ARKADASLAR SUAN MASA USTU PC DE BU ANAKARTA VE ISLEMCI VAR BEN BU ISLEMCIYI YUKSELTMEK ISTIYORUM AMD ATH II X3 440 DUSUNUYORUM BUNU N HIZI 3000 MHZ BUNU OC ILE NE KADAR CIKARTABILIRIM VE BU ISLEMCI X4 OLUYORMUS BU BIR EFSANEMIDIR GERCEKCİLİK PAYI VERMIRIDIR ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERİM
senin işlemciyle o işlemci arasında çokta fark yok şayet bütçeni söylersen arkadaşlar sana ona göre yardımcı olacaktır ve parana yazık etmiş olursun aralarında buyur bu siteye bak ne kadar yakın olduklarını görhttp://cpuboss.com/cpus/AMD-Athlon-X2-5200-vs-AMD-Athlon-II-X3-440
JusTiMe
kullanıcısına yanıt
YA BEN BU SISTEMI BOZMADAN BIRAZ DAHA PERFORMANS ARTIRMA TARAFTARIYIM 6 GB RAM VAR GT630 EKRAM KARTIM VAR BUNUN ICIN DEGERMI SIZCE
Mobilde fotolar görünmüyor şimdiki sistemini bilmiyorum.
Evet 4. Çekirdek açılabilir x3 lerde.
SimplyforS
kullanıcısına yanıt
100 TL YE KARGO DAHIL BULDUM ALMALIYMIM SIZCE ?
LasTcaLienTe
kullanıcısına yanıt
Pahalı geldi bana 150tl ye fx6300 bulunabiliyor.
120tl civarına phenom x6 1055t var.
SimplyforS
kullanıcısına yanıt
FX6300 BUNA OLUYORMU ?OLMAZ FELAN DEDILER
LasTcaLienTe
kullanıcısına yanıt
Hayır olmaz ancak çok daha iyi bir işlemci yakın fiyata bulunuyor ederinden pahalı demek istedim.
Farklı sitelerde farklı fiyatlarda bulunabilir tabiki.Satıcının güvenilirliğinide bilmiyorum p.m atıp telefon ile görüşebilirsiniz.
SimplyforS
kullanıcısına yanıt
BENDE BAKTIM AMA CPU SATILMIS :(
deathness666
kullanıcısına yanıt
TEŞEKKUR EDERİM
SimplyforS
kullanıcısına yanıt
SİTEDE GEZDIM DE 4 CEJKIRDEK VAR ODA SET HALINDE BEN BU X3 ISLECIYI ALIP X4 YAPSAM 3 GHZ 4 CEKIRDEK OLUNCA 3.2 GHZ OLUYORMUS VE OC YAPINCA 3.6 3.8 YAPILABILIR DIYORLAR ALDIGIMA DEGERMI SIZCE
LasTcaLienTe
kullanıcısına yanıt
Bu zamanda o işlemciyi almak pek akıl karı değil en azından x6 en kötü x4 955 alın derim.
SimplyforS
kullanıcısına yanıt
BULABİLSEM HIC SIKINTI DEGIL KI BULAMIYORUM ,:(
AMD PHENOM II X4 965 3.4 GHZ BE (black edition) BU CIHAZ 150 TL STOCK FANI DA DAHIL ALINIR MI SIZCE ?
LasTcaLienTe
kullanıcısına yanıt
Alınabilirlik size kalmış...
İkinci el piyasasından çok anlamıyorum ben.En azından eski ürünler için