Şimdi Ara

Bu araba 28 e alınır mı yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pek sağlıklı gelmedi gözüme, dizel aracın güzelliği çok var fakat 210 bin km bana dizel için yüksek geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba alıp ne yapıcan bosver masraf
  • Yüksek km böyle bir araba alırken yapmanız gerekenler:

-lifte kaldırıp şasede işlem var mı bakmak, aracın altında düzeltme kaynak vs var mı, akslarda boşluk var mı, çukura girince lamborlumbur ses geliyor mu önden arkadan?

-kapı fitillerini çıkartıp bakın kaynak var mı, emniyet kemeri ve airbaglar dirençle kandırılmış mı?

-turbo ötüyor mu, enjektörlerde işeme var mı, yakıt hava karışımında sorun varsa rölanti dengesizliği yapabilir. İlk çalıştırmada bu dengesizlik yukardaki sorunlardan ötürü kendini belli eder.

-triger seti ne zaman değişmiş öğrenin.

-radyatörde kırık vs var mı ( belli ki çok hor kullanılmış kasislerden hızlı geçmiştir illaki)

Tavsiyem soğuk çalıştırıp aracı sabah saatinde test etmeniz. Pazar günü aracı sabah erkenden bakmak istediğinizi söyleyin.

Bu yazdıklarım öncelikle baktırmanız gerekenler ve enjektörler dışında kafadan 1500₺ harcamanız gereken masraflar. Bütçenizi buna göre ayarlayın. Her malın alıcısı vardır. Yeterki talebi olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BilimseL Maymun B kullanıcısına yanıt
    Sadece hafta sonu binecek küçük bir araç arıyorsanız fiat palio da iyidir. İlk arabamdı ve neredeyse hiç üzmedi diyebilirim. 1.2 olanını önermem ama. Temiz olanını bulursanız kaçırmayın derim. Direksiyonu acemiler için çok uygun hafiftir. Sürüşü kolay.
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Araba işinden anlayan biri bu arkadaşımızın dediği sorunları dikkatlice kontrol edip bu aracı alabilir. Bence fiyatına göre iyi bir araba ama anladığım kadarıyla sizde benim gibi araç alışverişinde görece acemisiniz. Bu nedenle daha temiz arabalara yönelmenizi öneririm
  • Antalya plakası , Adana ilanı , bence alternatiflere bakın
  • Ben olsam almam. Hem de adana dan. Dinlen dinlen kaç. Niye öyle dediğimi biraz araştır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum ile istişare etmekle çok iyi etmişsiniz. sıkıntılı bir araç gibi geldi bana da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filfiloko -- 10 Ekim 2018; 11:53:22 >
  • Vossen jant takılmış. Performanslı olduğu içinde bence eşek niyetine hırpalanmış. Sizinde elinizde patlaması için bırakılmış bir araç bence. Akıllı adam aracı değil bu araç derim ben amma bilemeyizde tabi.
  • 28 bin civarına Getz benzeri bir şey alınabilir.

Bu araç çok riskli görünüyor.

Ben almazdım.

• Vazgeçtim sayenizde . Sabırla arıyor um hala.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    turbo vardır, hocam bence motorda büyük bir sorun var

• Biliyorum turbo oldugunu ancak turbo calismaz ise o tork degeri olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.