Şimdi Ara

Bu Alet Nasıl Kullanılır?Yok mu Bilen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by musti_515</i>
    <br />kaç paraya aldın?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

arkadaşım 20 milyon gibi bişidi sanırım.
  • deme bana kardeşim mardeşim.espride yapma bana.kendi dediğinle çelişiyosun."aldığın cihazı kullanamıyorsan ya bozuktur yada kullanacak kadar yeteneğin yoktur" diosun sonra "ikincisi olmadığına göre geriye bir şık kalıyor kumandanı değiştir" diosun.nerden biliyosun 2 si olmadığını.tanıyomusun beni.şuna ben yazamadım o lafı desene...geçiniz.bide ne dövmesinden bahsediyosun.dövücezmi dedik?gel bak belki hakikatten yeteneksizimdir yada sen yeteneklisindir.yeteneklik bi olay olduğunuda sanmıyorum arızanın ama yardım etmek istiyosan öle et.bu saatten sonrada istemez zaten yardımın falan.
  • Selametle[frndsp]
  • _____________________________
  • TEKRAR ARAYAN OLURSA DİYE KONUYU HORTLATTIM :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

YILLAR SONRA TEKRAR LAZIM OLDU, ARAŞTIRIRKEN YİNE BU SAYFA ÇIKTI :)) BU SEFER LİNK DEĞİLDE KALICI ÇÖZÜM OLSUN DİYE YENİDEN BULDUĞUM UNIVERSAL PHONTIC URC22-11C Installation Manual RESİMLERİNİ PAYLAŞIYORUM..
    YİNE BİRİLERİ BENİM GİBİ ARAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

• Teşekkürler Robinson.Kumandayı bulabilirsem deneyeceğim :))
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.