Şimdi Ara

Bu araba alınır mı? (2006 bmw 316i)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-temiz-bakimli-bmw-174917792/detay/

ilanındaki aracı imzamdaki aracım +3750tl vererek almak üzereyim. Yorumunuz nedir? Kolay satılır mı araç? Araç kazasız sadece doludan bir iki ufak boya yapılmış. Pazartesi istanbul'a almaya gidebelerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dmitnick

hayirli olsun

bu "alın" demek mi oluyor? :)

Orijinalden alıntı: dmitnick

Km orjinal ve boya da soylendigi gibiyse alinir.

ekspertizi gönderecek bu gün, km de orjinal, tramerden baktım.

2006 320 tam hayalkırıklığı olmuştu

Sert basık dar hantal rf lerden dolayı her bozukluğu hissedersiniz vs

Bu Toyota Corolla alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

Sakın almayın derim

2006 320 tam hayalkırıklığı olmuştu

Sert basık dar hantal rf lerden dolayı her bozukluğu hissedersiniz vs

renault tan daha mı kötüdür
  • Eger araciniz 1.2 turbo ise ciddi performans dusuklugu yasayabilirsiniz.Ic gorunus olarakda bence captur daha iyi bu kasalarin ici cok bos geliyor bana.Bana kalirsa macera aramayin araciniz gayet guzel.Yinede karar sizin tabi.

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Eger araciniz 1.2 turbo ise ciddi performans dusuklugu yasayabilirsiniz.Ic gorunus olarakda bence captur daha iyi bu kasalarin ici cok bos geliyor bana.Bana kalirsa macera aramayin araciniz gayet guzel.Yinede karar sizin tabi.

0.9 turbo benimki. lpgli bmw benim araçtan daha az yakıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremar -- 28 Temmuz 2015; 20:46:55 >
  • ekran yok ama onun haricinde donanım makul gibi, lpgsiz binilmez ve iyi montaj yaptırmanız gerek performans daha da düşmesin.
    http://www.cars-data.com/en/bmw-316i-specs/5598 benim bildiğim 116hp ama 122 de olabilir bilmiyorum
    araba ilanda da 6 vites o yüzden kullanmadan yorum sallamayalım, şanzımanı 6. vites hariç oldukça kısadır, bu nedenle ölü gibi gideceğini sanmam
    6. viteste ise düşük devir çevirir ve şehir dışı tüp ile süper ekonomik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 22 Temmuz 2015; 16:25:43 >
  • Hakaten direksiyon simidi ne öyle .yıpranmayı gizlemek içinmi takılmış yoksa .

• daha ilana bile bakmadan insanlar yorum yapıyor sen buraya soruyorsun

araç denildiği gibiyse tabiki alınır, her bmw kullanıcısı dip gaz gezip virajlarda yanlamak zorunda değil, üstelik bu 316 lar genelde yüksek performanslı olmadığından daha sakin kullanan aracına daha titiz insanlar tarafından kullanılır, aynı yaşta bir 320 ile arasında yıpranma bakımından dağlar kadar fark olur, amacın konfor ve görselse tabiki bmw kalitesiyse al tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

daha ilana bile bakmadan insanlar yorum yapıyor sen buraya soruyorsun

araç denildiği gibiyse tabiki alınır, her bmw kullanıcısı dip gaz gezip virajlarda yanlamak zorunda değil, üstelik bu 316 lar genelde yüksek performanslı olmadığından daha sakin kullanan aracına daha titiz insanlar tarafından kullanılır, aynı yaşta bir 320 ile arasında yıpranma bakımından dağlar kadar fark olur, amacın konfor ve görselse tabiki bmw kalitesiyse al tabi

amacım tabi ki performans falan değil yoksa mevcut aracım 0.9 motor olmadı değil mi? :) yeni aracımda amacım:

satarken kolayca elden çıkarabilmek
    konforlu ve ferah bir iç mekan
    az yakması
    sorunsuz ve masrafsız olması

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

316 tercih edilen bir araç değildir. 320 kadar yakar 320 gibi gitmez tabiki. 320 makbul olanı. rf lastikleri ise normal lastikle değiştirebilirsiniz

55 bine kadar bütçem var ve temiz 320 bulamam bu paraya. üstelik mtv de yüksek onlarda.

arkadaşlar, herkes performanstan bahsetmiş, 0.9 motorlu araç kullanan biriyim ben. bmw yi virajlarda yanlamak için değil, asaleti ve güvenliği için alacağım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.