Şimdi Ara

Bu aletlerdeki bluetooth ne işe yarar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ne işe yarar ipad ve iphone arasında dosya ve fotoğraf gönderimi yapamıyorum yada ben nasıl yapıldığını mı bilmiyorun eğer yapılmıyorsa ki çok uğraştım yapamadım süs olsun diyemi konulmuş ne işe yarayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 8 Mart 2014; 15:20:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bluetooth kulaklık çalıştırıyor işte daha ne olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth hoparlor , kulaklık vs gibi şeylerde kullanılabiliiyor.Ben Tv ile kullanıyorum bluetooth ile bağlantı kurduktan sonra telefondan müzik açıp dinleyebiliyorum.
  • jailbreak ile bluetooth'u normal kullanabiliyorsun.AirBlue sharing olmasa ne yapardık
  • arkadaşlarla okey oynanır :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arabada kullanıyorum bluetoothu. Bağlıyorum müzik çalara telefonu aramaları falan o şekilde yapıyorum iyi oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabada telefon görüşmesi için ve evdeki sinema sisteminde müzik dinlemek için kullanıyurm

• Bluetooth yazamayanlari ifsa etmeye yarar...

• Arabaya bagliyorsun direksiyondaki tuslar ile yol bilgisayar ekranindan arama yapiyorsun veya arandiginda cevapliyorsun direksiyondan tlf dokunmadan. Led tv var evde ona baglayip kumanda olarak iphone kullanabiliyorsun

• kulaklık, klavye, hoparlör vs bağlayabiliyorsun.
    Pek kullanışlı değil.
    Android'de daha kullanışlı.
    Tabi biz android kullanıcıları artık nfc kullanıyoruz.
    Benim ipad 2'de bluetooth var. En iyi ihtimal kablosuz klavye bağlarım.
    Bağladım mı, yok.
    Hiç kullandım mı, yok.

• 5800 varken de bluetooth kullanmiyordum, ip5 var 1,5 yildir hala kullanmiyorum, bir kere deneme icin speaker'a baglamistim oyle bi kullanmis oldum. Smart TV'ye de WiFi ile baglaniyorum yani ben hala bluetooth kullanmiyorum. Donanimlardan cikartsalar sahsim adina konusayim eksikligini boyle bir konu gorene kadar farketmezdim. He simdi AirDrop falan onla kullaniliyormus da ben o ozelligi kullanacak ikinci bir cihaza da ihtiyac duymuyorum Belki iPad alirsam bir ilk olabilir

• -jailbreak yoksa resim (paralı sürümde ayrıca rehberiniz)

-jailbreak varsa her türlü dosyayı iphone-ipad arasında gönderebilirsiniz..

program ücretsiz:

https://itunes.apple.com/us/app/bluetooth-u-share-files-photo/id526268815?mt=8
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Airdrop ile her türlü iCihaz arası foto/video vs. paylaşımı yapabilirsiniz Bluetooth ile.. (iOS7+ ve i4S üstü cihazlarda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 7 Mart 2014; 9:29:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Airdrop ile her türlü iCihaz arası foto/video vs. paylaşımı yapabilirsiniz Bluetooth ile.. (iOS7+ ve i4S üstü cihazlarda)

i4s ve ipad mini arasında fotoğraf paylaşımını yapamadım her ikisinde de açık ama gönder dediğimde göndermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Bluetooth yazamayanlari ifsa etmeye yarar...

sen yazdında ne işe yaradı, en azından bir bilgin varsa yazsaydın yoksa böyle gereksiz mesajlar yazmana hiç gerek yok, kendi seviyeni belli etmiş oldun
    Hayirlisi

Her iki cihazında wifi ve bluetooth açık olmalı ve aynı wifi ağına (aynı modeme) bağlı olmaları lazım diye okumuştum galiba açıklamalarda.....

• Wifi ile airdrop olmadan zaten dosya atilabiliyor minimalist boyutlarda programlarla. Eger ikisini de kullanmam istiyorsa yapilan arge masrafina yazik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.