Şimdi Ara

Bu angaralılar Nasıl İnsanlar XD (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Ankara'da askerlik yaptım, çarşı izinlerinde muhatap olduğum kadarıyla fazlasıyla kaba insanlar Ankaralılar

Bırak la şimdi.

La çarşıya ilk çıktığımda Kızılay'a gittim, metro istasyonunu 2 kişiye sordum ve suratsızca ''Bilmiyorum'' dediler, en sonunda bi lokantaya girdim, garsona sordum o da ''bilmiyorum'' deyince darlandım; ''Yahu koca Ankara'da metronun yerini bilen yok mu kardeşim'' diye bir bağırmışım.

kızılaya nasıl gittin niye gittin öğrenebilir miyim?

Yooooo

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Ankara'da askerlik yaptım, çarşı izinlerinde muhatap olduğum kadarıyla fazlasıyla kaba insanlar Ankaralılar

Bırak la şimdi.

La çarşıya ilk çıktığımda Kızılay'a gittim, metro istasyonunu 2 kişiye sordum ve suratsızca ''Bilmiyorum'' dediler, en sonunda bi lokantaya girdim, garsona sordum o da ''bilmiyorum'' deyince darlandım; ''Yahu koca Ankara'da metronun yerini bilen yok mu kardeşim'' diye bir bağırmışım.

kızılaya nasıl gittin niye gittin öğrenebilir miyim?

Yooooo

o zaman seni izne çıkar çıkmaz kızlara bakmak için kızılaya gidip millete rahatsızlık veren kızlara laf atan askerler sınıfına sokmantan kendimi alıkoymam

• quote:

o zaman seni izne çıkar çıkmaz kızlara bakmak için kızılaya gidip millete rahatsızlık veren kızlara laf atan askerler sınıfına sokmantan kendimi alıkoymam

Pardon ben zaten Ankara'nın her yerini karış karış biliyorum ama dediğin gibi abazanlıktan kendimi anca Kızılay'a atıvermişim.

Kardeşim askere gittiğinde çarşı izninde dakikaların bile önemli olduğunu bilmiyorsun belli ki, en merkezi yer orası olduğundan doğal olarak oraya gidiyorduk, bu kadar açıklama yeterli mi kaynanam?

• quote:

quote:

Pardon ben zaten Ankara'nın her yerini karış karış biliyorum ama dediğin gibi abazanlıktan kendimi anca Kızılay'a atıvermişim.

Kardeşim askere gittiğinde çarşı izninde dakikaların bile önemli olduğunu bilmiyorsun belli ki, en merkezi yer orası olduğundan doğal olarak oraya gidiyorduk, bu kadar açıklama yeterli mi kaynanam?

yooo yazdın diye yazdım zaten öyle yapmadığını biliyorum, ama buda kızılayın önemli bi yarası bilen bilir parmak basmak istedim,

durum böyle olunca da ankaralı vatandaş tabi "napııyon lan bebe orda goşun la goşun gızlara laf atıyolar gavga var" der tabi

• Ankara insanı kabadır arkadaş, tecrübe konuşuyor.
  • SİNCANLILARI GÖRELİM
  • quote:

Ankara insanı kabadır arkadaş, tecrübe konuşuyor.

malesef ki ole..

bıkac kere gıttım ankaraya o ne surat ya bı ınsanda gülse ya..güler yüzden eser yok..

ben izmirli oldugum ıcın sanırım tuhaf geldi bana..burda izmirde otobuse binsen yanındaki insanla az bı zaman sonra muhabbete baslarsın ole sıcak insanlarımız var..ankaraya giitim kimse kaba tabirle burnundan kıl aldırmıyor böyle bı havalar fılan..

çok ankaralı arkadaşlarım var ev arkadasım bıle ankaralıydı..iyi insanlardır onlardan kaldı la kelimesi bana fakat çok politik insanlardır..bunu tandığım bütün hepsinde gördüm.sordum hatta dedim niye böyle damara göre kan modundasınız..konum itibariyle haritada ortadayız ve de başkent bırakta politık olalım dedıler

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış07

ah bide başımızda şu herif olmasa ankara daha bi güzel olacak ama...
  • angaralı gibisi varmı la?

• Saçma sapan konu açmayın la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış07

• 11-12 senedir bildiğim/takıldığım yer, insanlarını severim

Haftaya yine ordayım,yani Ulusta
  • Biz öyle mi gonuşuyoz la bebe
  • La oğlum cins misiniz
  • İç anadolu bölgesinde çok kaldım çankırı yapraklı kızılırmak ankara gibi yerlerde çorumluyumdur.Doğal olarak yörenin ağızıyla konuşuyoruz.Alışkanlık olmuş ama yeni nesil çok garipsiyor nedense bence gayet doğal ve güzel bir konuşma şekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixTR' -- 16 Nisan 2011; 10:37:20 >
  • ankaralı değilim ama ankarada büyüdüm sayılır bende hala kullanıyorum bu kelimeleri ankarada olmamama rağmen insanlar ne diyo la bu diyolar:D onlarda benim yanımda dura dura mal. bebe la vs vs kulanmaya başladı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 16 Nisan 2011; 11:33:42 >

• ZİL SESİNE ODAKLANIN BEYLER
  • ben de ankarada doğdum büyüdüm.
    Napıyon la diye selam veririm.
    Sık sık la derim.
    "Bebe"'yi pek sık kullanmam ama mal bebe derim.

Bilin mi diyen ankaralı görmedim ama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.