Esasında Lugano'nun hırsı, oynama hevesi, mücadelesi, korner atışlarındaki golleri ... diğer defans oyuncularına örnek olmalı. Bu yönden kendisini çok beğeniyorum. Yine oyun içerisinde rakibi rahatsız edecek hareketler yaparak oyuncuları sinir etmesi, kızdırması sarıydı, kırmızıydı derken adamı oyundan attırması ahlaki olmasa da bence futbol kuralları içerisinde olabilecek bir durum. (Bknz: Beşiktaş maçında Ferrari'nin atılması ve maçın birden dönmesi.)
Ama bazen Lugano rakip oyuncunun futbol hayatını söndürecek, ekmek parasıyla oynayacak öyle fauller yapıyor ki insanı çileden çıkartıyor. Ya bu hareketlerinde vazgeçmeli ya da takımdan gönderilmeli. Daha 30 yaşında futbol hayatı bitse mutlu olur mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
valla isterse iptal edilsin o şampiyonluklar .... bana göre saçma düşünce ne olursa olsun kazanayımda düşüncesidir ...yani senin düşüncen saçma ... ayrıca camoronezzi eğer juve de bir dönem oynayan oyuncu ise evet tanıyorum da ne olmuş tanıyorsam ? bu adam futbol tanrısı falan mı ? hata yapınca ona benzer tüm hata yapanlar aklanmış mı oluyor ? yemişim camorenezziyi ...oda çirkefse o da futbol oynamasın ... lugano çirkef bir oyuncudur ... nokta ..ve ben bedava gelsin istemem galatasataraya ... keita gitti çoğu taraftar ah vah etti ben sevindim ... istemiyorum hırsız futbolcu ben takımımda ... galatasaray başkanı olsam gelecek oyuncuda aranacak özelliklerin ilk sırasına erdemli olmayı koyarım ... gökhan gönül için aynı şeyleri düşünmüyorum örneğin ... lugano dünyanın en iyi oyuncusu olsa bile benim gözümde hırsızdır ... bülent korkmaz gib ...
Tanımamışsın camoronezziye işte.He bide bi adam daha var MAterazzi.
İKisi luganonun 100 katı çirkefidir.Futbol oynamasında ne demek ? Sanamı soracak oynayıp oynamamayı.Bunun hırsızlıkla alakası yok.Çirkeflikle alakası var.KOskoca fifa ve uefa bu adamların lisansını iptal etmediyse bugüne kadar , sizlerin futbol oynamasın demeye hakkı yok.İNsanlık sucu demeye hakkı yok.
LUgano çirkef bir futbolcu.Kabul ediyorum.Ama bir hagi , bir b.korkmaz , bir vedat , bir sabri , bir h.şaş kadar değil.Luganoya kadar kimler kimler var..
Ben bu adamı sevmiyorum. çünkü takıma yararı oldugu kadar zararı da var. geçekten çok abuk sabuk agresif hareketleri var ve her an kırmızı karta yakın oynuyor. ayrıca yaptıgı kasti fauller hep yazıyoruz hiç de spor ahlakına uymuyor. zaten sevilen bir takım değiliz iyice bu tiplerle antipati topluyoruz. takım için oynamak canını dişine takmak bu şekilde rakibi sakatlayıcı hareketlerde bulunmayı gerektirmiyor. bu hakkı da ona tanımıyor.
aynı şey emre içinde geçerli. çok sinirli bir adam ve sevmiyorum. her an atılacak gibi agresif antipatik birisi oldu çıktı. daha önce böyle değildi (GS de İnter de...) gibi hatırlıyorum. Adamın acaba genel yapısı mı öyle yoksa bir problemi mi var. anlamıyorum...
Ukalalık yapma ve bana işimi öğretmeye çalışma. Suçun ne olduğunu senden çok daha iyi biliyorum. Hakem dövmek suçsa, rakibinin ayağına basmak da suçtur. Kasten yaralama suçunun kapsamına Lugano'nun yaptığı hareket de giriyor. Çok biliyorsan Lugano'nun yaptığı hareketin kasten yaralama suçu olmadığını ispatla bana. Bir de anlamını bilmeden nsanlık suçu ifadesini kullanıyorsun ki evlere şenlik. Bu ülkede hukukçu olmayan herkes hukuk biliyor, nasıl iş anlamıyorum.
Merak etme senin okuduğunun yüzlerce katını okudum ben. Okuduğumu da anlarım.
Ama sen o kadar acınası bir durumdasın ki, Lugano bu adamı kasten sakatlamaya çalışıyor ve senin yorumun "6 ay sonra sahalara geri döner." şeklinde. Bunun adı cahilliktir. 6 aylık primini sen mi ödüyorsun bu futbolcunun? Adamın aşil tendonu kopsa bırak futbolu, bu adam bir daha yürüyebilecek mi?
Unutmuşum, cahillerle tartışılmaz. Kusura bakma, hata bende.
Not: İnsanlık suçu ne demek biliyor musun?
yukarda arkadaşın saydıklarıyla aynı düzeyde lugano... umarım bu tip adamları fenerbahçede görmeyiz hiç bir zaman. sporculuk profesyonellik bu değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Ukalalık yapma ve bana işimi öğretmeye çalışma. Suçun ne olduğunu senden çok daha iyi biliyorum. Hakem dövmek suçsa, rakibinin ayağına basmak da suçtur. Kasten yaralama suçunun kapsamına Lugano'nun yaptığı hareket de giriyor. Çok biliyorsan Lugano'nun yaptığı hareketin kasten yaralama suçu olmadığını ispatla bana. Bir de anlamını bilmeden nsanlık suçu ifadesini kullanıyorsun ki evlere şenlik. Bu ülkede hukukçu olmayan herkes hukuk biliyor, nasıl iş anlamıyorum.
Merak etme senin okuduğunun yüzlerce katını okudum ben. Okuduğumu da anlarım.
Ama sen o kadar acınası bir durumdasın ki, Lugano bu adamı kasten sakatlamaya çalışıyor ve senin yorumun "6 ay sonra sahalara geri döner." şeklinde. Bunun adı cahilliktir. 6 aylık primini sen mi ödüyorsun bu futbolcunun? Adamın aşil tendonu kopsa bırak futbolu, bu adam bir daha yürüyebilecek mi?
Unutmuşum, cahillerle tartışılmaz. Kusura bakma, hata bende.
Not: İnsanlık suçu ne demek biliyor musun?
ASıl sen ukalalık yapma.Bİlmediğin şeyleri birisi öğretince niye gocunuyorsun ? Belli ne kadar bildiğin.İnsanlık suçu , insanlık ayıbı ile eş değerdir.İnsan öldürmek hem insanlık sucudur hem de insanlık ayıbıdır.CÜnkü bir insanın temel serbestlerine karşı yapılan birşeydir.H.şaşında , vedatında , materazzininde , camoronezzininde yaptıkları insanlık sucudur.Örnekleri çok fazla.Bakz kulak ısırma , bkz darp , bkz. haginin yapmış olduğu onca şey.Bakz.. vs vs..
Ne kadar okudğun ve ne kadar anladığın belli.YArım saattir aynı şeyleri tekrarlıyorum ama hala sende anlamak için bir gayret göremedim.Senin okudğun buysa hiç okuma daha iyi.
Acınası durumda olan sensin.Bİlmediğin konularda atıp tutuyorsun.Luganonun yaptığı futbol hayatını bitirmiş. Sana örneklerini verdim işte.HAni bitmişmi futbol hayatları ?
Gerçekleri öğrenince hemen kıvırma moduna geçip o 6 ayın hesabını sen mi ödüyorsun gibi gülünesi yorumlar yapıyorsun.
Aaa..Bende unutmuşum.Cahillerle tartışılmaz. Kusura bakma, hata bende.
NOT: Bilmediğin konularda yorum yapmamanı tavsiye ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
quote:
valla isterse iptal edilsin o şampiyonluklar .... bana göre saçma düşünce ne olursa olsun kazanayımda düşüncesidir ...yani senin düşüncen saçma ... ayrıca camoronezzi eğer juve de bir dönem oynayan oyuncu ise evet tanıyorum da ne olmuş tanıyorsam ? bu adam futbol tanrısı falan mı ? hata yapınca ona benzer tüm hata yapanlar aklanmış mı oluyor ? yemişim camorenezziyi ...oda çirkefse o da futbol oynamasın ... lugano çirkef bir oyuncudur ... nokta ..ve ben bedava gelsin istemem galatasataraya ... keita gitti çoğu taraftar ah vah etti ben sevindim ... istemiyorum hırsız futbolcu ben takımımda ... galatasaray başkanı olsam gelecek oyuncuda aranacak özelliklerin ilk sırasına erdemli olmayı koyarım ... gökhan gönül için aynı şeyleri düşünmüyorum örneğin ... lugano dünyanın en iyi oyuncusu olsa bile benim gözümde hırsızdır ... bülent korkmaz gib ...
İKisi luganonun 100 katı çirkefidir.Futbol oynamasında ne demek ? Sanamı soracak oynayıp oynamamayı.Bunun hırsızlıkla alakası yok.Çirkeflikle alakası var.KOskoca fifa ve uefa bu adamların lisansını iptal etmediyse bugüne kadar , sizlerin futbol oynamasın demeye hakkı yok.İNsanlık sucu demeye hakkı yok.
LUgano çirkef bir futbolcu.Kabul ediyorum.Ama bir hagi , bir b.korkmaz , bir vedat , bir sabri , bir h.şaş kadar değil.Luganoya kadar kimler kimler var..
senin düşüncene saygı duymuyorum ama kafanı kesmekte istemiyorum böyle düşünüyorsun diye .. o senin düşüncen .. sana göre bülent luganodan daha çirkef bana göre ikiside birbirinin eline su dökemez çirkeflik konusunda ... materazzi yi biliyorum dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olarak gösterilen zidanı hayattan bezdirip kafa yiyen ,inter taraftarı ve senin dışında muhtemelen kimsenin örnek olarak göstermeyeceği bir kasap ... ayrıca ben fifa bu adamların lisanslarını iptal etmeli dememiştim ama şimdi diyorum ... ben karar veren mekanizma olsam luganonun materazzinin keitanın ve bir çok karaktersiz oyuncunun lisanslarını iptal ederdim .. bak boş yere bu kadarkter yoksunları yüzünden senle akşam akşam tartışmak zorunda kalıyoruz ... herkes iniesta xavi gibi olsada sadece futbol konuşsak ... bu yazdıklarım benim düşüncem ... ben şahsen luganoyu izlerken hiçbir şekilde futbol izlediğimi düşünmüyorum ... sen seviyorsan dediğim gibi düşüncene saygı göstermiyorum ama nasıl böyle düşünürsün diyede hakaret etmiyorum ... senin düşüncen sana benimkiside bana .. ben sadece lgörüşümü yazdım ...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
quote:
senin düşüncene saygı duymuyorum ama kafanı kesmekte istemiyorum böyle düşünüyorsun diye .. o senin düşüncen .. sana göre bülent luganodan daha çirkef bana göre ikiside birbirinin eline su dökemez çirkeflik konusunda ... materazzi yi biliyorum dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olarak gösterilen zidanı hayattan bezdirip kafa yiyen ,inter taraftarı ve senin dışında muhtemelen kimsenin örnek olarak göstermeyeceği bir kasap ... ayrıca ben fifa bu adamların lisanslarını iptal etmeli dememiştim ama şimdi diyorum ... ben karar veren mekanizma olsam luganonun materazzinin keitanın ve bir çok karaktersiz oyuncunun lisanslarını iptal ederdim .. bak boş yere bu kadarkter yoksunları yüzünden senle akşam akşam tartışmak zorunda kalıyoruz ... herkes iniesta xavi gibi olsada sadece futbol konuşsak ... bu yazdıklarım benim düşüncem ... ben şahsen luganoyu izlerken hiçbir şekilde futbol izlediğimi düşünmüyorum ... sen seviyorsan dediğim gibi düşüncene saygı göstermiyorum ama nasıl böyle düşünürsün diyede hakaret etmiyorum ... senin düşüncen sana benimkiside bana .. ben sadece lgörüşümü yazdım ...
Bende senin düşüncene saygı duymuyorum zaten.BU konuda hemfikiriz.''inter taraftarı ve senin dışında muhtemelen kimsenin örnek olarak göstermeyeceği bir kasap''
Bu adamı ben iyi oyuncu olarak örnek göstermedim.KAsapın önde gideni olarak örnek gösterdim.ÖNce anlamaya çalışalım.Bende hakaret etmiyorum sana.Geri kalan düşüncelirn hakkında yorum yapmayacağım.
İyi akşamlar.
El capitan
Suç dedin ama suçun ne olduğunu bile anlatamadın bana.
Futbol hayatını bitirdi demedim, bitirmeye yönelik hareket dedim, futbol hayatı bitebilirdi dedim.
6 ay sonra dönüyormuş futbolcu, 6 ay sonra kaldığı yerden mi devam ediyor futbol hayatına? Aynı şekilde mi dönüyor sahalara? Saçmalamayı bırak artık, komik oluyorsun.
İnsnlık suçunun ne olduğunu söylemedin hala, örnek vermeyi açıklama yapmak olarak bilecek kadar boşsun bu konuda.
Antepli futbolcu Lugano'yu savcılığa şikayet ederse car car konuştuğun Hagi'nin olayında olduğu gibi hapis cezası alır Lugano.
Suç ne, insanlık suçu ne, bilmeden saçmalamayı görev edinmişsin kendine. Umarım halı sahada top oynarken biri bileğine aynı şekilde basmaz, yazık olur sana.
quote:
Suç dedin ama suçun ne olduğunu bile anlatamadın bana.
Futbol hayatını bitirdi demedim, bitirmeye yönelik hareket dedim, futbol hayatı bitebilirdi dedim.
6 ay sonra dönüyormuş futbolcu, 6 ay sonra kaldığı yerden mi devam ediyor futbol hayatına? Aynı şekilde mi dönüyor sahalara? Saçmalamayı bırak artık, komik oluyorsun.
İnsnlık suçunun ne olduğunu söylemedin hala, örnek vermeyi açıklama yapmak olarak bilecek kadar boşsun bu konuda.
Antepli futbolcu Lugano'yu savcılığa şikayet ederse car car konuştuğun Hagi'nin olayında olduğu gibi hapis cezası alır Lugano.
Suç ne, insanlık suçu ne, bilmeden saçmalamayı görev edinmişsin kendine. Umarım halı sahada top oynarken biri bileğine aynı şekilde basmaz, yazık olur sana.
Yahu çıldıracağım.NAsıl açıklamadım ya ? OKuduğunu anlamıyorsun arkadaşım sen.GTerçekten sorunlusun.Git bir doktora görün.Benexol B12 vitamin hapı al.Birşey yap ne olur.Yoksa kanser olucam senin yüzünden.
İNsanlık suçu : bir insanın temel serbestlerine müdahale edilirse bu insanlık suçudur / insanlık ayıbıdır.Vedatın kulak ısırmasıda , hakemi darp etmeside , h.şaşı darp'a teşebbüs etmeside suçtur / ayıptır.
BUnu yukarıda da söyledim.Ama okumuyorsun ya da okudğunu anlamıyorsun.
FUtbol hayatını bitirmeye yönelik dedim dyorsun.Daha söylediğinin ne anlama geldiğinden bi habersin.Söylediğinin anlamı futbol hayatını bitirme riskidir.Ama bileği kırılmış ve futbol hayatı bitmiş bir tane bile futbolcu yoktur.
Deivid in ayak bileği kırılıp iyileştikten sonra elbette eskisi gibi dönmedi.Ama sonucta bi kac mac sonra formunu yakaladı.SU anda da hayatına devam ediyor.
Futbol hayatının bitme riski sözünün ne anlama geldiğini artık öğrenmişsindir.Sana bir şey daha öğrettiğim için mutluluk duyuyorum.
valla ben seviyorum arkadaş lugano,materazzi,de jong,pepe gibi futbolcuları.mesela şampiyonlar ligi ilk maçında kıracaklar xavi'nin ayağını,barcelona gol mol atamaz ondan sonra.veya bileğine bi çakacaksın ronaldo'nun,bitireceksin madrid forvetini.sakatlanmayı hesaba katmayan sporcular golf filan oynasın sahaya çıkmak yerine.
Bence kanser olman oldukça hayırlı olabilir, bu işi bir düşün sen.
quote:
İNsanlık suçu : bir insanın temel serbestlerine müdahale edilirse bu insanlık suçudur / insanlık ayıbıdır.Vedatın kulak ısırmasıda , hakemi darp etmeside , h.şaşı darp'a teşebbüs etmeside suçtur / ayıptır.
Kaç yaşındasın ve ne okudun bilmiyorum, ama ilkokul öğretmenin sana tanım yapmak ve örnek vermek arasındaki farkı öğretememiş. Belki de sen öğrenememişsin ki bana bu olasılık daha yakın geliyor. Örnek vermeyi tanım yapmak sanıyorsun, yazık.
Bir avukat olarak sana önerim, bir Ceza Hukuku Özel Hükümler kitabı al ve insanlığa karşı suç nedir oku. Belki anlarsın, işte o zaman öğrenmiş olursun.
Adam bana hukuk dersi veriyor ya, allah razı olsun senden. 4 yılda fakültede öğrenemediğimi senden öğrendim üç mesajda.
Bu arada suç nedir onu da öğrenmen için bir Ceza Hukuku Genel Hükümler kitabı okuman lazım. Kitap önerisi istersen özel mesaj atabilirsin, sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
quote:
Bence kanser olman oldukça hayırlı olabilir, bu işi bir düşün sen.
quote:
Kaç yaşındasın ve ne okudun bilmiyorum, ama ilkokul öğretmenin sana tanım yapmak ve örnek vermek arasındaki farkı öğretememiş. Belki de sen öğrenememişsin ki bana bu olasılık daha yakın geliyor. Örnek vermeyi tanım yapmak sanıyorsun, yazık.
Bir avukat olarak sana önerim, bir Ceza Hukuku Özel Hükümler kitabı al ve insanlığa karşı suç nedir oku. Belki anlarsın, işte o zaman öğrenmiş olursun.
Adam bana hukuk dersi veriyor ya, allah razı olsun senden. 4 yılda fakültede öğrenemediğimi senden öğrendim üç mesajda.
Bu arada suç nedir onu da öğrenmen için bir Ceza Hukuku Genel Hükümler kitabı okuman lazım. Kitap önerisi istersen özel mesaj atabilirsin, sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Senin bu anlama kıtlığın sağlıklı her insanı kanser yapar.İNsanlık suçunu sana söyledim.Tanımı budur.Ama sen temel serbestlerinin ne olduğunu bilmiyorsun.4 sene faküklte okumuşsun bide.Yazık.4 senen boşa gitmiş ve boşa okumuşsun.Yaşamak , insani ihtiyaclarını gidermek , çalışıp hayatını sürdürmek bir insanın temel serbestleridir.Sen bunların birine müdahele edersen insanlık sucu olur ve insanlık ayıbı olur.Sen benim ilkokul öğretmenime laf atacağına önce kendine bak.
Birde kitap önerisinde bulunuyorsun. Sen bana öneride bulunacağına önce kendin oku öğren.Hoş 4 sene okumuşsun ama birşey öğrenememişsin.ALıp okusan bile öğrenemeyeceğin belli.
KOnu farklı yerlere kayıyor.Tabi söyleyecek sözün kalmadığından olayı hemen hukuk'a getirdin.Tebrik ediyorum seni.Bir kere daha kıvırdın.DAnsöz adaylarına seni örnek göstermek lazım.
Yaşımı falanda fazla kurcalama.Önemli olan zeka yaşıdır.Sendekide benden daha az olduğu belli.
Hadi rastgele.
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
quote:
Orijinalden alıntı: jakin33
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy Bir Fenerbahçeli olarak dün yaptığı pisliği görmezden gelemem.Kimse kusura bakmasın.Her ne kadar sevsemde Luganoyu bu harekete bir ceza verilmeli yönetim tarafından.
Yönetim tarafindan'mi ? Aziz odayi bastiğindan beri Fenerbahçeye kirmizi çikmiyor. Anlayin artik Lugano ayağini kiriyodu dün rakibin hakem sariyi bile zor gösterdi. Beşiktaş omuz atiyo kirmizi çikiyo. Lugano bileğe basiyo görmemezlikten geliyo. Neden bahsediyosunuz arkadaşlar ? Anlayin Aziz Yildirim korkusuna hakemler baskili çikiyo maça anlayin. Buna benzer hareketi Toraman yapmişti Federasyon 3 Maç ceza verdi. Görücez lugano'yu :) ceza bile almicak. Hepsini geçtim stadda dün olay yaşandi ceza gelcekmi sizce? Hayatta gelmez ama Beşiktaş yapsa 5maç oda en az :) Bu işler farkli dönüyo boşverin ligimizi izliyelim :)
Ne oda basması ya.Yalanlanan habere ne diye inanıyorsun anlamıyorum.
Neyin baskısı arakadaş ? Aziz Yıldırım baskı yapıyor diye mi 45 dk içinde bizim 3 penaltımız ve rakibin atılmayan bir stoperi vardı maçta ? İşinize geldiği gibi değerlendirmeyin durumu.Her yerden kendinize pay çıkartmaya çalışmayın.
aziz yıldırımla birlikte maç izliyordun galiba bu kadar emin olduğuna göre, yüz tane şahit var.
bu arada aziz yıldırım falan yaptıi o koruyo falan diyip durmayın. adamlar bilmeden övüyosunuz
Temel serbest demekle temel hak ve özgürlüklerden bahsediyorsun sanırım.
Bu konuyu günlerce tartışabilirim, ama seninle değil. Temel hakların ne olduğunu bilmeyen biriyle neyi tartışacağım ki?
quote:
Temel serbest demekle temel hak ve özgürlüklerden bahsediyorsun sanırım.
Bu konuyu günlerce tartışabilirim, ama seninle değil. Temel hakların ne olduğunu bilmeyen biriyle neyi tartışacağım ki?
TEmel hak ve özgürlük olarak yaşama hakkını söyleyemezmiyiz ? Tabiki söyleriz.Senin yaşama hakkını elinden alsalar , alan kişi insanlık sucu işlemiş olmaz mı ? OLur.
Kİmin bilip bilmediği belli.Bİlmeyen biriyle asıl ben tartışmam.
KOnu daha fazla uzamasın.Sabahtan beri yazdığın tezlerin hepsini çürüttüm.Şimdide çürüttüm.Hala niye kıvranıyorsun ? Sudan çıkmış balık gibisin.Son çırpınışların.O da boşuna yani.Kendini yormana değmez.
Lugano'nun şu hareketini bile diğer klüplerden örneklerle savunmaya çalışanlar var ya tek kelimeyle yazık diyorum. Üstelik her maçta yaşanan sıradan bir olaymış gibi gösterilmeye çalışılması ise apayrı bir şekilde komik. Zira ligimizde rakibin bileğine yapılan sakatlayıcı hareketler genellikle ani bir şekilde, hakeme çaktırmamaya özen gösterilerek yapılır. Oysa Lugano'nun pozisyonunu tekrar izleyin, hem yerde yatan bir oyuncunun bileğine basıyor (ligimizde başka bir maçta hiç denk gelmedim), hem de yerde yatan oyuncunun bileğine basmadan önce daha da şiddetli basayım diye bir de havaya sıçrıyor (şunca yaşıma geldim, dünyada hiçbir ligde denk gelmedim), işin daha da acınacak tarafı bu kadar alanen yapılan bir hareket hakemin 2-3 metre ve tamamen bakış açısı içinde olmasına rağmen hakemin sadece sarı kartla cezalandırması. Tamam Hagi'nin (o da bir kereliğine) hakem tartakladığını gördüm ama Hagi'ye laf atacak bir FB'linin öncelikle bizzat kendi takımında oynayan Emre gibi bir adama da aynı sözleri söyleyebilmesi gerekir. Kısacası neresinden bakılırsa bakılsın kurtaracak hiçbir yönü yok. Eskiden bu tarz hareketler için TV'den yapılan inceleme sonucunda oyuncuya ceza veriliyordu, aynı kural devam ediyor mu bilmiyorum ama inşallah devam ediyordur ki Lugano gibi kasaplar hakemi aldatsalar bile ya da hakemin birşey yapmayacağına güvenip de bu tarz hareketler yaptıklarında suçlarının cezasız kalmayacağını bilse. Ama biliyorum ki çok zor zira burası maalesef Türkiye Süper Ligi ve söz konusu oyuncu maalesef FB forması giyiyor.
Neyi çürüttün allah aşkına? Saçma sapan konuşuyorsun.
Savunduğun adam Antepli futbolcunun canına okudu. Sonra konuyu hukuka çektin, orada da aldın cevabını.
Senden basit bir tanım istedim, onu bile yapamadın. Tanım vermek yerine, Google'dan kopyalayıp yapıştırmak gibi basit bir şeyi bile yapamayıp örnek veriyorsun bana.
Antepli topçu ciddi sakatlandıysa hesabını kim verecek dedm, hala cevap yok. Oynamadığı zaman parasını kim verecek, onun da cevabı yok. Biraz empati yap diyeceğim, ama onu da yapamazsın. Adamın biri senin bileğine bassın, aylarca işinden gücünden ol, o zaman ne düşünürsün diyeceğim ama boş.
Bu kafayla hayatta başarılar dilerim, ancak şansa çok ama çok ihtiyacın olacak.
vedat,bülent,filipescu,arif,hagi gibi tarihin en buyuk cirkeflerini efsane yapmıs gslilerin luganoya laf etmesi abestir
Ne demek laf edemezler? Siz bu gerçeği bu yanlışlarla mı örtmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Adam çirkef işte, aklı başında insanların da Lugano'nun saçmalıklarını, örneğin dünkü maçtaki gibi, tasvip edeceklerini düşünmüyorum ben. İnsan insana yapmaz o hareketi. Ayrıca elbette ki ligdeki tek çirkef Lugano değil.
Lugano'yu savunduğumdan değil, neden sadece Lugano konuşuluyor? FB'li olduğu için mi?
Aurelio'nun İBB maçında kasıtlı yapmadığı hareket ve akabinde yediği kart bile günlerce konuşuldu tartışıldı, bu tarz durumlardan sonra bir oyuncunun bu kadar konuşulması gayet normal.