Şimdi Ara

Bruno Alves'ten ayrılık sinyalleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'de Bruno Alves gelecek sezonki alacaklarına karşılık bonservisini bedavaya almak istiyor. Portekizli ülkesinin Sporting Lisbon takımı ile görüşüyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, Dirk Kuyt'ın ülkesine döneceğini belirtmesinin ardından Bruno Alves'in de ayrılık planları yaptığı öğrenildi. Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi olmasına karşın ülkesinin Sporting Lisbon takımı ile görüşen ve prensipte anlaşma sağlayan Portekizli, yönetimden de anlayış bekliyor. Yıllık 2.5 milyon Euro kazanan ve ayrılmayı kafasına koyan Bruno Alves, gelecek sezonki alacaklarına karşılık bonservisini bedavaya almak istiyor. Yönetimle bu konuyla ilgili görüşme halinde olan Portekizli oyuncu, kolaylık sağlanmasını bekliyor. Eğer anlaşma sağlanmazsa Alves, takımda kalıp kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro almaya devam edecek. Öte yandan tecrübeli savunmacı oturduğu evin sahibine Türkiye'den ayrılacağını bildirdi ve kira sözleşmesinin feshini istedi.

http://www.transfermarkt.com.tr/bruno-alvesten-ayr%C4%B1l%C4%B1k-sinyalleri/view/news/195726

• güle güle
  • Good bye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülen olmaz
  • Öyle bir yazılmış ki haber, sanki kalırsa krasic gibi sadece para alacak,oynamayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS macında ki hatayı yapmayaydı eeydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Defolsun gitsin
  • Bize duvar adam çok
  • Fenerbahçe'de Bruno Alves gelecek sezonki alacaklarına karşılık bonservisini bedavaya almak istiyor.

bu ne saçma mantık, bunun bir örneğini dünyada görmedim
  • Iyi de zaten giderse gelecek sezon nasıl para alacak bizden yoksa ben mi yanlış anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: tristran

Fenerbahçe'de Bruno Alves gelecek sezonki alacaklarına karşılık bonservisini bedavaya almak istiyor.

Benim bildigim oluyor boyle seyler.

• gelecek sezonki alacaklarına karşılık demek ben bu parayı haketmiyorum verin bonservisimi bana bu parayı vermekten kurtulun demek.
  • Bunun anlamı şudur. Ben burayı katar olarak görüyorum, sizde parada çok, ayrılmak istiyorum bonservis falan almayın benim için, imza parasını ben cukkalarım gittiğim yerde. Yada krasic gibi 1 sene yatarım paramı alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suge Knight

quote:

Fenerbahçe'de Bruno Alves gelecek sezonki alacaklarına karşılık bonservisini bedavaya almak istiyor.

yok yahu hani klübün borcu olur o şekilde olanını gördümde gelecek sezon için böyle istek görmedim yanlışsam düzeltin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suge Knight

quote:

yok yahu hani klübün borcu olur o şekilde olanını gördümde gelecek sezon için böyle istek görmedim yanlışsam düzeltin

Hocam belki sizin yönetimde göndermek istiyordur, oda gelecek sezon ki paramı vermenize gerek yok böyle gönderin demiştir ? :)

• Salzburg maçlarında hayran kalmışdın hatta böle stoperi nasıl bulmuş bizimkiler diye seviniyordum gerçi iyi oyuncu türkiye ligi için falan çok iyi stoper ama kafasında fb de oynamak istemiyorsa hadi güle güle zatne yaşlandıda inş. gider bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz
  • Keşke gitseydi de akşam bize frikikten atamazdı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.