Şimdi Ara

Bu akşam 22.30 da tv kanalları van için yardım toplucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv kanalları birleşip ortak yayınla van için 22.30 da para toplucak
    show tvde 125 bin çadır daha lazım diye yazdı
    kar yağışıda başlamış,sanırım iş yine halktan toplanıcak paralara kaldı,aslında ordaki insanların halide zor kış şartları
    dış ülkelerin yardımları geri çevrilmişti,başbakan biz yeteriz demişti
    hiç bir anlam veremiyorum bu olanlara,deprem paraları kayıp ama,ne güzel dış ülkeler 2 dakkada halletcekti olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 26 Ekim 2011; 19:14:47 >

• yardım tırlarına yağma yapan,yardım eden 4 askeri yaralayan adamlara müstahak bence.hatta tv lerde para toplanması gereksiz.terörist partiye,askerlerimizi şehit edenlerin partisine %94 oy çıkan yere yardım yapmak evet aralarında iyi insanlar da var ama ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

yardım tırlarına yağma yapan,yardım eden 4 askeri yaralayan adamlara müstahak bence.hatta tv lerde para toplanması gereksiz.terörist partiye,askerlerimizi şehit edenlerin partisine %94 oy çıkan yere yardım yapmak evet aralarında iyi insanlar da var ama ne yapalım

Van'ın %40'ını akp almış azcık araştırın facebooktan kurtarmayın ülkeyi

• Real macida var naapsakki
  • quote:

yardım tırlarına yağma yapan,yardım eden 4 askeri yaralayan adamlara müstahak bence.hatta tv lerde para toplanması gereksiz.terörist partiye,askerlerimizi şehit edenlerin partisine %94 oy çıkan yere yardım yapmak evet aralarında iyi insanlar da var ama ne yapalım

kıymet bilinse nankör olunmasa,ileride aa bunlar yardım etti diye samimi olunsa o zaman yapılır
    mesela israili kötü biliyoruz ama adamlar yinede sessiz kalmadı yardımda ederler aslında insaflı ve nankör olunmaması lazım,tabi karşılıklı olması lazım yardım edende iyi,yardım alanda iyi olması lazım

• quote:

Al işte.

Terör bu ülkede bitmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.