Şimdi Ara

BSC Özel Röportaj - Ege Aydan (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Dublaja karşı olduğum için soruyorum, The Last of Us ve Uncharted gibi oyunları TR PSN' inde dublajsız ve Türkçe alt yazılı oynayabiliyor muyuz?

İstersen fransızca dublaj, arapça altyazıyla oyna... Seçeneklerden ayarlanıyor diye hatırlıyorum

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Röportajı samimi buldum ege bey samimi cevaplar vermiş samimi bir röportaj olmuş. Oyun dünyasınıda baya baya biliyor , uncharted serisinide iyi biliyor.

Oyunlarda çok fazla gelişti. Uncharted oynarken sanki film izlermiş gibi zevk alıyorsun. Kendini filmin içinde hissetiğin içinde ayrı bir zevk alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Mayıs 2016; 11:35:28 >
  • ege beyin de oyun sektörüyle alakalı olduğunu görmek memnuniyet verici kendisi iyi bir oyuncu dublaj için de sesi son derece uygun.

• Bu adami gorunce aklima direk kavak yelleri geliyor ah ne diziydi be :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ege Aydan gibi güzel bir insanın bizim gibi oyuncu olduğunu görmek ne kadar hoş :)

• Güzel röportaj olmuş. Türkçe oyunları seslendiren sanatçıları gördükçe insan gelecek için daha çok umutlanıyor, emeği geçen herkese teşekkürler.

• uncharted seslendiricisi abimiz lara croftcu çıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Dublaja karşı olduğum için soruyorum, The Last of Us ve Uncharted gibi oyunları TR PSN' inde dublajsız ve Türkçe alt yazılı oynayabiliyor muyuz?

ingilizce seslendirilirken de dublaj yapılmıyor mu? sesler motion capture sırasında mı kayıt ediliyor sanıyorsun?

• Sıkı oyuncuymuş. Muhteşem bir sesi var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.