Şimdi Ara

Bu 4 laptoptan birini Seçseniz Hangisini seçersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu 4 laptoptan birini Seçseniz Hangisini seçersiniz?

• Güncel
  • ben hiçbirini almam şahsen ama illa bu dördünden biri olcak diyorsan ensağdakinin işlemcisi yeni nesil işlemci onu tercih ederdim. ekran kartlarıda birbirine yakın en sondaki sanırım biraz daha iyi diğerlerinden. aşağıdaki ürünü tavsiye ederim ekran kartı daha üst düzeyde.

işletim sistemi kurulu olmayan modeli:

asus k53sv sx144d

işletim sistemi kurulu olan modeli:

asus k53sv sx045r

• Hiçbiri alınmaz."mehmet_metu" nun önerisini dinle.
  • illa birini alacak san samsun rv520 derim ben.
  • Peki tavsiyede bulunun arkadasa hemde bena
  • peki ne tavsiye edersiniz arkadaşlar Maxx Bütcem : 1300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dördü arasından en uygunu Samsung rv520
  • Peki HP Pavilion dv6-3113st nasıldır== Bimekste 1,250 fiyatı var özellikleri su sekilde:

Intel®Core™ i5 460M 2,53 GHzTurbo Boost Teknoloji 2.8 GHz
    3 GB
    320 GB 7200 rpm
    ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Grafik Kartı (değiştirilebilir), 1 GB DDR3 ayrılmış olan 2234 MB'ye kadar toplam grafik belleğ
    iWindows 7 Home Basic
    2,49 kg

3 GB1066 MHz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Peki HP Pavilion dv6-3113st nasıldır== Bimekste 1,250 fiyatı var özellikleri su sekilde:

Intel®Core� i5 460M 2,53 GHzTurbo Boost Teknoloji 2.8 GHz
    3 GB
    320 GB 7200 rpm
    ATI Mobility Radeon� HD 5650 Grafik Kartı (değiştirilebilir), 1 GB DDR3 ayrılmış olan 2234 MB'ye kadar toplam grafik belleğ
    iWindows 7 Home Basic
    2,49 kg

3 GB1066 MHz...

dördünden daha iyi. işini görür ekran kartıda güzel. fiyatıda uygun indirim bitmeden al bence.
  • yani tüm oyunları full ayarlarda oynayabilirim..Bİde pavilion nasıldır??
  • quote:

yani tüm oyunları full ayarlarda oynayabilirim..Bİde pavilion nasıldır??

Laptopta her oyunu full ayarlarda oynayabilmen zaten hayal! Ama bu ekran kartı laptoplar içinde en iyi performansı verenlerdendir. Oyun oynarım diyorsan önce ekran kartına önem ver. Ben ci3 işlemcili ve hd5650 ekran kartlı bir laptop kullanıyorum. Hemde 17" ekranda 1600x900çözünürlükte oyunları oynuyorum. Gayet tatmin edici bir performansı var... bir çok oyunu full olmasa da yüksek ayarlarda oynatıyor... full oynayacağım dersen bu işin sonu yok. Masa üstüne yönelmen gerekir veya laptop için o düzeyde bir ekran kartına bir laptop parası daha ayırman gerekir...
  • RV520 illa bu 4ünden biri olcacaksa.
  • quote:

yani tüm oyunları full ayarlarda oynayabilirim..Bİde pavilion nasıldır??

Bu dört seçenekten daha iyi bir laptop, ancak laptoplarda tüm oyunları fullde çalıştırman imkansız. Yine de bu fiyat düzeyine alabileceğin en iyi oyun performansını verir diye düşünüyorum.
  • yorumlarınız için gercekten Çok teşekkürler ama Pavilion serisinin kronik sorunu oldugunu Duymuştum ekrar karıncalanması gibi Bu laptopda var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

ben hiçbirini almam şahsen ama illa bu dördünden biri olcak diyorsan ensağdakinin işlemcisi yeni nesil işlemci onu tercih ederdim. ekran kartlarıda birbirine yakın en sondaki sanırım biraz daha iyi diğerlerinden. aşağıdaki ürünü tavsiye ederim ekran kartı daha üst düzeyde.

işletim sistemi kurulu olmayan modeli:

asus k53sv sx144d

işletim sistemi kurulu olan modeli:

asus k53sv sx045r

Peki gt540m ekran kartı Radeon Hd5650 den iyimidir??

• Menow'a katılıyorum. Laptoplar (çok pahalı modeller hariç) üst düzey oyun performansı vermezler. Ben de 17.3 inch ekranlı, Ati 5650 ekran kartlı şu laptopu kullanıyorum....

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91625&ad=TOSHiBA-L670-14F-i3-330-3GB-320GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar

(zorunluluktan, gurbetteyim, oyun canavarım evde yatıyor ) Geçen sene eylül ayında dolar kuru düşükken 1500 tl'ye almıştım. Laptop alırken ekranının 17.3 olmasına ve 1600x900 max. çözünürlügü olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim. 15.6 inch ekran bence oyun için oldukça küçük ve o büyüklükteki bir ekranda oynanan oyundan keyif almak zor. 17.3 ile aralarında kayda deger bir fark var. Bütçene göre sana şunu tavsiye ederim...

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=95284&ad=ACER-AS7741G-353G32MNKK-i3-350M-3GB-320GB-W7HB-Tasinabilir-Bilgisayar

Tek eksigi max çözünürlük ama bu fiyata o kadar kusur kadı kızında da olur Ekran kartı performansları için şu linkten faydalanabilirsin

http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650.23697.0.html

Birçok ekran kartı ile ilgili benchmark ve oyun performans grafikleri var.

17.3 inch ekrandan şaşma derim

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 17 Mayıs 2011; 21:43:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada
    Bütçene göre sana şunu tavsiye ederim...
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=95284&ad=ACER-AS7741G-353G32MNKK-i3-350M-3GB-320GB-W7HB-Tasinabilir-Bilgisayar

Tek eksigi max çözünürlük ama bu fiyata o kadar kusur kadı kızında da olur Ekran kartı performansları için şu linkten faydalanabilirsin

Bu laptobu ben kullanıyorum ahezlada arkadaşım :). Acer AS7741G-353G32MNKK.

Şimdi size komik bir şey söyleyeyim

Bu laptobun çözünürlüğü 1600x900. Ama dengesiz distribitör bile bunu bilmiyor. Telefonla ACER ile bile görüştüm bana 1366x768 çözünürlüklü diyor. Kendilerine yanlış bilgi düzeltin dedim. Yanlış olamaz siz yanlış biliyorsunuz dedi. Dedim ben şu anda kullanıyorum ve 6 ayrı mağzada ürünü birebir inceledim hepsinde çözünürlük 1600x900 dedim. Yinede hala bütün internet sitelerine bilgiyi yanlış sağlıyorlar.

Nereye bakarsanız bakın, her sitede 1366x768 yazar ama hepsi yanlışdır arkadaşlar haberiniz olsun. Bu ürün 1600x900 dür emin olabilirsiniz. Zaten ekranı 17.3" olup 1366x768 çözünürlük sunan bir Acer, HP ve bir çok model yokmuş.

Daha da komiği laptobu almak üzere olduğum sırada bir sitede çözünürlük 1600x900 gördüm. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Ancak kendilerine bir mail attım. Dedim ki hr yerde 1366x768 gözükmekte siz yanlış yazıyor olabilirmisiniz ekran çözünürlüğünü dedim. 1 gün sonra cevap geldi. Siz haklıymışsınız efendim, ACER distribitörüyle görüştük ve çözünürlüğü 1366x768 olarak sayenizde doğrusunu öğrendik ve sitemizde düzelttik. Hatamız için kusura bakmayın. :D

Yani Acer'in böyle bir distribitörü olduğu sürece TR de ne derece başarılı olur bilemiyorum, ben kaç kere aradım distribitörü, insan teknik bölüme "açın şu laptobun çözünürlüğüne bakın" demezmi ya????

Ben laptobu 12 ay taksitli 1280 TL yewww.deveyuku.com dan aldım 6 ay evvel. Nakit 1242 TL idi. Daha da uyguna bir yerde bulabileceğini sanmıyorum. Toshibalarla kıyasla daha sağlam bir kasası ve zarifliği var. Laptob gerçekten gayet güzel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 18 Mayıs 2011; 11:00:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Menow

quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada
    Bütçene göre sana şunu tavsiye ederim...

Bu laptobu ben kullanıyorum ahezlada arkadaşım :). Acer AS7741G-353G32MNKK.

Şimdi size komik bir şey söyleyeyim

Bu laptobun çözünürlüğü 1600x900. Ama dengesiz distribitör bile bunu bilmiyor. Telefonla ACER ile bile görüştüm bana 1366x768 çözünürlüklü diyor. Kendilerine yanlış bilgi düzeltin dedim. Yanlış olamaz siz yanlış biliyorsunuz dedi. Dedim ben şu anda kullanıyorum ve 6 ayrı mağzada ürünü birebir inceledim hepsinde çözünürlük 1600x900 dedim. Yinede hala bütün internet sitelerine bilgiyi yanlış sağlıyorlar.

Nereye bakarsanız bakın, her sitede 1366x768 yazar ama hepsi yanlışdır arkadaşlar haberiniz olsun. Bu ürün 1600x900 dür emin olabilirsiniz. Zaten ekranı 17.3" olup 1366x768 çözünürlük sunan bir Acer, HP ve bir çok model yokmuş.

Daha da komiği laptobu almak üzere olduğum sırada bir sitede çözünürlük 1600x900 gördüm. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Ancak kendilerine bir mail attım. Dedim ki hr yerde 1366x768 gözükmekte siz yanlış yazıyor olabilirmisiniz ekran çözünürlüğünü dedim. 1 gün sonra cevap geldi. Siz haklıymışsınız efendim, ACER distribitörüyle görüştük ve çözünürlüğü 1366x768 olarak sayenizde doğrusunu öğrendik ve sitemizde düzelttik. Hatamız için kusura bakmayın. :D

Yani Acer'in böyle bir distribitörü olduğu sürece TR de ne derece başarılı olur bilemiyorum, ben kaç kere aradım distribitörü, insan teknik bölüme "açın şu laptobun çözünürlüğüne bakın" demezmi ya????

Ben laptobu 12 ay taksitli 1280 TL yewww.deveyuku.com dan aldım 6 ay evvel. Nakit 1242 TL idi. Daha da uyguna bir yerde bulabileceğini sanmıyorum. Toshibalarla kıyasla daha sağlam bir kasası ve zarifliği var. Laptob gerçekten gayet güzel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...

Hay Allah, bilsem ben de bunu alırdım. 260 TL fazladan para verip işlemcisi 130 Mhz daha yavaş laptop aldık demek ki İnsanın sattıgı malı bilmemesi nasıl birşeydir yani enteresan gerçekten. Şans diyelim artık....

• quote:

Orijinalden alıntı: NükLeeR BaşLıkLı KıZ

illa birini alacak san samsun rv520 derim ben.

aynen fakat samsungların bir çok modelinde ses sistemi hoporlörden çıkan ses iyi değil hatta vasat bilgin olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.