Şimdi Ara

bu ana karta hangi ekran karti takmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarim baya eski bilgisayar yeni bilgisayarda toplamak istemiyorum.
    Şuan oynaıdığim online olan world of tank oyununu bilgisayarımda kasma nedeninden dolayi oynayamiyorum. oynamak icin sanırsam ekran kartini yukseltmem lazım Sizden öneri bekliyorum.

Anakart = MSI N1996 MS-7255 Ver:2.1 775 sokey ( drex kac destekliyor bilgim yok )

işlemci = Intel (R) Core (TM) 2 CPU 4300 @1.80Ghz 1.80 Ghz

Ekran Kartı = GeForce 7100 GS 128mb 64 bit -PCI-E 16x(üzerinde DDR3 yaziyor kağidinda ama netde DDR2 diye gordum)( Çok dandık diyrlar on board bile daha iyidir diyorlar )

Ram = 2gb DDR2

Power Suply = 400w

Sistemim bu arkadaslar. Buna nasıl bir ekran karti takabilirim ? PCI-E 2,0 128 - 256 bit veya DDR3 - DDR5 ekran karti takabirmiyim ? Ve bu kasaya en iyi önerdğiniz en iyi performans alabiliceğim ekran kartini söylerseniz sevinirim... Vatan da cok var ama bilmiyorum hangisi takılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullugenc -- 3 Eylül 2012; 1:42:27 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11167-28-20g-hd5570-gddr3-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58440

Ben iki aydır kullanıyorum tavsiye ederim , senin sistemin için daha iyisi gereksiz zaten ....
  • Tavsiye icin teşşekür ederim. Ekran karti direx 11 diyor benım ana kart in drex 11 destekleyip desteklemiceğini bilmiyorm desteklermi sizce ?
  • 5670 de olabilir.işlemciye oc çek biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    25 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.