Şimdi Ara

Bu alemde tek büyük Diego Alfredo LUGANO Moreno !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Polemik

Neyi çürüttün allah aşkına? Saçma sapan konuşuyorsun.

Savunduğun adam Antepli futbolcunun canına okudu. Sonra konuyu hukuka çektin, orada da aldın cevabını.

Senden basit bir tanım istedim, onu bile yapamadın. Tanım vermek yerine, Google'dan kopyalayıp yapıştırmak gibi basit bir şeyi bile yapamayıp örnek veriyorsun bana.

Antepli topçu ciddi sakatlandıysa hesabını kim verecek dedm, hala cevap yok. Oynamadığı zaman parasını kim verecek, onun da cevabı yok. Biraz empati yap diyeceğim, ama onu da yapamazsın. Adamın biri senin bileğine bassın, aylarca işinden gücünden ol, o zaman ne düşünürsün diyeceğim ama boş.

Bu kafayla hayatta başarılar dilerim, ancak şansa çok ama çok ihtiyacın olacak.

Tek tek yazamayacağım.YUkarıda yazdıklarımızı birdaha okursan anlarsın.Ama çok ısrar edersen şeref ve zevk duyarım.

Ben luganoyu savunmadığımı kırmızı + 3 maç ceza verilmesi gerektiğini defalarca yazdım.Anlamamakta ısrar ettin , yine yazdım.Yine ısrar ettin yine yazdım.Yazdım..yazdım..yazdım..

Yine yazıyorum SAVUNMUYORUM.Tanım istedin gerçekçi bir şekilde , kelima anlamıyla beraber verdim.Anlamadıın.Örnek göstererek verdim.Yine anlamadın.Hala anlamamaya devam ediyorsun.

GOogle dan falan copy paste yapmadım.Geçiniz bunları.İŞine geldiği gibi konuşuyorsun.

KOnuyu hukuka çeken sendin , cevabını hakkıyla alanda sendin.Birde zeytinyağı giib üste çıkmaya çalışıyorsun.Gerçekten acizsin.

Dünyada bileği kırılan futbolcu sayısı oldukça fazla.Yapanlar hesabını nasıl veriyorsa luganoda verirdi.Ayrıca sana bilmediğiin konularda yorum yazma diye defalarca söyledim.Hala devam ediyorsun.

FUtbolcuların sözleşmesinde uzun süreli sakatlıklarda eğer futbolcunun kendi ihlali yoksa(kendine bakmıyorsa , bilerek sakatladıysa vs ) alacağı para tahsil edilir.

BAk birşey daha öğrettim sana.Saydın mı kaçıncı bu ? Ben sayamadım.ÇÜrüttüüğüm tezlerinin üstüne bunlarda bonusu olsun.Hala neyi çürüttün diye ısrar edersen 5 dk zaman ver yazarım hepsini.

Keşke benim kafamda olsanda şans yanında olsa.Senin bu kafa yapına şans bile yardımcı olamaz.

• Kaç tane futbolcu sözleşmesi okudun, doğru söyle kaç tane okudun?

Bilmediğin konularda yorum yapan sensin. Konuyu hukuka çekip saçmalayan da sensin.

Bir de tanım yapmayı öğrensen çok iyi olacak.

Bu arada, kaç yaşındasın? Liseli bir ergensen normal, daha öğrenecek çok şeyin var. Yok, iş güç sahibi bir adamsan, oy kullanacak olmana üzülürüm.
  • quote:

Kaç tane futbolcu sözleşmesi okudun, doğru söyle kaç tane okudun?

Bilmediğin konularda yorum yapan sensin. Konuyu hukuka çekip saçmalayan da sensin.

Bir de tanım yapmayı öğrensen çok iyi olacak.

Bu arada, kaç yaşındasın? Liseli bir ergensen normal, daha öğrenecek çok şeyin var. Yok, iş güç sahibi bir adamsan, oy kullanacak olmana üzülürüm.

OKumak mı lazım illa ? Gerçekten kör cahilsin.Deivid 6 ay sakatlandığında , kenet annderson 6 ay sakatlandığında , linderoth denen adam 2 sene boyunca sakat olduğunda , guiza aylardır oynamadığında paralarını almadılar mı ? ÇAtır çatır aldılar hemde.Böyle çok örnek verebilirim sana.

BU da sözleşmelerinde ki maddelerden kaynaklanıyor.Biraz futbol bilgin olsa böyle talihsiz bir yorum yapmazdın.

HUkuka çekildiği halde saçmalayan , cevabı aldığın halde kendi doğrularının dışında ki doğruları kabul etmeyen , sığ görüşlü biri olduğun için saçmalıyorsun demen normal.

• Ağzında dolaşan liseli ergen laflarına bakılırsa aasıl liseli sensin.4 yıllık fakülte okudum falan diye atıp tutmuşsun birde.

Hadi doğru diyelim.BUnca senedir kullandığın oy gerçekten heba olmuş.Senin gibiler yüzünden güzel ülkem geri kaldı.Hepte boşa atılan yüzünden.

BKZ : POlemik..
  • Bak yine sinirlendin, olgunlaştıkça, büyüdükçe sakin kalmayı öğrenirsin.
  • Sİnirlenmeyeyimde ne yapayım ? CAhil insanlar topluma aşırı şekilde zararlı.Çevre felaketi resmen.Derhal MEB'in buna bir çözüm bulması lazım.

Sİnirlenmenin büyümekle , olgunlaşmakla zerre kadar alakası yok.7 yasşında ki çocukta sinirlenir , 50 yaşında ki adamda sinirlenir.

Hoş , kime anlatıyorsam bunları.

Çok beğendiğim bir düşünürün tam sana uyan tabiri caizse '' cuk '' diye oturan bir lafla bu tartışmalara son veriyorum.

''Cahillerle tartışmaya girmeyin, Ben hiç yenemedim ''

Gazali

• Sen cahil olduğunu asılsız iddialarınla gösterdin zaten, ama durumunu bilmen çok güzel. Keşke herkes kendini senin gibi iyi tanıyabilse.
  • quote:

Sen cahil olduğunu asılsız iddialarınla gösterdin zaten, ama durumunu bilmen çok güzel. Keşke herkes kendini senin gibi iyi tanıyabilse.

Sen durumunu zaten yazdıklarınla belli ettin.Söylediğin herşeyde tabiri caizse''kapak'' oldun.Yorumları okuyan herkes görür zaten.

Asılsız iddiaymış. Yazılanları tekrar okursan her söylediğinin karşılığını gerçeklere dayanarak , ispat ederek , haksız çıkararak verdim.Tekrar okursan anlarsın.

Ben kendimi tanıyorum.Ama sen kaç yaşına gelmişsin hala tanıyamamışsın kendini.Bu da zeka yaşını gösterir.

Sudan çıkmış balık gibisin.Son çırpınışların ama fayda etmeyecek.

Mutluluklar.

• arkadaşlar eski efsane isimlere bakıldığında böyle defanslarla oynamadıkları görülüyor. Artık defans oyuncuları adam geçirmediği için top da geçemiyor. her dakka bir düdük her dakka bir faul birde en ufak hareketlerde millet kendini atıyor yere suratını tutuyor. Lugano kelimenin tam anlamıyla içindeki hayvanı çıkarıyor. Diğer defanslarda aşağı yukarı aynı çirkefliğe baş vuruyor. Futbol da savaşa dönüştü. siz böyle manzaralardan keyif alıyorsanız o başka.
  • evet bu alemde en çirkef futbolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

çukurcu bilicayı savundunuz sonucu gördünüz.
    ayak bileiğine basan caniyi savunuyorsunuz ilahi adalet ...

yahu saçmalama kim savunuyor yaptığı şeyi bilica içinde zaten kulüp sildi onu sezon sonu gidecek evet luganonun yaptığı suçtur tamamda ona gelene kadar kimler var kimler taktınız sizde önce kendinize bakın camianızdan hangi oyuncular geçmiş
  • lugano kucaklasın sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150159723408043

tamam be kardeşim ne kadar abarttınız ya yaptığını savunmuyorum ama öncelikle kendi camianızdaki oyunculara bakın
  • FENER GOL GOL GOL...
    ŞAMPİYONLUK GELİYOR..
  • hadı beyler atkılardan kalmasın , isteyene lugano atkilari

Zafer ona inananlarindir..

Bu alemde tek büyük Diego Alfredo LUGANO Moreno !!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.