Şimdi Ara

Bu adamlar nasıl modelliyor, çiziyor ya muazzam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bunlar insan mı bu ney, kıskanmamak elde değil gerçekten müthiş (Hepsini yapan aynı adam) Bu adamlar nasıl modelliyor, çiziyor ya muazzam Bu adamlar nasıl modelliyor, çiziyor ya muazzam Bu adamlar nasıl modelliyor, çiziyor ya muazzam Bu adamlar nasıl modelliyor, çiziyor ya muazzam Bu adamlar nasıl modelliyor, çiziyor ya muazzam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 20 Ocak 2020; 0:46:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu adamların aylık ücretleri 45 bin dolar :) sende maya programı kur bide ücretli eğitim sitesi 4 ayda aynılarını çizersin

• uuygunn kullanıcısına yanıt
    4 ay mı

• Beğenemedin mi 4 ayı , hem çizersin dedik oynatırsın demedik :) adamlar hem ciziyo hem oynatıyo.

• Bu adamlar nasıl modelliyor, çiziyor ya muazzam

Adam bunu 3 saate çizmiş 35 dk render sürmüş e sende 3 haftaya çizersin heralde :)

• uuygunn kullanıcısına yanıt
    Hocam benim attıklarımı 4 ayda çizmem için önceden küçükte olsa projeler yapmış, arayüze vs her şeye hakim olmam gerekir. Ayrıca sizin attığınızı çizmekle olmaz bence çünkü o adam her şeyi kendi ayarlayıp öyle çizmiş, yani başkasının çizimini alıp geliştirmemiş. Yani sanmıyorum 4 aylık iş olacağını (Oynatma hariç)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.