Şimdi Ara

Bu Akşam İçmek İstemiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç saat sonra okula gitcem ve yine mutlu insanlar çiftler gruplar halinde kahkaha atarak kızlı erkeklı gezen ınsanlar ,mutlu insanlardan nefret edıyorum her okula gıttımgmde eve aksam 70lik ile gerı donuyorum artık kucagımda 70lik tasımak ıstemıyorum ıcmek ıstemıyorum ama buna engel olamıyorum derdim budur dinlediginiz için tesekkurler sımdı daha eglencelı konulara donebılır gulebılırsınız

• OT İÇ
  • Akşamdan akşama içtiğin sürece pek bi problem yok bence. Aynen devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Bir kaç saat sonra okula gitcem ve yine mutlu insanlar çiftler gruplar halinde kahkaha atarak kızlı erkeklı gezen ınsanlar ,mutlu insanlardan nefret edıyorum her okula gıttımgmde eve aksam 70lik ile gerı donuyorum artık kucagımda 70lik tasımak ıstemıyorum ıcmek ıstemıyorum ama buna engel olamıyorum derdim budur dinlediginiz için tesekkurler sımdı daha eglencelı konulara donebılır gulebılırsınız

Nerelerdesin mübarek bi ara kuralım çilingir sofrasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ayyaşsın.
  • duman -içerim ben bu akşam

• quote:

Bir kaç saat sonra okula gitcem ve yine mutlu insanlar çiftler gruplar halinde kahkaha atarak kızlı erkeklı gezen ınsanlar ,mutlu insanlardan nefret edıyorum her okula gıttımgmde eve aksam 70lik ile gerı donuyorum artık kucagımda 70lik tasımak ıstemıyorum ıcmek ıstemıyorum ama buna engel olamıyorum derdim budur dinlediginiz için tesekkurler sımdı daha eglencelı konulara donebılır gulebılırsınız

oha bir an kendimi gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ic olm ic bosveeer

• quote:

bu kadar güzel anlatabilirsin benim halimi.
  • Sosyalleş azcık amma asosyelsiniz ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.