Şimdi Ara

bsro konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
10.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkesten özür diliyorum, ben bu konuyu adminlere dile getirmiştim. Private tanıtım konuları serbest kılmıştır, karakter v.s satışı olmamak üzere tabi. Yalnız konular neden silindi gerçekten bende bilmiyorum şimdi adminlerle tekrar görüşüp kuralı editlemeyi düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @musty bu unique eventlerini artık bir zahmet event olmaktan çıkaramaz mısınız?

    Gerçek eventler düzenleseniz biraz. yani ortaya monster yüklemek gerçekten ne kadar event tartışılır. Biraz hunter thief trader e yönlendirseniz insanları. Server Unique odaklı bir sw olup çıktı. Bu şekilde devam ederseniz herkese wiz kastırıp 123123123 yaptırmaktan ileri gitmeyecek bu iş.

    Yani eminim şu sw ye çıktığından beri en çok maddi manevi destek atan adamlardan biri olmuşumdur. Ama siz bu unique atıp kestirmeyi eventten saydığınız sürece , kaliteniz düşmeye mahkum. Ha demiyorum ki yapmayın . Ama şöyle haftada bir toplanılır yapılır.

    Aynı şekilde uniqueleri random bir yere koy bulsun kessin olayı da oyunun özünden ayrı yapılmış bir olgu. Bir PvP organizasyonu yapsanız? İnsanlar katılsa. Adam akıllı ödüller verilse.

    Eleştiriler gelecek. Olumlu veya olumsuz. Bugün ben olumsuz eleştiriyorsam bilinki sunucuya değer verdiğimden.

    Saygılar,
    Chuck




  • @Lurtz : Allah razı olsun senden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniztns

    @Lurtz : Allah razı olsun senden.

    Bütün private konular çöpe gönderildi. Malesef forum sahibi "Gün" ile görüşülecekmiş tekrar. Ondan sonra kuralı koyabilecekmişiz, bu konu açık kalsın burdan detayları veririm
  • @Deniztns

    Arkadaşıma katılıyorum. Bu Uniq Eventlar Sırf Wizzler İçin Yapılıyor. Bence Uniq Eventlar Yeni Başlayanlar Kasılsın Diye Yapılıyor Bunu Anlıyorum[Düşünüyorum] Ama Zaten Çoğu Kişi İsmini Yazdırmak İçin Çoğu Yeni Oyuncuyu Görmüyor Bile. Ptsini Full 110 Yapan Adamlar Hediyeleri Kapıyor[Ödüllü Uniqler] Aynen Arkadaşımında Yukarda Belirttiği Gibi Artık Bi Pvp Eventları Yapılsa Ve Sonunda Çok Güzel Hediyeler Verilse Çok Şahane Olur. Belki Biraz Zahmetli Olur Ama Bence Çok Değişik Ve Güzel Bi Organızasyon Olur. Ayrıca Şu Kayıp Uniq Eventlarındaki Hediyeler Konusunda Bazen Reverse,Global Bazen Toplayıcı, Atack Pet Bazen Gold Dragon Flag Veriyorsunuz. Hediyeler Arasında Bazen Uçurumlar Olabiliyor.

    Sorulara Gelelim.
    Bu Yeni Update Ne Zaman Gelecek? [Yeni Avatarlar, Mısır Dropları Vs Vs.] Belli Bi Tarih Varmı?
    Yeni Avatarlar Getirilirken Sizlerin Seçtiklerimi Yoksa İsroya Gelmiş Birçok Avatarın Tamamiylemi Getirilecek?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deniztns

    @Lurtz : Allah razı olsun senden.

    Bütün private konular çöpe gönderildi. Malesef forum sahibi "Gün" ile görüşülecekmiş tekrar. Ondan sonra kuralı koyabilecekmişiz, bu konu açık kalsın burdan detayları veririm

    dotum, can yoldaşım, ortam. daha ne yalakalık yapayım la şaka bir yana.hakikatten gun hocamızla konuşta şu işi tatlıya bağlayalım silkroad bölümü ölecek yoksa. sadece karakter satış olacak konu içeriği o kadar.

    @Musty20
    diğer arkadaşların dediği gibi, farklı eventler bekliyoruz. şahsen ben çok sıkıldım ve kesenler hep aynı adamlar.




  • silkroadın kullanıcı sözleşmelerine göre normal yani offical serverlerdede karakter satışı yasak.. forum içi karakter satış konularının açılması nekadar aykırı bir de bunları düşünsünler.. private server konuları nekadar yalnış geliyorsa gözlerine bu da gelmeli.. karakter satışının olmadığı zamanı pek çok kullanıcı hatırlıyordurr umarım..
  • Öncelikle herkese merhaba,

    bSilkroad olarak aldığımız bazı tepkilere yanıt vermek için bu mesajı yazma gereği duyduk.

    Unique Event
    Unique event konusunda çok fazla tepki alıyoruz. Sanmayın ki sadece kaldırılması yönünde. Hayır, tam aksine bir kesim Unique Eventlarda verilen ödülleri az buluyor. Nova veya dress gibi daha değerli itemlerin unique eventlarda verilmesini istiyor. Bir kesimde Unique Eventların kaldırılması taraftarı. Bu kesimleri sizde tahmin edebilirsiniz. Wizard olanlar ve olmayanlar. Serverda ki wizard sayısının fazlalığını göz ardı edemeyiz değil mi? Yada wizard olmayan karakterleri? Tabi ki bizim hedefimiz her iki tarafıda memnun etmek. Bakın altını çizerek vurgulamak istiyoruz ki biz Unique Eventlarda diğer bir oyuncuya üstünlük yaratacak ödül vermiyoruz kimseye. Bir çok server Nova item, Silk veya bir başka üstünlük sağlayacak ödül verirken. Bizim verdiğimiz ödül yanlızca str2, int2 stat arttıran Gold Dragon Flag.

    Oyunda ki Guild sistemi bu dengeyi sağlamak için. Hiç bir wizard tek başına unique kesemez. Hiç bir çinlide aynı şekilde tek başına unique kesemez. Birlikte dayanışma halinde olunursa ancak o zaman bunu icra edebilirsiniz. Çalışmalarını hızla sürdürdüğümüz Mısır Item drobu Seth, Isıs gibi uniquelere eklenecek. Bunları kesmek gerçekten kolay olmayacak. İşte bu noktada dayanışma olmadan hiç bir karakter tek başına iş yapamayacak.

    Player vs Player (PVP Event)
    Bazı arkadaşlarımız pvp event istiyor. Size çok kısa bir soru sormak istiyorum. Bir Wizard pvp eventa katılabilir mi? Pvp event da herhangi bir karaktere karşı fazla şansı var mı? Çinliler bariz bir şekilde pvp karakteridir. Fakat avrupa karakterlerinde aynı durum söz konusu değil. Adaletli bir pvp event olacağını hiç düşünmüyoruz.

    Kayıp Unique Etkiliği ve Hediyeleri
    Burada verilen ödüllerde ki farklılığın çok basit bir cevabı var. Biz eventlar sayesinde kimseyi zengin etme yada diğer oyunculara üstünlük sağlayabileceği bir ödül kazanılması taraftarı değiliz. Bunu sizde taktir edersiniz. Çoğu zaman Ability Pet gibi yoğun istekler alıyoruz. Nadiren de olsa bu ödülleri kazanma şansını oyuncularımıza sunuyoruz. Hiç vermediğimiz taktirde taşlanan biz oluyoruz. Verdiğimizde yine aynı şekilde taşlanan biz oluyoruz. Bunu üzülerek söylüyorum.

    At Yarışı Eventı
    Bir çok oyuncu tarafından eğlenceli bulunan bir etkinlik. Fakat yarışma sonu feryat figan bir çok oyuncu ortalığı ayağa kaldırıyor. Bu etkinlikte de çok fazla sıkıntı yaşıyoruz. Çok saçma bulan bir kesim ve çok beğenen bir kesim ile karşı karşıyayız yine :)
    Not: At Yarışı etkinliğinde 3 Game Master Video ve Ekran görüntüsü almaktadır.

    Drop yada Sox Drop Oranı
    Çok sık gelen ve artık bizimle alıştığımız bir tepki konusu. Şu anda drop yada sox drobunun düşüklüğünden şikayet eden oyuncu sayısı çok fazla. Fakat şunu bilmenizi isteriz ki ne kadar drop / sox drobun azlığından şikayet eden oyuncu var ise bir o kadar da fazla olduğundan şikayet eden oyuncu kesimi de var. Burada bizi en çok sıkıntıya sokan resmi silkroad'ın dahi henüz engelleyemedi botlar. Bot kullanan bir kişi günde 200'e yakın item çıkartabiliyor. Rakam fazla gelebilir size. Hiç fazla gelmesin. Bu rakamlar kayıtlarımızda mevcut. Kayıtlarımızda bir şey daha mevcut. Aldığımız bildirimler. Örnek vermek gerekirse; "GM bütün gün kastım 10 item düştü sadece drop artmazsa oyunu bırakıcam." taktir sizindir...

    Sıkılmamanız için yazıyı fazla uzatmamaya karar verdim. Zaman zaman bu şekilde açıklamalarımız devam edecektir. Yaptığınız eleştirileri her zaman dikkate aldığımızı unutmayın. Siz emek ve para veriyorsanız aynı şekilde bizimde maddi ve manevi yatırımları yaptığımızı unutmayın. Bu oyunu hep birlikte daha güzel yerlere getirmeyi planlıyoruz. Bir çok siteye reklam verildi ve tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün de oyuncu sayımız artıyor. 1-2 hafta önce 20 kişi ile event yaparken şu anda 100-150 arası oyuncu ile event yapıyoruz. Bu 1 ay sonra 300 kişi olacaktır.

    Lütfen bize şikayetinizi, önerinizi dile getirmek için oyun içerisinde ulaşmayı beklemeyin. Web sitemizin iletişim bölümünden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Çok da memnun kalırız. Meşgul ettiğinizi yada zamanımızı çaldığınızı düşünmeyin. GM'lerimizin görevi sizlerin şikayetlerini dinlemek ve çözüme kavuşturmaktır.

    Bu vesile ile bazı yenilikler hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

    Kısa ve Orta Vadede Planlanan Yenilikler

    Kısa Vade
    1. Sox drobu gözden geçirilecek (Test edildi)
    2. %10'luk Premium oyuna eklenecek (Tes edildi)
    3. "0" Problemi ortadan kaldırılacak (Test edildi)
    4. Jangan Cave gibi uzak noktalara Teleportcudan teleport imkanı (Mümkün ve çalışmalar sürüyor...)
    5. Oyuna 6 yeni Unique eklenecek (Test edildi)
    6. Resmi Forum aktif hale gelecek ve forumumuzda oyun dışı ödüllü etkinlikler düzenlenecek.
    7. Oyun içi yeni etkinlik çalışmaları sürmekte. Yeni etkinlikler sizleri bekliyor...

    Orta Vade
    1. Mısır Item Drobu (Mümkün ve çalışmalar sürüyor...)
    2. iSro'a eklenen güncel dressler servera eklenecek (Mümkün ve çalışmalar sürüyor...)
    3. Magic POP'a dress gibi farklı itemlerin eklenmesi (Testler sürüyor)
    4. Websitemizde Job ve Unique Rank sistemi aktif hale gelecek. (Çalışmalar sürüyor...)

    Saygılar,
    bSilkroad Yönetimi




  • Pvpde wizard iş yaparmı demişsiniz, bence çok iyi iş yapar. Wizard vs str herhangi bir char kapışınca, wizardın bless açmasına ses etmeyeceksiniz. O zaman çok güzel iş yapar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

    Pvpde wizard iş yaparmı demişsiniz, bence çok iyi iş yapar. Wizard vs str herhangi bir char kapışınca, wizardın bless açmasına ses etmeyeceksiniz. O zaman çok güzel iş yapar

    Peki, PvP Eventını tekrar gözden geçirelim. Eğer pürüzleri aşabilirsek güzel bir PvP Turnuvası düzenleyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

    Pvpde wizard iş yaparmı demişsiniz, bence çok iyi iş yapar. Wizard vs str herhangi bir char kapışınca, wizardın bless açmasına ses etmeyeceksiniz. O zaman çok güzel iş yapar

    Çoğu wizard sahibi, karakterleri açarken de sanırım sadece partyde kullanmak için açıyor. Eski bir private serverda ünlü karakterlerden birisine sahiptim. Wizardda ki mana drain olsun, root olsun kullanabilindiği takdirde çok işlevsel skiller. Feardan bahsetmeme gerek yok bile




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty20

    Öncelikle herkese merhaba,

    bSilkroad olarak aldığımız bazı tepkilere yanıt vermek için bu mesajı yazma gereği duyduk.

    Unique Event
    Unique event konusunda çok fazla tepki alıyoruz. Sanmayın ki sadece kaldırılması yönünde. Hayır, tam aksine bir kesim Unique Eventlarda verilen ödülleri az buluyor. Nova veya dress gibi daha değerli itemlerin unique eventlarda verilmesini istiyor. Bir kesimde Unique Eventların kaldırılması taraftarı. Bu kesimleri sizde tahmin edebilirsiniz. Wizard olanlar ve olmayanlar. Serverda ki wizard sayısının fazlalığını göz ardı edemeyiz değil mi? Yada wizard olmayan karakterleri? Tabi ki bizim hedefimiz her iki tarafıda memnun etmek. Bakın altını çizerek vurgulamak istiyoruz ki biz Unique Eventlarda diğer bir oyuncuya üstünlük yaratacak ödül vermiyoruz kimseye. Bir çok server Nova item, Silk veya bir başka üstünlük sağlayacak ödül verirken. Bizim verdiğimiz ödül yanlızca str2, int2 stat arttıran Gold Dragon Flag.

    Oyunda ki Guild sistemi bu dengeyi sağlamak için. Hiç bir wizard tek başına unique kesemez. Hiç bir çinlide aynı şekilde tek başına unique kesemez. Birlikte dayanışma halinde olunursa ancak o zaman bunu icra edebilirsiniz. Çalışmalarını hızla sürdürdüğümüz Mısır Item drobu Seth, Isıs gibi uniquelere eklenecek. Bunları kesmek gerçekten kolay olmayacak. İşte bu noktada dayanışma olmadan hiç bir karakter tek başına iş yapamayacak.

    Player vs Player (PVP Event)
    Bazı arkadaşlarımız pvp event istiyor. Size çok kısa bir soru sormak istiyorum. Bir Wizard pvp eventa katılabilir mi? Pvp event da herhangi bir karaktere karşı fazla şansı var mı? Çinliler bariz bir şekilde pvp karakteridir. Fakat avrupa karakterlerinde aynı durum söz konusu değil. Adaletli bir pvp event olacağını hiç düşünmüyoruz.

    Kayıp Unique Etkiliği ve Hediyeleri
    Burada verilen ödüllerde ki farklılığın çok basit bir cevabı var. Biz eventlar sayesinde kimseyi zengin etme yada diğer oyunculara üstünlük sağlayabileceği bir ödül kazanılması taraftarı değiliz. Bunu sizde taktir edersiniz. Çoğu zaman Ability Pet gibi yoğun istekler alıyoruz. Nadiren de olsa bu ödülleri kazanma şansını oyuncularımıza sunuyoruz. Hiç vermediğimiz taktirde taşlanan biz oluyoruz. Verdiğimizde yine aynı şekilde taşlanan biz oluyoruz. Bunu üzülerek söylüyorum.

    At Yarışı Eventı
    Bir çok oyuncu tarafından eğlenceli bulunan bir etkinlik. Fakat yarışma sonu feryat figan bir çok oyuncu ortalığı ayağa kaldırıyor. Bu etkinlikte de çok fazla sıkıntı yaşıyoruz. Çok saçma bulan bir kesim ve çok beğenen bir kesim ile karşı karşıyayız yine :)
    Not: At Yarışı etkinliğinde 3 Game Master Video ve Ekran görüntüsü almaktadır.

    Drop yada Sox Drop Oranı
    Çok sık gelen ve artık bizimle alıştığımız bir tepki konusu. Şu anda drop yada sox drobunun düşüklüğünden şikayet eden oyuncu sayısı çok fazla. Fakat şunu bilmenizi isteriz ki ne kadar drop / sox drobun azlığından şikayet eden oyuncu var ise bir o kadar da fazla olduğundan şikayet eden oyuncu kesimi de var. Burada bizi en çok sıkıntıya sokan resmi silkroad'ın dahi henüz engelleyemedi botlar. Bot kullanan bir kişi günde 200'e yakın item çıkartabiliyor. Rakam fazla gelebilir size. Hiç fazla gelmesin. Bu rakamlar kayıtlarımızda mevcut. Kayıtlarımızda bir şey daha mevcut. Aldığımız bildirimler. Örnek vermek gerekirse; "GM bütün gün kastım 10 item düştü sadece drop artmazsa oyunu bırakıcam." taktir sizindir...

    Sıkılmamanız için yazıyı fazla uzatmamaya karar verdim. Zaman zaman bu şekilde açıklamalarımız devam edecektir. Yaptığınız eleştirileri her zaman dikkate aldığımızı unutmayın. Siz emek ve para veriyorsanız aynı şekilde bizimde maddi ve manevi yatırımları yaptığımızı unutmayın. Bu oyunu hep birlikte daha güzel yerlere getirmeyi planlıyoruz. Bir çok siteye reklam verildi ve tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün de oyuncu sayımız artıyor. 1-2 hafta önce 20 kişi ile event yaparken şu anda 100-150 arası oyuncu ile event yapıyoruz. Bu 1 ay sonra 300 kişi olacaktır.

    Lütfen bize şikayetinizi, önerinizi dile getirmek için oyun içerisinde ulaşmayı beklemeyin. Web sitemizin iletişim bölümünden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Çok da memnun kalırız. Meşgul ettiğinizi yada zamanımızı çaldığınızı düşünmeyin. GM'lerimizin görevi sizlerin şikayetlerini dinlemek ve çözüme kavuşturmaktır.

    Bu vesile ile bazı yenilikler hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

    Kısa ve Orta Vadede Planlanan Yenilikler

    Kısa Vade
    1. Sox drobu gözden geçirilecek (Test edildi)
    2. %10'luk Premium oyuna eklenecek (Tes edildi)
    3. "0" Problemi ortadan kaldırılacak (Test edildi)
    4. Jangan Cave gibi uzak noktalara Teleportcudan teleport imkanı (Mümkün ve çalışmalar sürüyor...)
    5. Oyuna 6 yeni Unique eklenecek (Test edildi)
    6. Resmi Forum aktif hale gelecek ve forumumuzda oyun dışı ödüllü etkinlikler düzenlenecek.
    7. Oyun içi yeni etkinlik çalışmaları sürmekte. Yeni etkinlikler sizleri bekliyor...

    Orta Vade
    1. Mısır Item Drobu (Mümkün ve çalışmalar sürüyor...)
    2. iSro'a eklenen güncel dressler servera eklenecek (Mümkün ve çalışmalar sürüyor...)
    3. Magic POP'a dress gibi farklı itemlerin eklenmesi (Testler sürüyor)
    4. Websitemizde Job ve Unique Rank sistemi aktif hale gelecek. (Çalışmalar sürüyor...)

    Saygılar,
    bSilkroad Yönetimi

    pvp konusunda yanılıyorsunuz tarafsızılığınızı yitiriyorsunuz.
    çinliler pvp karakteri demek tamamen yanlış blader ve wariordur pvp karakteri onun dışında iş iteme ve oyunculuğa bakar. ben +7 set yaptım rogue/cleric çarıma full nova giydirdim warior çarıma ama siz uniq event yaparak affedersiniz yellensem ölecek karakterleri kral yapıyorsunuz olmaz.uniq event yapılıyorsa pvp eventte yapılır.kendine güvenmeyen girmez yada pvp için ayrıca karakter kasar,pvp konusundaki bu tutumunuz devam ederse çok oyuncu kaybedeceğinizi söyliyeyim ben niye uğraşıyorum sabah akşam alchemy ile yada niye academy kasıyorum player versus playerda yatmamak için başka amacım yok ben uniq kesmeyi zevkli bulmuyorum.bir kere ilk tai su yu kestim onun dışında düşük levelleri kasmak için geldim 1-2 kere evente,onun dışında gmlerden hangisiydi hatırlamıyorum fgw de yanımıza geldi konuştuk onada ilettik fgw de sürekli boş çıkıyor boxlar ve uniqler buda canımızı sıktı 5-6 kere de aynı sorunu yaşayınca morali bozuluyor insanın haliyle 2 haftadır oyundan çıkmayan ben dün itibariyle artık kasmıyorum setime özen göstermiyorum nasılsa siz gene uniq event yapacaksınız.Çok üzülürek söylüyorum ben ve benimle beraber gelen kadro oyun böyle devam ederse serverı bırakmak zorunda kalacak aksiyonu bol serverlar arayacağız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: splendour.rrr
    pvp konusunda yanılıyorsunuz tarafsızılığınızı yitiriyorsunuz.
    çinliler pvp karakteri demek tamamen yanlış blader ve wariordur pvp karakteri onun dışında iş iteme ve oyunculuğa bakar. ben +7 set yaptım rogue/cleric çarıma full nova giydirdim warior çarıma ama siz uniq event yaparak affedersiniz yellensem ölecek karakterleri kral yapıyorsunuz olmaz.uniq event yapılıyorsa pvp eventte yapılır.kendine güvenmeyen girmez yada pvp için ayrıca karakter kasar,pvp konusundaki bu tutumunuz devam ederse çok oyuncu kaybedeceğinizi söyliyeyim ben niye uğraşıyorum sabah akşam alchemy ile yada niye academy kasıyorum player versus playerda yatmamak için başka amacım yok ben uniq kesmeyi zevkli bulmuyorum.bir kere ilk tai su yu kestim onun dışında düşük levelleri kasmak için geldim 1-2 kere evente,onun dışında gmlerden hangisiydi hatırlamıyorum fgw de yanımıza geldi konuştuk onada ilettik fgw de sürekli boş çıkıyor boxlar ve uniqler buda canımızı sıktı 5-6 kere de aynı sorunu yaşayınca morali bozuluyor insanın haliyle 2 haftadır oyundan çıkmayan ben dün itibariyle artık kasmıyorum setime özen göstermiyorum nasılsa siz gene uniq event yapacaksınız.Çok üzülürek söylüyorum ben ve benimle beraber gelen kadro oyun böyle devam ederse serverı bırakmak zorunda kalacak aksiyonu bol serverlar arayacağız.


    Öncelikle kimde ne gibi itemler var gayet iyi görebiliyoruz. Siz bir bot kullanıcısı olarak bunları söyleyebilirsiniz. Karakterinize elbette güveneceksiniz. Fakat diğer arkadaşlar için bunlara söylemek pek mümkün değil. Serverda çok az kişide +4 +5 set mevcut. Sizin setiniz gibi herkesde full +4 +5 set yada nova silah yok ne yazık ki . Serverın henüz 1 aylık olduğunu biliyorsunuz. Henüz bir çok şey oturmadı. Teknik bazı eksiklikleri yeni yeni tamamlıyoruz. Sizin Pvp Event için söylediğiniz şey unique event içinde geçerli. Katılmak zorunda değilsiniz. Kimseye Unique Event dayatmıyoruz.

    Bazı noktada hatayı oyuncular birazda kendilerin aramalı. Aldığımız tepkileri devamlı ölçüp tartıyoruz. Örneklendirmek çok kolay;

    Bir çok kişi pvp olmadığından şikayetçi. Neden pvp yapamıyoruz gibi tepkiler alıyoruz. Siz pvp'i biz GM'ler ile yapmayacaksınız ki. Yine kendi aranızda yapacağınız bir organizasyon. Kalkıpda oyun yönetiminin buna nasıl müdahale etmesini bekleyebilirsiniz?

    Fortress War savaşları yapılmıyor,
    Capture Flag gibi mükemmel dizayn edilmiş pvp sistemine katılmıyor kimse,

    Özellikle bu 2 sistem oyuncuların savaşması için harika bir ortam hazırlıyor sizlere. Fakat hiç bir oyuncunun yada guildin bu etkinliklere katıldıklarını görmedik.

    Sanırım daha cesur oyunculara ihtiyacımız var. Oyuncu sayımızda hızla artıyor. En kısa zamanda yeni gelen oyuncular umarız farklarını ortaya koyar. Şahsi fikrim şudur ki servera aktif, cesur ve lider bir guild yada topluluk gelmeli. O zaman herşer çok daha farklı olacak. Şu anda ki mevcut guildlerin hepsi "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" formatıyla yollarına devam ediyor.

    Sizin son sözlerinize ek olarak Talisman drobunun arttırılacağını söyledik. Fakat siz yinede aynı noktada durmakta ısrar ediyorsunuz. O zaman size söyleyebileceğim tek şey şudur ki beklemelisiniz. Emin olun elimizden geleni yapıyoruz.

    Yarın itibari ile 1 yeni etkinlik daha aktif hale gelecek. Tarih ve saat yok. Çeşitli vakitlerde duyuru yapılacak ve etkinlik başlayacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty20

    quote:

    Orijinalden alıntı: splendour.rrr
    pvp konusunda yanılıyorsunuz tarafsızılığınızı yitiriyorsunuz.
    çinliler pvp karakteri demek tamamen yanlış blader ve wariordur pvp karakteri onun dışında iş iteme ve oyunculuğa bakar. ben +7 set yaptım rogue/cleric çarıma full nova giydirdim warior çarıma ama siz uniq event yaparak affedersiniz yellensem ölecek karakterleri kral yapıyorsunuz olmaz.uniq event yapılıyorsa pvp eventte yapılır.kendine güvenmeyen girmez yada pvp için ayrıca karakter kasar,pvp konusundaki bu tutumunuz devam ederse çok oyuncu kaybedeceğinizi söyliyeyim ben niye uğraşıyorum sabah akşam alchemy ile yada niye academy kasıyorum player versus playerda yatmamak için başka amacım yok ben uniq kesmeyi zevkli bulmuyorum.bir kere ilk tai su yu kestim onun dışında düşük levelleri kasmak için geldim 1-2 kere evente,onun dışında gmlerden hangisiydi hatırlamıyorum fgw de yanımıza geldi konuştuk onada ilettik fgw de sürekli boş çıkıyor boxlar ve uniqler buda canımızı sıktı 5-6 kere de aynı sorunu yaşayınca morali bozuluyor insanın haliyle 2 haftadır oyundan çıkmayan ben dün itibariyle artık kasmıyorum setime özen göstermiyorum nasılsa siz gene uniq event yapacaksınız.Çok üzülürek söylüyorum ben ve benimle beraber gelen kadro oyun böyle devam ederse serverı bırakmak zorunda kalacak aksiyonu bol serverlar arayacağız.


    Öncelikle kimde ne gibi itemler var gayet iyi görebiliyoruz. Siz bir bot kullanıcısı olarak bunları söyleyebilirsiniz. Karakterinize elbette güveneceksiniz. Fakat diğer arkadaşlar için bunlara söylemek pek mümkün değil. Serverda çok az kişide +4 +5 set mevcut. Sizin setiniz gibi herkesde full +4 +5 set yada nova silah yok ne yazık ki . Serverın henüz 1 aylık olduğunu biliyorsunuz. Henüz bir çok şey oturmadı. Teknik bazı eksiklikleri yeni yeni tamamlıyoruz. Sizin Pvp Event için söylediğiniz şey unique event içinde geçerli. Katılmak zorunda değilsiniz. Kimseye Unique Event dayatmıyoruz.

    Bazı noktada hatayı oyuncular birazda kendilerin aramalı. Aldığımız tepkileri devamlı ölçüp tartıyoruz. Örneklendirmek çok kolay;

    Bir çok kişi pvp olmadığından şikayetçi. Neden pvp yapamıyoruz gibi tepkiler alıyoruz. Siz pvp'i biz GM'ler ile yapmayacaksınız ki. Yine kendi aranızda yapacağınız bir organizasyon. Kalkıpda oyun yönetiminin buna nasıl müdahale etmesini bekleyebilirsiniz?

    Fortress War savaşları yapılmıyor,
    Capture Flag gibi mükemmel dizayn edilmiş pvp sistemine katılmıyor kimse,

    Özellikle bu 2 sistem oyuncuların savaşması için harika bir ortam hazırlıyor sizlere. Fakat hiç bir oyuncunun yada guildin bu etkinliklere katıldıklarını görmedik.

    Sanırım daha cesur oyunculara ihtiyacımız var. Oyuncu sayımızda hızla artıyor. En kısa zamanda yeni gelen oyuncular umarız farklarını ortaya koyar. Şahsi fikrim şudur ki servera aktif, cesur ve lider bir guild yada topluluk gelmeli. O zaman herşer çok daha farklı olacak. Şu anda ki mevcut guildlerin hepsi "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" formatıyla yollarına devam ediyor.

    Sizin son sözlerinize ek olarak Talisman drobunun arttırılacağını söyledik. Fakat siz yinede aynı noktada durmakta ısrar ediyorsunuz. O zaman size söyleyebileceğim tek şey şudur ki beklemelisiniz. Emin olun elimizden geleni yapıyoruz.

    Yarın itibari ile 1 yeni etkinlik daha aktif hale gelecek. Tarih ve saat yok. Çeşitli vakitlerde duyuru yapılacak ve etkinlik başlayacak

    nasıl uniq eventi ortaya koyabiliyorsanız,nasıl at yarışında video çekebiliyorsanız, pvp eventi yaparsınız gruplar oluşturursunuz denklik ölçüsünde pvp eventinide aktif hale getirebilirsiniz,evet dediğiniz doğru kimse katılmıyor ama ortak bir buluşma saati alanı yok bizler gm değilizki böyle birşeyler oluşturabilelim.siz derseniz şu saatte şurda pvp eventi var gerçekten katılmak isteyen gelir ki bu eventte dediğiniz kadar haksızlık varsa ben kendi adımada sıfır ödül talep ediyorum.pvp event uniq evente göre çok daha adilhane olacak bir eventtir,kaygılarınızı anlamakla beraber uniq event yapılıp hediye verilip pvp event yapılmamasını hala anlayabilmiş değilim.Ben ve guildim elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz trade çekip global atıyoruz gelen yok , birilerine pk oluyoruz sırf cevap versinler diye o bile yok e biz bu noktada artık yürütemediğimiz için olayları size serzenişte bulunuyoruz, bot kullanıcılarıda azımsanmayacak seviyeye geldi ve malesef oyuncu sayısındaki artışta biraz bu yüzden gibi, baştada söyledim ben bot kullanıyorum siz izin verdiğiniz için ama ilk konuda bu olay hakkındaki fikrim bot olmaması idi şimdi bot var ve herkes afk durumda malesef. bot oyunculuğu öldürüyor.neyse çok dağıttım gene pvp konusunda hala sizin bir ön ayak olma misyonunuz olduğunu düşünüyorum.




  • Resmi forum yeniden aktif hale gelecek. Bu sayede imkan bulamadığımız bir çok duyuru ve etkinliği oradan gerçekleştireceğiz. Hatta bu esnada bir ipucu vermiş olayım. Çok yakında siz değerli oyuncularımızın fikirleri oyun içerisinde hayat bulacak. Bir çok yeni oyun içi ve oyun dışı etkinlik hazırlıklarımız var. 1-2 gün içerisinde çok şaşıracaksınız...

    Event mı istiyorsunuz? Buna siz karar vereceksiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty20 -- 11 Ocak 2012; 22:21:49 >
  • Serverınız ve eventleriniz hakkında projelerim var. Gmlik veya yetki istemiyorum,projelerimi sizinle paylaşmamı istiyorsanız bir pm atmanız yeterli,milkshake.
    Edit:İstediğim sadece biraz saygı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 11 Ocak 2012; 22:51:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quantum77

    quote:

    Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deniztns

    Paranın girdiği yerde eğlence ve amatör ruh kalmaz. Olan Atomix Bsro gibi SRO heyecanını bizlere tekrar yaşatan pserverların katılımcılarına oldu.

    EĞER BİZLER bu FORUMUN müdavimi isek, BU kuralın değişmesini talep edelim. Lütfen HERKES ŞİKAYET etsin bu kuralın değişmesi için.

    Saygılar!

    "BU kuralın değişmesini talep edelim." Konudaki en mantıklı söz bu olmuş, Kural olduğu sürece kurallara uyulmalı yoksa forum zıvanadan çıkar, kuralın değişmesi gerektiği iletilir kabul görürse ve bu kural değişirse o zaman Private konuları açılır.


    Private konularının açılması veya açılmaması sizin için bir engelmi ben bunu anlayamadım.Zevkler ve renkler isteyen istediği yerde oynar istediği charı alır kasar veya satar . Diğer arkadaslarında dediği gibi forumda 5-10 kişi vardı onlarıda kacırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.İyi günler.

    Benimle ne alakası var benmi koydum o kuralı veya moderatörmüyüm bana laf yapıyorsun, değiştirsinler kuralı getirsinler geri konuyu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 11 Ocak 2012; 23:05:49 >




  • job rateler hakkında yaklaşık 2-3 haftadır bilgi istiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baronet

    Serverınız ve eventleriniz hakkında projelerim var. Gmlik veya yetki istemiyorum,projelerimi sizinle paylaşmamı istiyorsanız bir pm atmanız yeterli,milkshake.
    Edit:İstediğim sadece biraz saygı.


    quote:

    Orijinalden alıntı: papy0n

    job rateler hakkında yaklaşık 2-3 haftadır bilgi istiyorum...

    Fikirlerinizi paylaşmak için yarın akşamı bekleyin lütfen :)

    @papy0n

    Job rate x20'dir. Alış ve satış ikisi birlikte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty20

    quote:

    Orijinalden alıntı: Baronet

    Serverınız ve eventleriniz hakkında projelerim var. Gmlik veya yetki istemiyorum,projelerimi sizinle paylaşmamı istiyorsanız bir pm atmanız yeterli,milkshake.
    Edit:İstediğim sadece biraz saygı.


    quote:

    Orijinalden alıntı: papy0n

    job rateler hakkında yaklaşık 2-3 haftadır bilgi istiyorum...

    Fikirlerinizi paylaşmak için yarın akşamı bekleyin lütfen :)

    @papy0n

    Job rate x20'dir. Alış ve satış ikisi birlikte.

    Item mall daki devil spirit, premium, avatar dress ve magic pop bence kaldırılmalı. Oyuncular arasında üstünlük farkına neden oluyor. Bunlarla devam edilirse oyunun orjinal silkroad dan bir farkı kalmaz zaten bot da mevcut. Ben 3-4 gün kasarak(Sürekli değil) 110 oldum ve eventlara katılmadan(saatleri sınav saatime denk geldiği için). Yani elle kasarak kısa sürede kasılıyor bota gerek yok. İtem düşürmek isteye gitsin kassın burada bile bot kullanılıyorsa diyecek lafım yok. Ben şahsen orjinal silkroad da bunların olması nedeniyle soğudum. Güçlü olmak için yukarıdaki saydıklarım gerekiyor bsro da da bunlar devam edecekse oradanda gerçek oyuncuların soğuyacağını düşünüyorum. Ben silkroad'ın orjinal hailini seviyorum 70-80 lvl zamanlarını ozamanlar bunlar yoktu kimin gerçek oyuncu olduğunu görüyorduk. Şimdi 1 kişi gidiyor 8 tane char kasıyor(2 warrrior 2bard 1 cleric 3 wizard) sonra bunları takıyor peşine gidiyor temple ye, fortress war a. Bu mu silkroad ? bsroda da inşallah olmaz bunlar ama olacak gibi görünüyor. Ben silkroad oynarken en çok thief-hunter-trader savaşından zevk alıyorum. Kervan çekerken thieflerin saldırması, hunterların koruması. Zaten olayın aslıda bu. Bu oynamama %80-90 etki ediyor. Diğer pvp, unique %10. İnşallah job war ın bol olan, premium kullanan-kullanmayan farkının bulunmadığı bir oyun dileğiyle...





    mom0




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.