorda ne gibi değişiklikler yapılabilir ? hp yükseltme vs bu arada otomatik vites ile bu araba bağırırmı ?
eminmisiniz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beter Ali -- 8 Kasım 2013; 0:13:27 > -
Bağırsa nolcak ben onu anlamadım. Bu kadar ısrarlar soruyorsun. Illa bağırtacaksan Manuel'in alacan. Yada şahin i çekip ara gaz ın dibine vuracan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozzcann22
Bağırsa nolcak ben onu anlamadım. Bu kadar ısrarlar soruyorsun. Illa bağırtacaksan Manuel'in alacan. Yada şahin i çekip ara gaz ın dibine vuracan
hafif çımmm çıssss diye ses cıkıyor ya bu ses için bütün paramı veririm o sesi duyunca hasta oluyorum ya bende diyorumki bu ses otomatikre çıkarmı çıkmaz ise manuel alcaz başka çare yok
Benzer içerikler
- toyota corolla 1.5 3 silindir yorumları
- toyota yaris 1.5 hybrid yorum
- patlak lastikle gidilir mi
- peugeot 508 225 hp
- p0133 arıza kodu
- audi q4 fiyat listesi
- byd u8
- volvo elektrikli jeep
- tesla juniper
- araba markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X