Bildirim
Bruma rize maçında kadroda yok (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kart sınırında diye biliyorum bjk maçı öncesi saklamış olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten son haftalarda çok bencilce ve rezilce oynuyordu iyi olmuş. Tek bildiği sol kanattan içeri katedip sağ ayağıyla kaleye vurmak. Öyle de 1 golü var ama 1000 denemesi takıma inanılmaz zarar veriyor...
doğru olanı yapmış destekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lig gitti umarım Avrupa gitmez
2-3 maç oynarsın, elin güçlenir. Baktın hala sorumsuz oynuyorlar o zaman yaparsın bu işi.
Daha geleli kaç antrenmana çıktı ki bu adam hemen takım oyununa uymuyor diye kadro dışı tutuyorsun?
Hayır sırf takıma göz dağı için yapıyorsa daha fena, oyuncular top oynamazsa ve puan kaybedelirse işin ucu kendisine dokunacak, oyunculara değil.
Yazık ki, bu takım oyuncular isterse şampiyon oluyor. Hamza ilk geldiğinde böyle şampiyon olundu. Yerli fetişi buradan geliyordu onun zaten. Sen Bruma'yı değil, Selçuk ve Sabri gibileri kadro dışı yapacaksın ki o zaman herkes arkanda olur senin.
Kendi ayağına sıkmıştır, net. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aty.
@gurkan19 bunu beğendi
Yo ben brumayi begeniyorum
Begeniyorum diye elestirmeyelim mi
Futbol akli olmadigini hala iddia ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
quote:
Orijinalden alıntı: Aty.
@gurkan19 bunu beğendi
Yo ben brumayi begeniyorum
Begeniyorum diye elestirmeyelim mi
Futbol akli olmadigini hala iddia ediyorum
Biliyorum, eleştir tabi ona bir şey demiyorum. Bu kararı destekleyeceğini düşünerek öyle yazdım -
YA ARKADAŞLAR TERCİHLERDEN TAKIM OLARAK GALATASARAYI SEÇTİM AMA OY KULLANAMIYORUM HALA YARDIM PLS
ben ıgor a güveniyorum, disiplinli olsun zevkli bir maç oynatsın oyuncular son dakkaya kadar mücadele etsin yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
en azindan adam bsey deniyor bi duzen kuruyor, puan kaybi olsada sallamayin hocaya bence.
Puan kaybı olursa yarında burada kan gövdeyi götürür.
Forumun üstadları saçma yorumlarına başlamış tekrardan gayet güzel hareket tudordan olayın aslıda şöyle:
Bruma, Teknik direktörümüz Igor Tudor tarafından rizespor maçının Kamp Kadrosuna Dahil edilmedi.
Tudor bugün antrenmanda sık sık Bruma'yı uyarıyordu..Topu kaybettikten sonra baskı yapmasını ve daha hareketli olmasını istiyordu antremanda. Tudor Bruma üstünden takıma mesaj vermiş olabilir.. Dediğimi yapmazsanız olmazsınız mesajı.. ve bunu en etkili oyuncu üzerinden yaptı. Çünkü Bruma'nın hiç bir sakatlığı yok. oynamasına engel bir durum da yoktu.
Tudor buranın hakimi benim mesajını vermiş. Bakalım ne olacak. Ancak oyuncuların bu mesajı alacağını umuyoruz. futbolcu akıllıdır. mesajı alır. Dünkü basın toplantısında Egoları bir kenara bırakmalıyız demişti. bunu da yapıyor..
Tudor'dan istediğimiz bu.. Forma adaletini sağlasın çalışana forma versin ve kendini ezdirmesin. bu doğrultuda giderse başarı zaten kendiliğinden gelecektir.
-
Bu brumanında başlarım keyfinin kahyasına, artist . Adam gibi oynamayacaksan oyna , her maç bencilliklerinden kaybedilen onca puan var. Başta hocada yoktu tabi herkes kral olma peşinde. Takımı Podolski ye gol attırma üzere kursunlar adam her yerden güzel şut çekiyor, bitiriciliği takımdaki herkesten iyi.
YAHU BİRİ CEVAP VERSİN NEDEN GALATASARAY FORUMUNDA OY VEREMİYORUM??????
0-0 biter maç gol atacak adam yok ama puan kaybına tahammül de yok.
Takımı ofansif olarak ileriye taşıyan tek adamdı. Puan kaybı kaçınılmaz. Rize evinde tehlikeli takım, Igor ilk maçını kaybetmek istemeyecektir, kazanamayız da. Muhtemelen beraberlik için oynayıp hata yapacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvale -- 17 Şubat 2017; 18:24:49 >
Podolski gelecek sezon için satıldı bu arada 2.7M Euro ya.
Bilmeyen varsa diye yazmak istedim sene sonu yallah Vissel Kobe'ye
Tudor kendi ayağına sıkmıştır, neden almadı Brumayı kadroya, puan kaybedersek şöyle olur böyle olur vs diyen arkadaşlar Tudor gayet de güzel bir iş yapmıştır. Helal olsun adama puan kaybedersek de kaybedelim hala şampiyon olma umudu olan varsa polyannadır. Disiplin olmadığı yerde gözyaşı vardır!
Maç izleyenler görecektir ki Brumanın bencilliği pek çok pozisyonun heba olmasına sebep olmuştur. Takımı düşünmeli sadece asist ve gol anlamında değil aynı zamanda savunmaya da yardım etmelidir. Aksi halde fizana kadar yolu var varsın gitsin...
Bu arada gol atamayız diyen arkadaşlar eğer sahadakiler hocayı dinleyip adam gibi oynarlarsa maç üst olur çok rahat.. ama her zamanki kafada oynarlarsa beraberlik başarıdır.. -
gs de kadroya giremediği için üzülecek kaç kişi var sence ? adamlar tıkır tıkır parasını alacak. maç başı gelmeyiversin :) -
Bruma çok bencil olmaya başlamıştı.Tavirlarida disiplinli değildi,yerinde bir karar olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X