3 tane addon oldugunu sonradan anladım :D Gladius çalışmıyor bende zaten. Ortadaki targetler ve süzülen addonlar. Buldum arkadaşlar, lazım olanlar varsa paylaşayım;
Videonun en sagındaki targetı gosteren leri diyorsan ''Gladius'' adı ve Turkwow'da calısmıyor. Sag solundan textler ucasarak bole giden addons ise ''Milkscrollingtext'' adı. Barlara farklı sekillerde duzenleyen addons u diyorsan ''Bartender'
Peki bir addon var ben de bikaç video'da gördüm bu gladius'un yaptığının aynısını yapıyor; fakat targetlardan birine counterspell atığınızda sınıf sembolünün üstünde counterspell işareti oluyor ve geriye sayıyor ne zaman biteceğini falan gösteriyor. Bu dediğim addon zaten Gladius'mu bir bilginiz var mı ? Teşekkürler
Valla addonlar konusunda hiç bilgim yok bulabilen varsa sizinde dediğiniz addonu süper olur :)
ya bu addon bende de var ama hiçbir işe yaramıyor nasıl çalıştırcam biri gösterebilir mi
Bende beğendim isim olarak bulanlar yazsınlar lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: kertemeyenkele
quote:
Orijinalden alıntı: Elemriel
ClemeNthá, dediğim addon Gladius'un ta kendisi
ya bu addon bende de var ama hiçbir işe yaramıyor nasıl çalıştırcam biri gösterebilir mi
Sağ tıklayıp ordan ayarlara gelince karşıdaki adamın combattan çıkıp su içmeye başladıgını,kimin hp'sinin düşük oldugunu trinket kullandıgını flan görebilirsiniz..
slm arkadaşlar bende bu videodaki addonu merak ediyorum ismini bilen varsa yazarsa sevinirim
hangi addon diye soracaksınız o ortadaki dairesel şekilde duran bar ve sağ tarafta damge leri aşağı doğru kayarak yazan addon (not: belkdie ikiside aynı addondur bilgim olmadığı için ayrı yazdım.)
şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: port_fire
slm arkadaşlar bende bu videodaki addonu merak ediyorum ismini bilen varsa yazarsa sevinirim
hangi addon diye soracaksınız o ortadaki dairesel şekilde duran bar ve sağ tarafta damge leri aşağı doğru kayarak yazan addon (not: belkdie ikiside aynı addondur bilgim olmadığı için ayrı yazdım.)
şimdiden teşekkürler
O ortada duran Archud2 addonu. Kullanması alışana kadar zordur söylim. Diğer kayan yazılarda ScrollingCombatText olması yüksek ihtimal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme