Şimdi Ara

Bu 2 model güç kaynağı arasında kaldım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım birinde yarı modüler yazıyor konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için konu açma gereği duydum

www.sinerji.gen.tr
    High Power 750W Element Serisi 80+ Bronz Yar� Mod�ler G�� Kayna��
    https://www.sinerji.gen.tr/high-power-750w-element-serisi-80-bronz-yari-moduler-guc-kaynagi-pmu67216

www.sinerji.gen.tr
    High Power 750W 80+ Bronz G�� Kayna��
    https://www.sinerji.gen.tr/high-power-750w-80-bronz-guc-kaynagi-pmu67219

fiyat farkı yok ikisi arasında hangisini almalıyım?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 1 Aralık 2018; 5:24:42 >

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

• Element olan daha iyi duruyor. Fanı daha büyük bu açıdan daha sessiz olur ve yarı modüler kablo yapısı daha kullanışlı olur. 15 lira daha pahalı ama değer. Şu an fiyat uygun görünüyor.

Diğeri ise sanırım benim kullandığım model. Eski bir model, ben yıllar önce almıştım. Güzel psu ama modüler olan çok pahalıydı, yakın fiyat olsa ben de tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 1 Aralık 2018; 7:8:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarı modüler de iyi bir özellik. Örneğin ekran kartı kullanmıyorsun ya da tek bir tane hard disk kullanıyorsun, kalan kabloları söküp kasadan çıkarabilirsin. Tüm kablolar değil o yüzden yarı modüler diyor ki bu aslında tam modüler olmasından iyidir. Ana kablolar zaten her zaman kullanıldığı için onları sökmeye gerek yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Sağolun cevap için modüleri alıyorum o zaman. Ve bu parçayla beraber sistemim tamamlandı :) tekrardan teşekkürler.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.