Şimdi Ara

BSC Özel: Killzone 3 Gameplay (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ps3 grafikte aşmış mükenmel iki konsolda var bende ama xbox 360 ta böle bi grafik göremedim hiç bi oyununda gears of war dayil ps3 grafik olarak kendini gösterdi xbox bu görüntüyü kaldırıcak grafik ye sahip deyil ps3 deyerini bilin gerçek konsol ps3
  • Acilen Playstation 3 almam lazım :)
  • paylasim icin tesekkurler, beklemedeyiz
  • Acaba Türkçe dil seçeneği sadece altyazı olarakmı gelecek yoksa Türkçe dublajda olacak mı Kesin bi bilgi varmı arkadaşlar?
  • Sadece altyazılar Türkçe olacak. Oyunun çatışma sahneleri, atmosferi ve grafikleri oldukça başarılı birde Halo: Reach deki yapay zeka bu oyunda olsa o zaman klasik olur benim gözümde.
  • oyun türkçe dublajlı çıkıcak diye biliyordum ama ön sürümden dolayımı acaba
  • Killzone 2 de ki yapay zeka felaketti,siperde bekliyorum bıçakçılar arkadan dolaşıp bıçaklamaya çalışıyorlar.Adamlar sürekli yer değiştiriyor,aynı yerde uzun süre beklemiyorlardı.Ayrıca TR dublaj da olacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Killzone 2 de ki yapay zeka felaketti,siperde bekliyorum bıçakçılar arkadan dolaşıp bıçaklamaya çalışıyorlar.Adamlar sürekli yer değiştiriyor,aynı yerde uzun süre beklemiyorlardı.Ayrıca TR dublaj da olacak diye biliyorum.

Katılıyorum, KZ2 yapay zeka süperdi
  • Killzone 2'yi oynamadan oynarrsak hikayede kopukluk yaşarmıyız?Ya da kz 1 i oynamadan kz2 oynasak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

Killzone 2'yi oynamadan oynarrsak hikayede kopukluk yaşarmıyız?Ya da kz 1 i oynamadan kz2 oynasak?

Yaşarsın, Vektan'ı Helghast'ı bilmeden bu oyuna dalma, al 2. El Killzone 2, sudan ucuz bu aralar. Hem de 3 gelene kadar oyalar seni
  • Beyler oyunda online co-op olacak mı?Bilgi varmı bununla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 19 Ocak 2011; 14:09:55 >
  • off off boyun kırma göz oyma sis efekti görsel şölen lokum lokum yemede yanında yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Beyler oyunda online co-op olacak mı?Bilgi varmı bununla ilgili?

Split screen co op mevcut fakat hala online co op için resmi bir duyuru gelmedi,inşallah vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Beyler oyunda online co-op olacak mı?Bilgi varmı bununla ilgili?

Split screen co op mevcut fakat hala online co op için resmi bir duyuru gelmedi,inşallah vardır

Oyun duyurulduğunda hem senaryo co-op olacak,hemde ekstra co-op görevler olacak denmişti.Umarım bu lafın üstüne split screen ile sınırlı bırakmazlar.
  • Böyle bi atmosfer olamaz
  • Uzun süredir ps3 e ıyı grafıklı oyun cıkmayınca burdakiler bu grafiğe şaşırmışlar :D

O kadar ahım şahım birşey yok ps3 umdeki tek efsane oyun god of war 3

En beyendıgım sahneler ışıklandırma ve mermi değişim sahneleri gerçekçi bir yapım olmuş

Herkze iyi oyunlar
  • Güzel bir oyun bizleri bekliyor.Hem de türkçe..
  • herif basasının tarlasında dolaşıyor, yani yapay zeka yerlerde. onun dışında atmosfer güzel ses ve görüntü fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MxFxOx

herif basasının tarlasında dolaşıyor, yani yapay zeka yerlerde. onun dışında atmosfer güzel ses ve görüntü fena değil.

En zora alıp oyna görürsün tarlayı.Mayın tarlası gibi olur valla.
  • Oyunlarda ara videolar falan olur grafikleri gerçekçi sanki oyun sanki full ara video gibi... Oyun listesi kabardı yandık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.