Şimdi Ara

Bu A.D. Kim? | Pretty Little Liars

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda PLL'ye dair konu bulamadım açayım dedim. Son 2 bölüm finale! Sizce bu A.D kim?

• dizinin 5 sezonunu seyrettim fakat bu A i devamlı söylememeleri beni baydı. siz izleyince sonunu burdan söyler misiniz bitince?
  • İlk defa forumda pretty little liars dizisini güncel takip eden birisi çıktı. Bence A.D İan eğer ölmedi işe sahte ölüm planı yapmış olabilir.Veya Melissa, Andrew ,Ezra, Toby diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 16 Haziran 2017; 21:51:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

İlk defa forumda pretty little liars dizisini güncel takip eden birisi çıktı. Bence A.D İan eğer ölmedi işe sahte ölüm planı yapmış olabilir.Veya Melissa, Andrew ,Ezra, Toby diye tahmin ediyorum.

Bana göre Paige :-) Yaa evet koskaca forumda yok izleyen galiba :-P
  • gizlisahis kullanıcısına yanıt
    Paige A.D olabilme ihtimalini pek görmüyorum..Çünkü Paige olursa bana göre hayal kırıklığı olurdu,Fakat Marlene A.D'yi şok olacak birisi olduğunu söyledi,bence ölü sandığımız birisi A.D çıkacağını tahmin ediyorum,veya ikizde olabilir 7x01'de Hanna rüyasında gördüğü belki Spencer'ın ikizi olabilir,bu diziyi forumda takip eden yok ama pll en kaliteli gizem ve twistler ile dolu dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 17 Haziran 2017; 21:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Paige A.D olabilme ihtimalini pek görmüyorum..Çünkü Paige olursa bana göre hayal kırıklığı olurdu,Fakat Marlene A.D'yi şok olacak birisi olduğunu söyledi,bence ölü sandığımız birisi A.D çıkacağını tahmin ediyorum,veya ikizde olabilir 7x01'de Hanna rüyasında gördüğü belki Spencer'ın ikizi olabilir,bu diziyi forumda taki eden yok ama pll en kaliteli gizem ve twistler ile dolu dizi.

aynen çok şaşırtmaca var :D
  • Ben de izliyorum diziyi, cok baydi ve sonunda bitiyor cok sukur.

Ben A.d.nin bir fan forumunda alisonun ikizi oldugunu okumustum, bakalim ne cikacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en son s07e11 i izledim şimdi bu a.d asıl a mı yani başından beri herşeyin sebebi olacak olan big a gibi bişey mi yoksa sonradan çıkan birimi ? umarım asıl a gibi bir sonucu olur çünkü a açıklandığında benim için hem tahmin edilen hemde büyük hayal kırıklığı yapan bir kişiydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.