Şimdi Ara

Browserlerin Windows açılış şifresine erişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Chrome ve Opera'nın Windows açılış şifresine erişiminin güvenlik riskleri nedir? Her iki browserin Ayarlar, Gizlilik ve Güvenlik, Kayıtlı parolalar kısmında herhangi bir site için kayıtlı şifreyi görmek istediğinizde; karşınıza güvenlik sorusu olarak ''Windows açılış şifresi''ni sorması akıllara acaba başka hangi bilgilere eriştikleri sorusunu getirmiyor mu?



  • Onun onla alakası yok. Java gibi applet olmadan erişemez. Sadece admin yetkileri istiyor, sorun bu.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Tüm harddiski virüs için tarayacak kadar iyiliksever google chrome http://www.milliyet.com.tr/google-chrome-windows-teknoloji-haber-2641562/
  • yabancının atına biniyoruz den deh düldül deh düldül dedikten sonra admin modu olmuş, windows şifresine erişmiş pek fark etmiyor. alıntılar:

    - İnternetin en bilinen kavramı olan “world wide web” ifadesinin kısaltması “www”de bulunan “w” harfi, İbrani alfabesindeki “vav” harfidir ve bu harfin sayı karşılığı altıdır. Dolayısı ile, üç adet “altı”dan meydana gelen internet adresi, doğrudan doğruya şeytanın adresidir.

    - Avrupa Parlamentosu’nun Genel Kurul salonundaki parlamenterlere ait koltukların herbirinin bir numarası vardır ama 666 numaralı koltuk kimseye tahsis edilmemiştir.

    Google Chrome Logosu
    Google, web tarayıcısı Google Chrome logosuna açıkça üç altı koymuş gibi görünüyor. Başta göremeyebilirsiniz, ancak bir kez görebilirseniz gerisini de farkedebilirsiniz, her renk farklı bir 6 sayısını ortaya çıkarıyor.






  • The souls migration kullanıcısına yanıt
  • Su Aygırı kullanıcısına yanıt
    ilginç di mi. 666 aynı yelpazede gizlenmiş gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.