Şimdi Ara

BS Player'a Alternatif????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar BS Player'a alternatif güçlü, güzel özellikleri olan bir Video oynatıcı arıyorum. Altyazı için ayar özellikleri olursa ve formatları desteklerse güzel. Cevaplarınızı bekliyorum, ilgilenenlere teşekkürker.

• BSPlayer kullanıyordum. Altyazı olarak daha iyi olan GomPlayer'a geçtim.
  • Hocam KM playerı denemenizi öneririm...
  • km player veya gom player tavsiye ederim
  • Kesinlikle KMPlayer.
  • KM denemedim ama GOM kullandım bikaç yıl önce halen gomdayım =)
  • km player ı keşfedince, ben yıllarca bu bs player ile neden izledim diye pişman oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USKO A ALTERNATİF ARIYORUM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başta KMplayer diyorum sonra istersen VLC Player'a da bak.
  • VLC bende görüntüyü bozuyor. GOM Player dan hepsinden daha yüksek performans alıyorum. tavsiye ederim
  • GOM'un kısayollarınıda seviyorum misal bir kere ctrl-z yapınca film bittikten 30 saniye sonra bilgisayarı kapatıyor, ctrl-enter yapınca filmi bütün ekrana oturtuyor. KM de de varmıdır hiç kullanmadım ama gom favorim
  • GOM Player
  • KM player gom player vlc player vs vs hepsini denedim ancak km nin açamadığını gom açıyor yada tam tersi ancak vlc nin açamadığı format görmedim eğer varsa öyle bir format koysunlarda bi inceleyelim
  • VLC Player
  • Açtığı formatdan ziyade, bol ayarı bulunan özellikle altyazı için kaydırma gibi, ya da mesela 16:9 bir videoyu tam ekran yaptığında ekrana sığdırması gerekirken, 4:3 videoyu tam ekran yaptığında yanlarda boşluk bırakmayı sağlayan özellikler gibi. Şu anda idareten Media Player Classic kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Açtığı formatdan ziyade, bol ayarı bulunan özellikle altyazı için kaydırma gibi, ya da mesela 16:9 bir videoyu tam ekran yaptığında ekrana sığdırması gerekirken, 4:3 videoyu tam ekran yaptığında yanlarda boşluk bırakmayı sağlayan özellikler gibi. Şu anda idareten Media Player Classic kullanıyorum.

Konuda geçen tüm player'ları kullandım ama henüz BS Player Pro'nun altyazı konusundaki kullanım kolaylığını verebilen bir player'a rastlamadım.
  • gom player ile vlc playerı yanyana koyun gom player daha soluk bir görüntü veriyor ve dah bulanık vlc ye göre
  • KM Player diyorum. Oynatmadığı video uzantısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman1994

KM Player diyorum. Oynatmadığı video uzantısı yok.

Oynatma konusunda playerlar arasında pek de farklılık kalmadı. Doğru ayarlar ve doğru codec seçimi sorunları ortadan kaldırıyor. Bu aşamada altyazı özellikleri, menülerin kullanım kolaylığı gibi kriterler önem kazanıyor. KM açıkçası bana biraz içinden çıkılması zor bir oynatıcı gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 15 Kasım 2009; 0:19:54 >
  • Media Player Classic Homecinema..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Media Player Classic Homecinema..

Evet 1.sırada DXVA kullanabilen homecinema rev.1339
    2. KMPlayer dxva yok, kullanım kolaylığı hoş ama ne upscaling düzgün ne de renk ayarları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.