Şimdi Ara

Bryan Adams hakkinda düsünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi türkü çığırsam ondan güzel sölerim bee... [drctr][saek]
  • HERE I AM ŞARKISI DELİ BİRŞEY.
  • hiç sevmiyorum adamı kız arkadaşta dinlemese çekilmez..ben rock sevmiyorumki bu adamı seviyim.. nerde öichael jackson nerde beatles nerde steive wonder...esas müzik bunlardadır bryan adams ın bütün parçaları aynı..cidden ayı ses aynı gitarlar aynı davuyl aynı akor aynı ne biliim güzel şarkısı vardır ama mutluykjen dinlediigm cinsten degil..anca daralınca dinlenebiliyo yada kız arkadaşımla..
  • tipki tarkan'in sarkilari gibi sanirim [bandt] nasil benzetme ama. e tabi herkesin bir tarzi yani hastaligi var. bu iyi iste. kel alaka oldu ya, aksam aksam [bore]
  • Beyler Siz bryan adams'in müziklerinde benzerlik oldugunu söylüyorsunuz.Fakat Ben Elektro gitar çalmaktayım ve çoğu şarkılarının TAB ları bende mevcut ve çalmaktayım ve hiç birinin diğeriyle fazla bir alakası yok.Her şarkıda aynıdır.
    Mesela bir çok şarkıda Am akoru (LaMinör) bulunmakta ve aynı vuruşlarla yapılmaktadır.Lütfen bilmeden konuşmayalım.
    Bu arada bryan adams ve grubu müziğin en iyilerindendir...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SaBoTeUr</i>
    <br />Beyler Siz bryan adams'in müziklerinde benzerlik oldugunu söylüyorsunuz.Fakat Ben Elektro gitar çalmaktayım ve çoğu şarkılarının TAB ları bende mevcut ve çalmaktayım ve hiç birinin diğeriyle fazla bir alakası yok.Her şarkıda aynıdır.
    Mesela bir çok şarkıda Am akoru (LaMinör) bulunmakta ve aynı vuruşlarla yapılmaktadır.Lütfen bilmeden konuşmayalım.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Notadan hiç anlamam...Ama please for give me ile everything I do'nun soloları(şarkının tümü demiyorum ha :)) aynı değilse hergün 3 er kere o parçaları dinleyeceğime söz verebilirim..O kadar iddialıyım yani..
    İki şarkıyı dinleyin ve benzerliği görün(duyun)..Bana hak vereceksiniz..
    Ha adama kötü demiyorum sesi güzel..Hoş yorumluyo..Yiğidi öldür hakkını yeme

• ona bakarsan nirvanın da smells like teen spirit yanlış hatırlamıyorsam rape me de birbirine benziyor
  • Ona kalırsa Tarkan'ın dudu dudu'su ile kuzu kuzu'su da birbirine benziyor [:P][evlol]
  • aynı geliyosa muhtemelen dinlemediğinizdendir..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SaBoTeUr</i>
    <br />Beyler Siz bryan adams'in müziklerinde benzerlik oldugunu söylüyorsunuz.Fakat Ben Elektro gitar çalmaktayım ve çoğu şarkılarının TAB ları bende mevcut ve çalmaktayım ve hiç birinin diğeriyle fazla bir alakası yok.Her şarkıda aynıdır.
    Dostum bilmeden konuşmayın demişsinde sana kısaca kendimden bahsediyim.konservatuvar mezunuyum(klasik batı müzigi)
    bütün ailem müzisyen ve ünlü insanlar..bebeklikten beri müzik içindeyim ayrıca profesyonel olarak egitimini aldım profesyonel olarakta ugraşıyorum şuanda ek olarak ta elektronik müzikle ugraşıyorum ve Takdir edersinki akorların ne oldugunu duyydugum anda anlayabiliyorum allaha şükür..okuldayken hoca nın iki el ile çaldıgı bir parçayı(piyanoda)sadece iki kere çalıyordu...sonra sol eli ayrı sag eli ayrı notaya döküyorduk ve ben çogu zaman bunu yapmada hatasızdım...ve gel gelelim byran adams ın güzel parçaları oldugu dogru da olsa parçalarının çogu aynı..gitarlar aynı vokaller aynı olay o yani...

• keratakit ailecek müzisyon olmanız gurur duyulacak şey fakat hangi şarkının vokalleri aynı?Bende 1998 den beri elektro gitar (1999 yılında bıraktım bu sene baştan başladım Bu sene içinde kendim öğrenmeye çalıştım)çalmaktayım.Bende Amatör duruma düşüyorum galiba.Elektro müziğinde aynı şeyler olduğunu hiç duymadım.Ha siz 2 şarkısının olduğunu söylüyorsunuz.Fakat benim winampımda sadece 121 tane şarkı bulunmakta.Daha ilk albümündeki ve albümde olmayan çoğu şarkıları eksik.Sayısız ödüller almıştır.http://www.bryanadams.com/onlineshop/library/awardbin.htm rollingstones,aerosmith,rod stewart,diğerler ile birlikte en eski rock sanatçıları ve slow müziğin en iyilerindendir.16 yaşındayıken müziğe adım atmış.1980 yılında ilk albümü ile birlikte profosyönel müzik dünyasına adım atmıştır.Unutmadan hala 16 haftalık 1. kalma rekoru everything i do şarkısı ile onda.Ve şuan türkiyede teoman ve gibileri onu özenerek şarkılarını bestelemektedir.Vede en yardım sever sanatçı ünvanına sahiptir.1989 dan beri bütün konser bedellerini bahışlamaktadır.Türkiyeyede ilk stadyum konserini veren ve yardım eden ilk yabancı sanatçı ünvanına sahiptir.
    Yeter mi?

• Tartışılan şey , Bryan ADAMS'ın ne kadar iyi muzik yaptıgı mı yoksa şahsiyeti mi?...Teoman onu örnek alıyomuş..Teoman çok orjinal bir adam mı sanki.O da hep aynı müziği yapıyor..
    neyse..Ben hala iddiamın teyidini istiyom..Şu işten anlayan biri sonucu söylesin..Please forgive me ile everything I do 'nun gitar soloları aynı mı değil mi?
  • saboteur seninle tartışmaya girmiyorum hiç boşver yazdıkların çok saçma anlamsız şeyler kalkmış lamior a minor diyosun bryan adamsın parçalarının akorlarının çözülümleri aynı laminor kullanmasına aynı demiyorum yani ayrıca haluk leventındee 100binlerce hayranı var ama butun şarkılarının la,sol,fa,mi akorları üzerne kurulu olmasını degiştirmiyo...bence sen anlamadıgın konuda yorum yapma..bak forumda bazen bilim fen belki matemmatik konuşuluyo ben bir kelime etmiyorum çünkü benim işim müzik...dolayısıyla burdada sana susmak düşüyor birde yeterlimi yazmışsın yeterli olan nedir acaba?hem banane teomandan onunda hepsi aynı...bu işin büyükleride söylemiyormu zaten teoman yerinde sayıyor diye...merak etme bende bryan adams ın bikaç parçasını bilirim ezbere elime gitar verirsen çalar sölerim niye çünkü kolay hatta ilk defa dinlettigin parçayıda sana yarımsaat sonra çalar söylerim ama steive wonder ın parçaları için bu geçerli degil mesela..yani insanlar basit müzik yaparak ünlü olur zengin olur mesela benim bestelerim var ama hiç bidolu akordan oluşan yok çünkkü öyle yaparsam insanlar kavrayamaz kavrasada zevk almaz anca ileri derecede müz,kle ilgiilenenler vay iyi olmuş der mesela...sana basitinden bir örnek veriyim..
    Fatih erkoç un son albümünü al tr de öyle müzik yapan bir popçu daha yok bırak öylesini yanına yaklaşan yok onun akorlarına bak anlayabilirsen tabi veya jazz dinle ,,sonuça gelirsek bryan adamsın parçaları çok basit çogu parçada akorlar arka arkaya aynı gelebiliyor ve bence bazı parçalarıda sıkıcı neredeyse bütün parçalarında aynı renk var bunun dışında çok güzel olan insanın içini gıdıklayan parçasıda var ama gerçekleri degiştirmez kişiliginden bahsetmem onun çünkü hiç incelemedim araştırmadım saçma konuya atlamışssın üstünden geçmiyorum oyüzden..jeremy iki parçayı arka arkaay dinlemem lazım ancak ikisinin alt yapısı aynı olabilir ama solosu aynı olmaz o biraz zor yani...Tarkanın dudusuna gelirsek.....eski parçasını alıp işte dudu dudu geldim diledigince kapandım... diye söylese aynı parça olcakmış :) şaka bir yana biraz andrıyo müzik olarak kuzu kuzu yu ama esas benzeyen kısmı davullar ritm aynı sayılır dikkatli dinlemedim belkki tamamen aynıdır ama dudu da giriş daha dandik olmasına karşın ilerleyen kısımlarda müzik çok daha fazla gelişiyor...

• bu arada 2 sene gitar çalarak anlaman zor öyle olsa biz 10sene okumazdık konservatuvarı ben 5küsürlü yaşlarda piyano dersi alıyodum 11 yaşımdada konservatuvara girdim..ailemin müzisyen olmsıyla gurur duymamın bir ilgisi yok ben sürekli müzik içinde büyüdüm ve belkide hayatta tek anladıım şey müzik manasına anlattım onları...
  • Karetakit ya lütfen bir dinle soloları..Ben hala iddialıyım..O iki şarkının sololarını üste üste koy fark yok :)
  • arnavut kaldirimlari adli sarkiyi kim soyluyordu? [krl]
  • İyi sen ozaman ayrı akorları olan şarkı yap okadar ödül al öyle konuşalım.Jeremy senlede bi ara ayrıcalıklarını anlatayim hiç bir şarkını solo müzikleri aynı olamaz.Karetakit tamam sanada şu elektro gitarı veriim 30dk da çal bakalım.Banada stevie in kini ver 30 dk çaliim .Ha bide Sen bryan a karşı hangi sanatçıyı örnek gösteriyorsun onu söle ona göre sana bi izah edeyim. sahraaa o şarkıyı ben söylüyorum gel senle bi düet yapak :)
  • Bu arada bu sözleri başka hiç bir şarkıcı yazamaz ve böyle iyi okuyamaz.
    To really love a woman
    To understand her - you gotta know her deep inside
    Hear every thought - see every dream
    N' give her wings when she wants to fly
    Then when you find yourself lyin' helpless in her arms
    Ya know ya really love a woman

When you love a woman you tell her that she's really wanted
    When you love a woman you tell her that she's the one
    Cuz she needs somebody to tell her that it's gonna last forever
    So tell me have you ever really - really really ever loved a woman?

To really love a woman
    Let her hold you - til ya know how she needs to be touched
    You've gotta breathe her - really taste her
    Til you can feel her in your blood
    N' when you can see your unborn children in her eyes
    Ya know ya really love a woman

Chorus

You got to give her some faith - hold her tight
    A little tenderness - gotta treat her right
    She will be there for you, takin' good care of you
    Ya really gotta love your woman...

Bu arada steive hangi seneden ve kaç albümü , ödülleri var bryan ile karşılaştıralım istersen.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sahraaa2002</i>
    <br />arnavut kaldirimlari adli sarkiyi kim soyluyordu? [krl]

iki tarafa da başarılar dilerim iyi oynayan kazansın...
    bu arada arnavut kaldırımları - demeyt sağıroğlu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.