Bildirim
Bu aksesuar bu iPhone Tarafından desteklenmiyor ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
orjinal gerekiyor baska caresi yok dostum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
orjinal gerekiyor baska caresi yok dostum
Herşeyle çare buluyorlar buna da bulsalar ya :/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bence sakincasi yok
_____________________________ -
burdan yetkililere sesleniyorum mağduruz
yetkililer paralarini sayiyor kimseyi gözleri görecek durumda degil
Apple ın orjinal dayatması maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
XBOX LİVE İD :ekotim -
6 ıncı swap ürünü kullanıyorum bence onlar düşünsün benim gibi bi müşterisi olduğu için :D _____________________________ -
jb yaptık ya :) daha ne istiyor yauuu :) _____________________________ -
Bence iyi bişey güvenlik açısından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci: Ryzen 5 3600 4.2 GHz 1.1V Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX RAM: XPG D41 8x2 (16 GB) 3000 MHz SSD: Kingston A2000 500 GB NVMe - OCZ 240 GB HDD: WD 1 TB
Ekran Kartı: MSI GTX 1060 3 GB O.C Kasa: XPG BattleCruiser ARGB PSU: Corsair VS600
Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240ML RGB - Masterfan Pro (x4)
Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB -
malesef bi yolu yok _____________________________ -
yapacak bişi yok galiba beklicem çıkmasını yada satıcam ios 6 olan kullanır herhalde bende 15 20 saniye gösteriyo kesiyor sonra _____________________________ -
haklısın da orj ürünler de 10 kat pahalı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mami9686
haklısın da orj ürünler de 10 kat pahalı
Telefona okadar para veren aksesuarınada vermeli. 10 tllik aksesuar alıp telefonu bozmaktansa güvenli olması daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci: Ryzen 5 3600 4.2 GHz 1.1V Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX RAM: XPG D41 8x2 (16 GB) 3000 MHz SSD: Kingston A2000 500 GB NVMe - OCZ 240 GB HDD: WD 1 TB
Ekran Kartı: MSI GTX 1060 3 GB O.C Kasa: XPG BattleCruiser ARGB PSU: Corsair VS600
Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240ML RGB - Masterfan Pro (x4)
Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB -
Şarj girişine toz birikmesinden oluyor diye bir sehir efsanesi var. Toplu iğneyle hafifçe kazıyın ya da üfleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı