Şimdi Ara

BU ADİLİĞE DAHA FAZLA GÖZ YUMMALYALIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ::::::!!!!!:::::::BU ADİLİĞE DAHA FAZLA GÖZ YUMMAYIN:::!!!!:::::

Çok Sevdiğim Bi abiminden aldığım bu maili sizlerle paylaşmak istedim.Bu Adiliğe Göz yummayalım..

Çocukları cinsel istismar aracı olarak kullanan internet sitelerinin
    kapatılması için başlatılan uluslararası kampanyaya lütfen katılınız.

KATILMAK İÇİN BU LİNKİ TIKLAYINIZ:

http://www.lightamillioncandles.com

BU ADİLİĞE DAHA FAZLA GÖZ YUMMALYALIM!!!

• öncelikle alptekin_92 isimli arkadaşa teşekkür ediyorum ve bu mesajı tamamen iyi niyet ile açtığına inanıyorum.

Evet çocuk istismarı bambaşka bir adilik, bahsedeceğim mesele bu değil. Dikkat çekmek istediğim nokta neden bu gibi kampanyalarda ille de bizden e-mail adresi istendiği. Hatta mesela dikkat etmişsiniz bazan e-mail listemizdeki kişilerden ilk bakışta herhangi bir meseleye karşı çok duyarlı olunmuş gibi bir mesaj gelir. Sonra der ki "lütfen mu mesajı mümkün olduğu kadar çok kişiye gönderin. Böyle olunca forward listesindeki e-mail adresleri gittikçe kabarıklaşır ve mail geriye döndüğü zaman elde kocaman bir mail listesi olur.

Peki bu mail listeleri ne işe yarar. Çok çeşitli amaçlar için mesela spam reklam mesajları için kullanılabilir. Konu buradaki siteden açıldı, peki o zaman neden direk olarak tıklayıp mumu yakmıyoruz. Zaten tıklamayı yapan bir kişi gerçek bir kişidir, bundan şüphe mi olacak. Neden ille de e-mail adresi? mesele e-mail adresinin karşıdaki kişinin gerçek bir kişi olduğunun kanıtı ise insan bedava istediği kadar e-mail adresi alabilir. Bu kriter midir. yani benim görüşüm bu gibi olaylar iyi bir noktaya parmak bassa da kimse babasının hayrına ya da tamamen çıkarsız olarak böyle işlere girişmiyor.

Ama dediğim gibi site sahibi bundan bir çıkar elde etse de bu vesile ile iyi bir noktaya parmak basılmış ve dünya kamuoyunun dikkatleri konu üzerine çekilmiş olabilir o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaotika -- 5 Ocak 2007; 20:35:24 >

• ÇOCUK istismarı, bir adiliktir bunu kabul ediyorum, bu konuların bu kadar sansasyonel alanlara yayılması, TV de Gazetelerde bir anda ortaya çıkması bana anormal geliyor,,
    sanki internet özgürlüğünü kısıtlamak için bir bahane aranıyor,Birileri internette kontrol edilemeyen bir siyasetin varlığını yeni keşfetti, ve
    bilinçli olarak halkın ahlak anlayışına ters düşen bir konu bahanesi ile Tüm interneti cezalandırma eğilimine girdi, şimdiye kadar çocuk istismarı yok muydu, vardı , aslında avrupa daki çoğu ülkede internet kafelerde bir filtreleme olayı kesinlikle yok, Kendi kendimize yapacak yeni cezalar arıyoruz, bunun için de bahaneler lazım.. alman hollanda,danimarkalı yaşlı erkekler şu anda avrupada kış Thailandın PATTAYA BANGKOK-FİLİPİNLER de quezon city de 12-13-14-15 yaşında erkek-kız çocukları ile beraberler. ama evladı gibi baktıklarını sanmıyorum bu çocuklara
    Özel yatları da var limanlarda. Türk insanı bu kadar ahlaksız değildir.
    --o zaman sapık yetiştirdiğimiz çocuklar da bizim çocuklarımız,bizim insanımız,
    anne baba terbiyesi mi veremedik te sapıttılar,
    AB bize bunu diretiyorsa öncelikle kendi insanlarına baksınlar.. Çocuk istismarını engellemek istiyorsak önce kendi çocuklarımıza sahip çıkmalıyız,
    istismar sadece kız çocuklarına değildir,
    eğer mayıs haziran-temmuz aylarında Turistik yerlerin otobüs terminallerinde 45-50 yaşında bir alman-hollanda kadınıyla 15-17 yaşları arasında bir erkek çocuğunu
    sarmaş dolaş görürseniz neden tepki göstermezssiniz. O çocuk para için bunu yapıyordur. Avrupa birliğine giren Romanya nın köstence limanında
    birçok çocuk fahişe vardır 12-13 yaşında, bunlar canlı canlı yaşanmaktadır.çok uzak değil feribotla istanbuldan 6 saatlik uzaklıkta.
    bence herşey sansayonel, sadece yasaklamak için aslında başka şeyleri yasaklamak istiyoruz ama bu bir bahane gibi geliyor.
    belki de yanılıyorum,umarım bir daha böyle haberler medya tarafından gösterilmez, çok utandırıcı ve yüz kızartıcı,,AB yolunda olan Türk kanalları uydudan birçok ülkeye yaynınlanıyor bunu gören yabancılar için iyi bir örnek olduğumuzu düşünebilir misniz.
    kendi kendini cezalayan,özgürlüklerini sınırlayan,kendi kendine katı kurallar koyan çok az millet vardır.

• daha önce verildi diye hatırlıyom ama yinede teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.