Şimdi Ara

Bu Alet Nasıl Kullanılır?Yok mu Bilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bu aletin kullanma kılavuzunu kaybettim ve nasıl tv yle birbirlerini görüyolardı unuttum.yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür.

• markası phontic modeli urc22-11c
  • http://www.phontic.com.cn sayfası ama çalışmıyor.
  • şimdi açılıyor dene
  • SET tuşna basıp aletin gözüne tutman lazım. o zaman öğreniyor kodunu modunu...
  • barış evet açıldı şimdide sitede manual ları yok.acharad set tuşuna basıp aletin gözüne tutmayı denedim zaten.
  • yokmu bilen yahu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thunderace</i>
    <br />önce ne olduğunu bilsek daha iyi olurdu[akum]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

nasıl kullanıldığını bilen zaten ne olduğunuda bilir ama ben yazıyım genede.kumanda aleti bu.tv amfi vcd falan kumanda ediyor hafızasına yükleyince.hafızasına nasıl yükleniyor dersen onu soruyorum bende...
  • harbıden yaa tv kartının felanmı kumanda yoksa baska bısımı
  • yani arkası geniş bir alet herşeyi yapar ama nasıl
  • arkadaşlar yazdıkya neyi kumanda ettiğini...
  • önce bi pilini çıkart
    sonra tv tuşuna bas bikere
    sonra set tuşuna bi süre basılı tut ışığı var mı bilmiorum ama varsa ışığı yanıp sönene kadar bas
    ondan sonra göze tutmaya devam et
    kapandığı zaman tekrar set tuşuna bas
    hayırlı olsun maymuncuk kumandan
    ;)
  • adamlar yapmış abi
  • başkentli olmadı :(
  • arkadaşın elindeki universal kumanda her türlü irda cihazla çalışan bir alet.
    soruna gelince her tür universal kumandanın kendi ayarları var eğer istanbuldaysan karaköydeki alt geçitte bu tip cihazları satan birsürü dükkan var oralara gidebilirsen onlarda mutlaka kullanma klavuzu vardır rica edersen fotokopisini bile alabilirsin
  • saol 206 son ihtimal karaköye gidicem ama bilen varsa bekliyorum postlarını
  • kaç paraya aldın?
  • sitede işe yarar bişey yok. malesef arama sonucu hiçbir yerde de nasıl kullanılır yok.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thunderace</i>
    <br />klonajinsky kardeş verdiğin bilgiler için sağol[:(!]..bende bir bilgi vereyim aldığın cihazı kullanamıyorsan ya bozuktur yada kullanacak kadar yeteneğin yoktur[evlol]...ikincisi olmadığına göre geriye bir şık kalıyor kumandanı değiştir....iyi günler[frndsp]

senin kardeşin olcak yaşta değilimdir emin ol.bide istersen buluşalım kumandaya gel sen bi bak bende belki yetenek yoktur.
    <br />klonajinsky kardeş verdiğin bilgiler için sağol[:(!]..bende bir bilgi vereyim aldığın cihazı kullanamıyorsan ya bozuktur yada kullanacak kadar yeteneğin yoktur[evlol]...ikincisi olmadığına göre geriye bir şık kalıyor kumandanı değiştir....iyi günler[frndsp]

senin kardeşin olcak yaşta değilimdir emin ol.bide istersen buluşalım kumandaya gel sen bi bak bende belki yetenek yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.