ya şarkı sözleri konusunda bizim mihenk taşımız Bryan ADAMS olacaksa yandı gülüm keten helva.. Sen counting crowS'u bilir misin?..Hadi onu bilmiyorsun binlerce şarkı arasından bula bula bunu mu gösteriyorsun künt diye [evlol]
metallica - fade to black counting crows - round here counting crows - a long december counting crows - mr.jones my dying bride - a kiss to remember pearl jam - last kiss pearl jam - jeremy
şimdi bir hışımla yazdıklarım bunlar, düşünsem daha ne inciler dökerdim..
soul asylum - eyes of a child (son dakika golü)
tartışamıyorum bile maalesef[ban]
Radioheadler var daha aklıma geldi şimdi
hiçbir şarkının solo müzikleri aynı olmaz nedemek? kiminle tartışıyorum yarabbim?bi şarkının solo müzigi nasıl olur??solo müzüüü nedemek :)solonun şarkı müzüü mü yoksa bilemyiroum nediyosun... bu arada bryan a karşı hangi sanatçıyı örnek gösteriyosun ne alaka bryan la bi alıp veremedigim yokki..adamın kendine göre stili var yani artı kendisinede bi gıcıklıım düşmanlıgım yok bu arada ayrı akor yaparsan tutmaz diye baştan söledim neyse tartışma kapanmıştır yüzme hocasıyla bilardo muhabbeti yapmanın manası yok JEREMY JEREMY Heryeriniii..
son bir msg daah sana saboteur cum, "bryan a karşı hangi sanatçıyı örnek gösteriyorsun onu söle ona göre sana bi izah edeyim." demişsin mümkünse bana bişi izah etme onun yerine 1 oktav gam ögren sonra gel...nitekim aerosmith dicem o çocuk esirgeme kurumuna bağış yapmadı dicen oyüzden euheuh yapma bi yorum müzikten başka herşeyden bahset ama müzik olmasın her mesajında daha bi gülünç duruma düşüyorsun çünkü...
Herkes biryerden dikiş tuturmuş gidiyor herkes güzel işler yapıyor kendi çapında..Bryan ADAMS da güzel bir abimiz..Hoş sesi var..Ayrıca hayırsever birisi oldugunu da öğrenmiş oldum..
Üstelik postlarda öyle bir hale geldi ki sanki Bryan ADAMS düşmanıymışım gibi oldu..Halbuki mp3 listemde 17 şarkısı varmış(şimdi saydım :P) Yani bu adamı ben zaten dinliyormuşum.. İşin teknik konusundan anlamam.Notalar konusunda eğitimim yok dolayısıyla burada bu konuda fikir bean etmem komik olur..Ancak iyi bir kulağa sahip oldugumu düşünüyorum..Ve şu adı gecen iki şarkının sololarının aynı olsdugunu söyledim..Şarkılar kötü , yaramaz da demedim :) güzel ama aynı :)
Neyse çok uzatmiim..
bu arada yüzme hocası gibi ben duruyorum galiba(bana denmediğini sezdim de..öyle görünüyor) keratakit heryerimi jeremy yapacaksan biraz boşluk bırak abi gümbürtüye gidioz [evlol]
tamam keratakit sen müziğin en iyisisin.Bryan Adams ezik senin yanında en dandik müzisyen o tamam mı? hay allam ya al bu da sana en son msg ım usta müzisyen.
admincim bu bölüme tartışma bölümü diye bir thread daha açalım istersen böylelerine lazım...
jeremy bu 2 şarkının solosunu barda şarkı söyleyen ve gitar çalan arkadaşa gösterdim ( keratakit bunlarda anlamıo dicek ama neyse zuahah ) alakası yok dedi.
bu arada kerataki aerosmith i bende dinliom canım. Tamam benim gitar hocam da bilmio gitar çalmasını ozaman :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SaBoTeUr</i> <br />jeremy şimdi bryan adams bende solosunu birçok defa denedim ben bişii bulamadım. ha bu arada hangi şarkının solosu aynı keratakitcim??? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Saboteur, amma kızmışsın ya..Bu kadar kızacağını bilsem eleştiri yapmazdım adama[evlol]
Bryan adams mı <b>Daçsız Gral</b>
Böyle diyelim de hararetimiz azalsın..
Ps:Tabi benim düşüncelerim değişmedi..Çok üstün performans sergileyen bir şarkıcı değil..Performansı hep aynı..Şarkıları gibi
tartışmak için tartışmayalım herkes aynı şeyi söylüyo bryan addams a alf atan yok beğenen var beğenmeyen var o kadar
degilmi nurkancım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme