Şimdi Ara

bu adamı vurabilecek olan varsa vursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşınıza çıkacak adamı (Billy Bang) vurabilirseniz, dileyin benden ne dilerseniz...

tıklayın

• yanlıs yazdım özür dilerim asıl bu adamı vurabilen vursun

http://www.dumpzone.com/billybang.php
  • burası web bazlı oyun bölümü flash değil
  • sinanboza paylaşımı tebrik etmiosun direk tartışşma yollarına gidiyorsun tebrik edip nazikçe uyarsan daha güzel olur nese guzel paylaşım flash bolumune yapsan daha iyi olur
  • Sinan Sen git once web bazlıyla flashin ozelliklerini ogren FLASHLADA WEB BAZLI OYUN KURABİLİRSİN WEB BAZLI OYUN DEMEK İNTERNET UZERİNDEN OYNANAN OYUN DEMEK OZAMAN HABBO HOTELDE Bİ FLASH OYUN OLMAZDİ CUNKU ODA SHOCWAVE İLE YAPILDI YANİ FLASHİN GELİSMİSİYLE

BUNU OGRENDE GEL
  • oyun güzel
  • ben üstüne fıçı düşürdüm kabul mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam direk post kasıyor bunu göremiyorsunuzda gelip benim yazdıklarımamı bakıyorsunuz biliyoruzki flashta vew bazlıdır fakat bunun özel bir bölümü var ;flash oyun bölümü buraya yazmasa iyi olurdu

Ayrıca bu necdi denen üyeye birden bir gıcık oldum garez oldum Adam Direk post kasıyor belli olmuyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinanboza

Adam direk post kasıyor bunu göremiyorsunuzda gelip benim yazdıklarımamı bakıyorsunuz biliyoruzki flashta vew bazlıdır fakat bunun özel bir bölümü var ;flash oyun bölümü buraya yazmasa iyi olurdu

Ayrıca bu necdi denen üyeye birden bir gıcık oldum garez oldum Adam Direk post kasıyor belli olmuyormu?

tamamen haklısın bence

• kırık linkkk
  • dandik dandik oyunlar yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hyperia

Sinan Sen git once web bazlıyla flashin ozelliklerini ogren FLASHLADA WEB BAZLI OYUN KURABİLİRSİN WEB BAZLI OYUN DEMEK İNTERNET UZERİNDEN OYNANAN OYUN DEMEK OZAMAN HABBO HOTELDE Bİ FLASH OYUN OLMAZDİ CUNKU ODA SHOCWAVE İLE YAPILDI YANİ FLASHİN GELİSMİSİYLE

BUNU OGRENDE GEL

Sen git ilk once flash oyunla web bazlı oyunu ayırt etmeyi oğren [ bu arada kullandığın kelimeleri iyi seç ] o zaman flash oyunlar bolümü kaldırılsın direk bütün flash oyunlar diğer web bazlı oyunlar kısmına acılsın.Git ilk once kategorilerin mantığını anlamaya çalış...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

burası web bazlı oyun bölümü flash değil

hayır flash
  • Açılmıyor.
  • güzelmiş ama oyun
  • Bende bir türlü açılmadı gitti yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Adam direk post kasıyor bunu göremiyorsunuzda gelip benim yazdıklarımamı bakıyorsunuz biliyoruzki flashta vew bazlıdır fakat bunun özel bir bölümü var ;flash oyun bölümü buraya yazmasa iyi olurdu

Burası ne bölümü?
  • Tmm gerginlik yaratmayalım sakin olalımm..
  • İnanmıyorsan BUNA BAK

bu adamı vurabilecek olan varsa vursun
  • Oyun açılmıyorsa buradan oynayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.