Şimdi Ara

Bu Anakarta bu Ekran Kartı Uyarmı Acil Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kullandığım anakarat modeli bu bu anakarta bu ekran kartı uyar değilmi pcı express gibi değerler varmış bir uyumsuzluk yaratırmı ?

Anakart Tıkla

Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 12 Temmuz 2015; 19:12:58 >

• 2 sorum var stokta olmayan kartı nasıl alıyorsun ikinci el mi?ikincisi 2006 model anakarttaki işlemci o karta yetecek mi?biraz daha düşük bir karta bak bence.cpu-z programını indirip işlemci modelini ve ram bilgisini gösterebilirsin.ekran kartları anakarta uydu mu mis gibi çalışır diye bir şey yok işlemci destekleyecek psu yetecek ram yeterli olacak.
  • hocam

İntel Core 2 duo e6700 2.6 ghz işlemci

2 GB DDR2 ram

işlemcinin darboğaz yapmıyacağını duydum sizce pcı express gibi değer varmış onun bir önemi varmı ?

uyumsuzluk olurmu anakart ile bu arada kartı 2.el alıcam forumdan
  • Cevap verecek arkadaş yokmu ?
  • işlemci yetersiz kalır o kart için ve o kadar eski anakartı almayın.r7 250 ekran kartı bulursanız ikinci el daha uygun olacaktır.
  • hocam anakarta zaten sahibim işlemci ise fazla darboğaz yapmıyacakmış sorun çıkarmıyacak düzeydi imiş. yorumunuz için teşekkürler benim sadece sorum anakarta uyarmıydı örneğin anakartın ekran kartını kabul etmeme gibi bir durumu yok değilmi ?
  • o işlemciye 4 çekirdek işlemci lazım darboğaz yaşarsın o kesin.kim yapmaz dediyse bu işlerden anlamıyormuş.anakart konusuna gelince evet pcie tek tip bir slot ama çeşitleri var 1.0 1.1 2.0 2.1 3.0 diye.senin anakart olsa olsa 1.1'dir ve o kadar eski anakartta sorun yaşayan da gördüm görüntü alamamış ama sorunsuz kullanan da gördüm biraz da anakartın biosuyla alakalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.