Şimdi Ara

Bu adam kaç sene yer ? ALKOL EHLİYETSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, forumdaki ilk başlığım kısa kısa anlatmaya çalışacağım bu gün başıma gelen bol kazıklı olaydan bahsedicem.

    Öğlen saatlerinde okuldan çıktıktan sonra sözde bir abimizi ziyarete gittim sınıf arkadaşımla. Telefonu tamirde olduğundan aracıyla gidip hep beraber bakıp gelelim dedi.
    Velhasıl biz bindik gidiyoruz telefoncuya gittik bir tarih verdi erteledi falan bu abi gezdirmeye devam etti. Gitti bir ara sokağa birden Red Label çıkarıp içti nerden çıkardı ne etti anlamadık bile bizde ehliyet yok bu abide de var sanıyoruz. Asıl olaylar buradan sonra başlıyor.

    Biz dedik tamamdır abi ne yapıyorsun dememize kalmadı önce motorlu birisine, ardından bir araca, ardından ise fabrikanın bekçi kulübesine bu 70km/h ile girdimi.. Önde oturuyorum her yer toz duman oldu demeden artık nasıl olduysa sağ kurtulduk. Çık sağ kapıdan dedi ben olayın etkisiyle kendimi kontrol edip çıktım, kulaklarımda çınlama var. 10 Metre uzaklaştım arkadaşımla bir baktım bu şöför koltuğundan benim bindiğim koltuğa geçmiş. Herkes üstümüze yürüyor öldürücek gibi geliyolar, polis geldi ambulans geldi yaralıların durumu iyi. Bir baktım millet şöför sensin dimi lan diyip bana saldırmaya başladı, ne olduğunu anlamadan soluğu karakolda aldım. Bu adam beni bir güzel sattı yaklaşık 2.5 saat boyunca 3.40 promil alkolüyle aracı benim sürdüğümü söyledi. Bir insana iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Benim bir ailem, hayatım ve nişanlım var. Bu adam suçlu olduğunu 4 saatin sonunda kabul etti kameradan bile inkar edicek halde hala benim sürdüğümü söylüyor.

    Şimdi bu hikayenin sonunda biz serbest bırakıldık fakat bu hayatımı mahvetmek isteyen sözde "abi" miz kaç sene yer? veya nasıl bir cezaya maruz kalıcak?







  • alacağı ceza yaralananların sağlık durumlarına bağlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.