Şimdi Ara

BS Player DirectShow Hatası (Çözülemedi bir türlü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DirectShow not installed! 004A hatası alıyorum. Bir türlü çözemedim. Programın önceki versiyonunu kurdum. Kodecler kurulu pc de. Ama yinede aynı hatayı alıyorum. Sistem Windows 8.

• Programı program kalıntılarınıda silen bir program vasıtası ile kaldırın. Örneğin uninstall tool veya benzeri, bir adette ccleaner, reg doctor, norton reg doctor benzeri regedit düzenleyicisi edinin. Programı kaldırdıktan sonra (kodekleride kaldırmayı unutmayın) reg düzenleyicisi ile olası hatalara karşı denetleme ve düzenleme yapıp ardından yeniden mümkünse kullandıklarınızdan farklı bir sürüm ile yeniden kurulum yapın.

Direct x happy uninstall programı ile mevcut direct x nizi sistemden kaldırın. Ardından
    Direct x güncelleyiniz. Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız bu siteden gerekli bilgiyi bulabilirsiniz.

Problem hala düzelmemiş ise; Bu linktan framewrok reapir toolu indirip düzeltme işlemini gerçekleştiriniz.

Problem düzelmez ise izlediğiniz yöntemi belirtip tekrar iletişime geçiniz durumu değerlendirelim.

NOT: Direct x happy unisntall için full sürüm gerekmektedir. Ayrıca belirtilen tüm işlemler belirli derecede rick içermekte olup olası problemlere karşı önemli dosyalarınızı yedekleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 5 Kasım 2014; 3:55:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.