Bildirim
bu 2sinden hangisini tavsiye edersiniz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
24" düsünürsen benq v2400w de bakmanı öneririm cok ergonomik ve cok kaliteli gözüküyor. -
26 düşünüyorum -
bir monitore o kadar para verilirmi??? : -
ASUS 26" SAKIN ALMA 24" alabilirsin ama 26" i sakın alma test edebilen arkadaşlar varsa bilirler ghosting problemi var panel hatası var büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun veya ucuz argesinde gözden kaçmış bir hata,Asus bu paneli nerden aldı bilmiyorum ama 2 ms yazmak la işin bitmedigini ve pazarda yeni olan asus un o monitörlerin elinde kalacagını bilmesi gerekiyor degilse canı çok yanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4L1 -- 15 Şubat 2009; 1:56:05 >
-
lcd tv alır duvarıma motne ederim bu paraya :) -
Yaklasik 3-4 gun once VK266H aldim. Oncelikli amacim film izlemek ve oyun oynamak oldugundan bunu tercih etmistim ve dogru tercihi yaptigimdan kuskum kalmadi. Soylenmesi gereken seylere gelince;
1. Bircok forumda, bu urunu ekran kartiniza baglarken hdmi cikis kullanirsaniz, uyku moduna gecemiyor, hdmi signalin olmadigini soyluyor, mavi ekran veriyor, diyor. Yani isiniz bittikten sonra kapatmaniz gerekebilir. Veya bir screen saver atayabilirsiniz. Bu bir cozum mudur, emin degilim. Ben dvi kullandigimdan (dvida bir sikinti yok) hdmi'i henuz denemedim. Bu sorun ekran kartinizin monitoru tv olarak algilamasindan kaynaklaniyor, cozumleri de mevcut. Aslinda bana kalirsa cok da buyuk bir sikinti degil, zira farkli markalari kullanan cogu kisinin ayni sorundan muzdarip oldugunu okumustum.
2. Monitorun default ayarlari ve modlari mavi renk tonlarini fazlasiyla barindiriyor. Bunu da bertaraf edebilirsiniz. Ugrasmak istemezseniz film ve oyun icin "game mode", windowstaki isleriniz icin ise "standard mode" gayet kullanisli.
3. Film ve oyunlara gelince, bircok iyi grubun 720 ve 1080p riplerini izledim, renkler kesinlikle mukemmel. Ayrica bu monitor 1:1 pixel mappingi destekliyor. Oyunlarda da herhangi bir lag soz konusu degil ve goruntuler inanilmaz temiz ve canli.
4. Dahili web kamerasi muhtesem, cok cok net ve yukari-asagi dondurulebiliyor. Zira driveri sikintili. Msn, vs icin kullanabiliyorsunuz driverini yuklemeden ama kendi programindan kuramiyor, acamiyorsunuz, tek sikinti bu.
5. Dahili hoparlorunu test etmedim cunku ona pek ihtiyac duymuyorum acikcasi, onun icin bir sey soyleyemecegim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhead -- 8 Mart 2009; 2:50:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X