Şimdi Ara

BS Player ile ilgili ACİLLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bs playerdeki alt yazıları nasıl büyültebiliceğimi bilen varsa lütfen yazarmı çok önemli

• Sağ tık altyazılar ingilizce ise ingilizce karşılığı subsilitiesmiydi neydi.
  • lütfen acil y
    ardım
  • Bs üzerinde sağ klik Altyazılar --> Altyazı özellikleri oralarda kurcala bulursun artık =P
  • genede saolun
  • Arkadaslar özür dilerim.Kamyoncu amcanin dedigi gibi yanlis siteye yazdim. Gece gece kafam tam yerinde diildi,sizede iyi eglence oldum galiba.ama yinede bu yüzden kimsenin terbiyesini bozmasina gerek yok.Size iyi geceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berna_83 -- 14 Mart 2008; 5:42:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berna_83

Merhaba Matraxcilar.Ben Berna,siteye yeni üye oldum.Bir Zekirdek hayrani olarak böyle bi sitenin olmasina cok sevindim.Zekiyi yeni yeni dinlemeye basladim ve hemen fanatiklarinden biri oldum.Onu dinlemeden uyumak zor geliyo simdi. Zekinin msn adresini bilen varsa yazabilirmi.Msnde onla görüsmek mümkündür umarim. Herkese iyi geceler...

hönk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba Matraxcilar.Ben Berna,siteye yeni üye oldum.Bir Zekirdek hayrani olarak böyle bi sitenin olmasina cok sevindim.Zekiyi yeni yeni dinlemeye basladim ve hemen fanatiklarinden biri oldum.Onu dinlemeden uyumak zor geliyo simdi. Zekinin msn adresini bilen varsa yazabilirmi.Msnde onla görüsmek mümkündür umarim. Herkese iyi geceler...

iyide ne alaka
  • quote:

gidip uyuman, gerekiyor.. anlamsız anlamsız yerlere anlamsız anlamsız yazılar yazıyorsun... ama eğer feyk isen o zaman sana geliyor

feyk yu
  • quote:

PES VALLAHA BUNCA YALLIK KAMYONCUYUM ÜYE OLACAĞI SİTEYİ KARIŞTIRANI YENİ GÖRÜYOM !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.