evet arkadaşlar merhaba benim sistemim şudur i7 3770 gt 630 (herine hd 7950 veya 270X gelecek) 8 gb ddr3 ram 500 gb hdd ve p8h61 evet anakart ve şimdiki ekrankartı yakışmamış ve anakart deeğişecek bu 2 anakart arasında ne fark var
YAZDIĞINA GÖRE ASUSTA PCİ EX 2 DE VAR MSI DA PCI EX 3 VAR SADECE AMA 2 SİNDEDE PCİ E 16 VAR DİE BİLİYORUM YARIN NYADA BÜTGÜN ALINACAK YARDIM EDİN LTFEN
KLAVYE BİRAZ KÖTÜDE ÖZÜR DİLERİM AMA 2 SİDE HER EKRAN KARTINI ALIR DİYE BİLİYORUM
UP
quote:
Orijinalden alıntı: Oggy20
evet arkadaşlar merhaba benim sistemim şudur i7 3770 gt 630 (herine hd 7950 veya 270X gelecek) 8 gb ddr3 ram 500 gb hdd ve p8h61 evet anakart ve şimdiki ekrankartı yakışmamış ve anakart deeğişecek bu 2 anakart arasında ne fark var
YAZDIĞINA GÖRE ASUSTA PCİ EX 2 DE VAR MSI DA PCI EX 3 VAR SADECE AMA 2 SİNDEDE PCİ E 16 VAR DİE BİLİYORUM YARIN NYADA BÜTGÜN ALINACAK YARDIM EDİN LTFEN
Teknik olarak pek fark yok. İkisi de Z77 çipset. İkisi de PCIe 3.0 ve Sata 3.0 destekler. Değerlerin bazıları hatalı yazılmış.
Asus daha iyi malzeme kalitesine (daha iyi VRM vb) sahip ve daha iyi OC imkanı sunar. İşlemciniz K olan değil düz I7-3770 olduğuna göre fazla OC şansınız yok zaten. MSI G43 gayetle yeter de artar bile.
melikulupinar
kullanıcısına yanıt
PEKİ ANAKART PCİ EX 16 MI YANİ İSTEDİĞİMİZ EKRAN KARTINI KULLANABİLİRMİYİZ HER EKRAN KARTIA UYUMLULUK SAĞLARMI
quote:
Orijinalden alıntı: Oggy20
PEKİ ANAKART PCİ EX 16 MI YANİ İSTEDİĞİMİZ EKRAN KARTINI KULLANABİLİRMİYİZ HER EKRAN KARTIA UYUMLULUK SAĞLARMI
Güncel tüm anakartlar PCIe 16X destekler. Her türlü güncel PCIe kartı takıp kullanabilirsiniz.