Şimdi Ara

Bruma neden adam geçmeyi denemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bruma özellikle sakatlanmadan önce birebirlerde hiç pas tercih etmiyordu hep çalım atmaya çalışıyordu atıyordu da ama sakatlıktan sonra şans bulamadı baya bir süre oynamadı vs derken bu sezon Hamzaoğlu ne zaman Bruma'yı oynatsa herkesin fark ettiği bir şey var.O da Bruma'nın değişen stili.

Bruma'nın her birebir kalışında şu top biran önce ayağımdan çıksın tarzı paslarının nedeni ne çok merak ediyorum.

Sakatlık geçirmiş olması mı?Her çalımının ardından kendisine yapılan faullerden dolayı korkması mı?(Bugün bacak arası çalım attı hemen yedi tekmeyi)Yoksa birisi bu çocuğa çalıma girme paslı oyna filan mı dedi acaba?

• Bruma'ya sordum, yanıt bekliyorum.
  • Yav her zaman diyorum bu adam şişirilmiş bir balondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her isi ters giden adam

Yav her zaman diyorum bu adam şişirilmiş bir balondur
    Bunu brumaya sorsana güzel kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Bunu brumaya sorsana güzel kardeşim

Alıntıları Göster
    Hem geçirdiği sakatlık hem de Prandelli sağolsun çocuğun özgüveni kalmadı çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nauihS

Hem geçirdiği sakatlık hem de Prandelli sağolsun çocuğun özgüveni kalmadı çünkü.

Alıntıları Göster
    Bruma malesef ki köreldi sakatlıktan sonra.Top kontrolünden,top sürüşüne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Swearengen

Bruma malesef ki köreldi sakatlıktan sonra.Top kontrolünden,top sürüşüne kadar.

Alıntıları Göster

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugune kadar hep savundum ama cidden balon adam. Her atagi oldurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Alıntıları Göster
    Çocuk ciddi bir sakatlıktan çıktı fazla riskli şeyler denememsi çok normal, fark ettiyseniz boş alanda yardırırken yanında rakip varken çok fazla hızlı koşmaktan kaçınıyor darbe gelir diye. Ben sakatlanmadan önceki maçlarını canlı izlediğim için şuan ki halini buna bağlıyorum. İlk geldiğinde resmen çılgın atıyordu.

• Futbol Zekası inanilmaz düşük bu adamın. Sadece adam geçmesi değil. Ayağına top geldiğinde çok zaman kaybediyor. Oyunu akıcı değil. Boş arkadaşını zamanımda göremiyor. Boş alana, koridorlara kaçmak yerine gidiyor takım Arkadaşının olduğu yere gidiyor. Sneijder gibi akıcı futbolu seven bir adam bugün Burma Yüzünden Kafayı sıyıracaktı. Adamın tepkilerini izleyin.

Fizik değil bu adamın sorunu. Tamamen takım oyunu ve futbolun temelleri. Birinin ciddi ciddi Burma'yı fırçalaması gerekiyor. 2 sene oldu hala amatör topçunun vereceği kararları veriyor. Yetenek sadece top Tekniği veya çabukluk değildir. Futbol Zekası da bir yetenektir ve Burmada maalesef çok eksik.

• hamza hoca portekizce öğrenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Futbol Zekası inanilmaz düşük bu adamın. Sadece adam geçmesi değil. Ayağına top geldiğinde çok zaman kaybediyor. Oyunu akıcı değil. Boş arkadaşını zamanımda göremiyor. Boş alana, koridorlara kaçmak yerine gidiyor takım Arkadaşının olduğu yere gidiyor. Sneijder gibi akıcı futbolu seven bir adam bugün Burma Yüzünden Kafayı sıyıracaktı. Adamın tepkilerini izleyin.

Fizik değil bu adamın sorunu. Tamamen takım oyunu ve futbolun temelleri. Birinin ciddi ciddi Burma'yı fırçalaması gerekiyor. 2 sene oldu hala amatör topçunun vereceği kararları veriyor. Yetenek sadece top Tekniği veya çabukluk değildir. Futbol Zekası da bir yetenektir ve Burmada maalesef çok eksik.
    Sakatlıktan daha yeni çıktı bu sene fazla bir şey beklemeyin. Ben önümüzdeki sene yardıracağını düşünüyorum. Ama seneye de patlamazsa elimizde patlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Sakatlıktan daha yeni çıktı bu sene fazla bir şey beklemeyin. Ben önümüzdeki sene yardıracağını düşünüyorum. Ama seneye de patlamazsa elimizde patlar.

Alıntıları Göster
    korkak oynuyor denemeye korkuyor oynamaya devam ederek yenebilir korkusunu ancak.
  • Yani mac 3 0 olmus denemesi lazim. Boş alanda buldu birebirde kaldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Yani mac 3 0 olmus denemesi lazim. Boş alanda buldu birebirde kaldi.
    6 ay ayağınız kırılsa, sonrasında tuvalete giderken yere basmaya korkarsınız. bir düşünün bakalım bu çocuğun durumunu.
  • Hamza Hoca son 2 maçtır onu bu şekilde oynamaya zorluyor benim anladığım kadarıyla. Bruma'nın ilk önce takım oyuncusu olması için ona direktifler veriyor. Sonra yeteneklerinden faydalanmak için onu yavaş yavaş serbest burakacak, biraz oynamaya ve güven kazanmaya ihtiyacı var.

Takımdaki en genç ve en hızlı futbolcu Bruma. Bunun yanına takım için oynama eklerse ve Bruma'nın özgüveni yerine gelirse, o zaman rakip için tehlike arz etmeye başlayacak. Şimdilik rakip için küçük bir tehtidten fazlası değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Hamza Hoca son 2 maçtır onu bu şekilde oynamaya zorluyor benim anladığım kadarıyla. Bruma'nın ilk önce takım oyuncusu olması için ona direktifler veriyor. Sonra yeteneklerinden faydalanmak için onu yavaş yavaş serbest burakacak, biraz oynamaya ve güven kazanmaya ihtiyacı var.

Takımdaki en genç ve en hızlı futbolcu Bruma. Bunun yanına takım için oynama eklerse ve Bruma'nın özgüveni yerine gelirse, o zaman rakip için tehlike arz etmeye başlayacak. Şimdilik rakip için küçük bir tehtidten fazlası değil.
    Sakatlıktan sonra böyle oldu demek yersiz. Hamza Hoca'nın yeni geldiği dönemde Eskişehir'le kupa maçında ve Akhisar maçında ilk geldiği gnlerdeki gibi çılgın atmıştı Bruma. Ama son dönemde biraz daha ortaya yakın topla buluşuyor. Pas işine daha çok giriyor. Biraz daha savunma yapıyor. Kısacası sorumluluk fazla vermiyor şu an için hoca üstte ki arkadaşın dediği gibi. Bazen de bomboş kalıyor kanatta bire bir , ikiye bir orda da çalım denemiyor . Deneyip o adamı geçse çizgide tek başına kalıyor yardıma yetişen olmuyor takımda. Sabri varken daha rahat oluyordu bu konularda Bruma. Bekten hemen bindirip yardıma gidiyordu Sabri ama Tarık'la malesef olmuyor bunlar .Olduğu yerde de zaten Bruma işini yapıyor ama Tarık'ın açtığı daha doğrusu açamadığı ortalar pozisyonu hiç ediyor. Sabri takıma tekrar katılınca Bruma'nın performansı da biraz daha artacaktır.

• 2 top kaybetse yerden yere vuralacagini biliyor cunku. Ülkeden oyuncu çıkmamasının sebebi bu zaten. Yabancıları da kendimize adapte ettik

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

2 top kaybetse yerden yere vuralacagini biliyor cunku. Ülkeden oyuncu çıkmamasının sebebi bu zaten. Yabancıları da kendimize adapte ettik
    Kim ne derse desin bu adam mancini döneminde çok iyi oynuyordu mancini başka adam
  • Adam artik sakatliktan korkuyor.Prandelli ozguveninide almis gitmis cocugun.Hemen ayagimdan top cikip rakip savunma beni sakatlamasin diyor.Suanlik balon gozuyle bakanlasri kiniyorum ama boyle 21 22 yasina kadar devam ederse balon patlamis olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.