Şimdi Ara

Bu Anakarta BuEKRANKARTI UYARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • H55M-S2H SAPPİRE HD 6870 DİĞER HERŞEYİM UYUYOR FAKAT BU KARTIN GİRİŞ YUVASI BENİM ANAKARTIMDA VARMIDIR ACEBA BUNU BİLMİYORUM BİLENLER YARDIM LUTFEN

• quote:

Orijinalden alıntı: semih1112

H55M-S2H SAPPİRE HD 6870 DİĞER HERŞEYİM UYUYOR FAKAT BU KARTIN GİRİŞ YUVASI BENİM ANAKARTIMDA VARMIDIR ACEBA BUNU BİLMİYORUM BİLENLER YARDIM LUTFEN

Ekran kartın anakart uyumlu. Güç kaynağın 500w üzeri ise sorun yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

quote:

H55M-S2H SAPPİRE HD 6870 DİĞER HERŞEYİM UYUYOR FAKAT BU KARTIN GİRİŞ YUVASI BENİM ANAKARTIMDA VARMIDIR ACEBA BUNU BİLMİYORUM BİLENLER YARDIM LUTFEN

SEN YANNIŞANLAMISSIN ELEKTRO UYUMLULUK DERKEN YAĞNİ TAKMA YERLERİ GİRME YERLERİ UYARMI TAKILIRMI ÇÜNKİ EKRANKARTININ RESMİNİ GÖRDÜM KOCAMAN BİŞEY O BENIM EKRANKARTI YERİME GİRERMİ BİRDE CROSSFİRE DİYE BİRŞEY VARMIŞ BEN ŞİMDİ NVİDİA GEFORCE 9500 GT EKRANKARTIM WAR 1 GB 128 BİTLİK BEN HD 6870 ALDIIGIMDA 2 KART KULLANA BİLECEKMİYİM NASIL OLUYOR BU İŞLER BİLİYORSAN CEVAPLARMISIN

• Anakartınızda pcı-e 16x girişi var ve güncel tüm ekran kartları bu bağlantı birimini kullanırlar.
  • TEŞEKKÜR EDERİM MÜŞAVİR KARDEŞİM ALLAH KOLAYLIK VERSIN SANA HAYATTA
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electro58

quote:

SEN YANNIŞANLAMISSIN ELEKTRO UYUMLULUK DERKEN YAĞNİ TAKMA YERLERİ GİRME YERLERİ UYARMI TAKILIRMI ÇÜNKİ EKRANKARTININ RESMİNİ GÖRDÜM KOCAMAN BİŞEY O BENIM EKRANKARTI YERİME GİRERMİ BİRDE CROSSFİRE DİYE BİRŞEY VARMIŞ BEN ŞİMDİ NVİDİA GEFORCE 9500 GT EKRANKARTIM WAR 1 GB 128 BİTLİK BEN HD 6870 ALDIIGIMDA 2 KART KULLANA BİLECEKMİYİM NASIL OLUYOR BU İŞLER BİLİYORSAN CEVAPLARMISIN

uyumlu takabilırsin. Pci ex x16 yuvaya sahip.

• eywallah elektro ALLAH sanada kolaylık saglasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd anakartıma uyumlu mu ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eywallah elektro ALLAH sanada kolaylık saglasın

Amin cümlemize İNŞALLAH
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.