Şimdi Ara

Bu Akrabalar Niye Hep Böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başkalarının hayatlarına ne kadar meraklılar yahu, ne zaman onları görmek zorunda kalsam iş buldun mu iş buldun mu ya da okul varsa okul nasıl staj varsa staj nasıl nasılsa nasıl yav sanane. Hep bir laf arama çabaları laf sokma çabaları ezme aşağılama çabaları. Sanırsın akraba değil düşman. Bana sormasalar anneme soruyolar x iş buldu mu, bu x te niye böyle oldu. Size ne be size ne derdi tasası size mi düştü ben bu kadar düşünmüyorum bunları size ne yeter be yeteeeeerrr!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanın akrabası varken düşmana ihtiyacı yoktur.

Night King

ne kadar doğru bir söz di mi? gerçekten de öyle ama hepsi ego tatmin etmeye çalışıyor. halbuki alayı mal.
  • Night King kullanıcısına yanıt
    Aynen kuzenlerim hariç hiç bir akrabamı görmek istemiyorum kuzenlerle fazla muhabbetimiz yok fazla ortak yönümüz yok ama en azından bu soruları ego tatmini için sormuyorlar ve mal mal şeyler sorup canımı sıkmıyorlar, anne tarafını mecburen sürekli görmek zorunda kalıyorum görüşmek istemediğimi dile getirince de sorunlu ilan ediliyorum. Alayı çomar sürüsü

• Aynen öyle hocam al bendende o kadar en ufak bi laf yapmalarını bekliyorum bidaha yapsınlar gerekeni yapıcam gerekirse kavga çıkar umrumda olmaz.
    Sırf kan bağı var diye kimse kimseyi sevmek zorunda değil bu saçma bir dayatmadır.Ben arkadaşlarımı bile hareketlerine kafa düşünceme göre seçip seviyorken niye sırf kan bağı var diye sevmek zorundayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 30 Eylül 2018; 0:18:1 >
  • Elbette değilsiniz, ben bir tanesiyle baya kapışmıştım bildiğin yumruk yumruğa girdik diğer akrabalar ayırdı ama gerçekten sabrımı taşırdı benim gibi bir insanın sabrını taşırmak ta büyük bir başarı kolay kolay kimseyle kavga etmem. Tabi akrabalar da ikiye bölündü bu kavgadan sonra beni haklı bulanlar ve çomarı haklı bulanlar. Ailem bile mevzuyu bizzat görmelerine rağmen onu haklı buldular özür dileyeceksin ondan demeler beni odaya çekip saçma sapan konuşmalar yapmalar felan yok o benim büyüğümmüş felan büyükse büyüklüğünü bilecek yaşını kullanarak beni ezmeye kalkmayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.