Şimdi Ara

Bu addonun adı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=5Njym04KYoQ&feature=related

Buradaki addonun adı nedir arkadaşlar?

• gerçekten hoşmuş cast barı quartz gibi.
  • Ordaki hangi addon?
  • 3 tane addon oldugunu sonradan anladım :D Gladius çalışmıyor bende zaten. Ortadaki targetler ve süzülen addonlar. Buldum arkadaşlar, lazım olanlar varsa paylaşayım;

Videonun en sagındaki targetı gosteren leri diyorsan ''Gladius'' adı ve Turkwow'da calısmıyor.
    Sag solundan textler ucasarak bole giden addons ise ''Milkscrollingtext'' adı.
    Barlara farklı sekillerde duzenleyen addons u diyorsan ''Bartender'
  • Peki bir addon var ben de bikaç video'da gördüm bu gladius'un yaptığının aynısını yapıyor; fakat targetlardan birine counterspell atığınızda sınıf sembolünün üstünde counterspell işareti oluyor ve geriye sayıyor ne zaman biteceğini falan gösteriyor. Bu dediğim addon zaten Gladius'mu bir bilginiz var mı ? Teşekkürler
  • Valla addonlar konusunda hiç bilgim yok bulabilen varsa sizinde dediğiniz addonu süper olur :)
  • ClemeNthá, dediğim addon Gladius'un ta kendisi

Bu addonun adı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu basit parçanın ismi nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Neydi Bu Oyunun Adı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

ClemeNthá, dediğim addon Gladius'un ta kendisi

Bu addonun adı nedir?

ya bu addon bende de var ama hiçbir işe yaramıyor nasıl çalıştırcam biri gösterebilir mi
  • Bende beğendim isim olarak bulanlar yazsınlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertemeyenkele

quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

ClemeNthá, dediğim addon Gladius'un ta kendisi

Bu addonun adı nedir?

ya bu addon bende de var ama hiçbir işe yaramıyor nasıl çalıştırcam biri gösterebilir mi

Sağ tıklayıp ordan ayarlara gelince karşıdaki adamın combattan çıkıp su içmeye başladıgını,kimin hp'sinin düşük oldugunu trinket kullandıgını flan görebilirsiniz..

• slm arkadaşlar bende bu videodaki addonu merak ediyorum ismini bilen varsa yazarsa sevinirim

http://www.youtube.com/watch?v=fW9I3usa-u0

hangi addon diye soracaksınız o ortadaki dairesel şekilde duran bar ve sağ tarafta damge leri aşağı doğru kayarak yazan addon (not: belkdie ikiside aynı addondur bilgim olmadığı için ayrı yazdım.)

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: port_fire

slm arkadaşlar bende bu videodaki addonu merak ediyorum ismini bilen varsa yazarsa sevinirim

http://www.youtube.com/watch?v=fW9I3usa-u0

hangi addon diye soracaksınız o ortadaki dairesel şekilde duran bar ve sağ tarafta damge leri aşağı doğru kayarak yazan addon (not: belkdie ikiside aynı addondur bilgim olmadığı için ayrı yazdım.)

şimdiden teşekkürler

O ortada duran Archud2 addonu. Kullanması alışana kadar zordur söylim.
    Diğer kayan yazılarda ScrollingCombatText olması yüksek ihtimal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.