Şimdi Ara

Bsplayer Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Bsplayer'da ses geliyor ama görüntü yok. codecle alakalı olamaz çünkü daha önce mediaplayer'da da görüntü yoktu ve codec yükledikten sonra görüntü sorunu kalmadı medaiplayer'da ama Bsplayer'da hala ekran siyah. sebebi ne olabilir?Bsplayer'ın sürümüyle alakalı olabilir mi?
    bu arada Bsplayer'ın aynı sürümü ile Xp'de sorunsuz izleniyor,Vista'da ise dediğim gibi ekran siyah

• dostum sorunun çözümü çok basit bs playerin türkçeyse ayarlar kısmından video ya geliyorsun görüntü hızlandırma seçeneği var onu rgb kipi olarak değiştiriyorsun çok güzel bir şekilde izliyorsun ama şöyle bir sorunda var ara sıra filmin ortasında bs player bu görüntü kipinde çöküp kapanıyor tekrar açmak gerekiyor
    ama media playerdan nedense bu görüntü modunda daha kaliteli görüntü veriyor
  • hocam çok teşekkür ederim,söylediğin şekilde yaptım şimdi görüntü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 15 Eylül 2008; 15:44:42 >
  • ne demek
  • şimdide pixel sorunu var. mediaplayerda görüntü çok kaliteliyken bsplayer'da pikseller çok belirgin. bunu nasıl halledebilirim?
  • ya sen neden bs player kullanıyosunki gom player ve km player kullansana hem codek leri içinde neden ugrasıyosunki
  • Bs playeri vista 64 bit işletim sisteminde kullanıyorum ilk kurduğumda bende aynı sorunla kaşılaşmıştım. Sonradan öğrendiğime göre vistanın aero
    özelliği yüzünden bu hata meydana geliyor. Aeroyu kaparsan sorunun sanırım çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gomplayer yükledim,bsplayer'a oranla daha iyi görüntü kalitesi. dj karamsar;teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

gomplayer yükledim,bsplayer'a oranla daha iyi görüntü kalitesi. dj karamsar;teşekkürler

rica ederim ama yok ben inglizce kullanamam bunu diyosan benim msn mi ekle sana türkce yamasınıda gönderim km playeride kullanabilirsin hem km player msn de ne dinliyorum özelligi felanda var
  • teşekkür ederim,abartı İngilizce isteyen bi menüsüde yok gördüğüm kadarıyla. yinede ihtiyacım olursa pm'den isterim msnini. tekrar teşekkür ederim herşey için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 16 Eylül 2008; 0:50:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

dostum sorunun çözümü çok basit bs playerin türkçeyse ayarlar kısmından video ya geliyorsun görüntü hızlandırma seçeneği var onu rgb kipi olarak değiştiriyorsun çok güzel bir şekilde izliyorsun ama şöyle bir sorunda var ara sıra filmin ortasında bs player bu görüntü kipinde çöküp kapanıyor tekrar açmak gerekiyor
    ama media playerdan nedense bu görüntü modunda daha kaliteli görüntü veriyor

Bilgi için teşekkürler.Çok işime yaradı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.