Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
21
Favori
248.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srabonn

1- 2 aylık Brother HL 2040 yazıcının yazdırması çok güzel, normal yazdırıyor ama belli bir süre sonra uykuya (az güç harcadığı moda geçtiğinde) bilgisayardan bir çıktı gönderince yazdırmıyor yazdırması için yazıcıyı açıp kapatmak veya usb kablosunu söküp takmak gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekir?

mutemelen denemişsindir ama yazılımı tamamen kaldır tekrardan tanıt yazıcıyı ayrıca yazılımı güncellemeyi unutma... bişey daha yazılar kısmında sadece senin yazıcın kalsın diğerlerini sil... baktın olmuyor garantiye gönder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven06 -- 10 Mart 2011; 16:15:01 >

Orijinalden alıntı: SnnKlnc

quote:

Orijinalden alıntı: SnnKlnc

Arkadaşlar DCP 7030'un ekranında drum bitti yazıyor.Makinede drumu nasıl dolu gösterebilirim?

Arkadaşlar yok mu cevabı olan.

Cevabı Yabancı bir sitede ben buldum paylaşayım,

Yazıcının ön kapağını açın,
    Clear/Back tuşuna basın,
    Gelen ekranda yes / no seçeneği var yukarı tuşuyla yes diyin
    hepsi bu kadar drum artık %100.
  • arkadaslar benim brother mfc 490cw multifonksiyon yazicim var ve siyah kartusu bitmisti.bende orjinal kartus takmamis yan sanayi kartusu takmistim.bi sure calisti ve sonrasinda siyah boya yazmamaya basladi.baktim siyah kartus gercektende bitmisti.sonra orjinal siyah boya aldim ve taktiktan sonra calismamaya basladi.renkli yazdiriyorum siyah yazilar cikmiyor.siyah yazdiriyorum hic yazmiyo.siyah dolum tankinda bir sorun oldugunu dusunuyorum.ve diger renkleride orjinal aldim ve sorunsuz calisiyo.ama siyah tankta mi sorun yoksa puskurtmede mi bi sorun var anlayamadim.ne yapmam gerekir. eger kafa tikanmasiysa sorun, ne yapabilirim.
    tesekkurler

quote:

1- 2 aylık Brother HL 2040 yazıcının yazdırması çok güzel, normal yazdırıyor ama belli bir süre sonra uykuya (az güç harcadığı moda geçtiğinde) bilgisayardan bir çıktı gönderince yazdırmıyor yazdırması için yazıcıyı açıp kapatmak veya usb kablosunu söküp takmak gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekir?

Brother yazıcının uykuya geçme süresini arttırarak geçici bir çözüm buldum, yardımlarınızı bekliyorum.

Cihazın sleep özelliğini kapattığın zaman sorun çözülüyor, aşağıdaki linkten işletim sistemini ve english seçeneğini seçtikten sonra Remote Printer Console for Windows yazılımını indirip çalıştırınca custom seçeneğinden sleep özelliğini kapatman gerekiyor.

http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/as/as_ot/en/dlf/download_top.html?reg=as&c=as_ot&lang=en&prod=hl2040_all

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 15 Mart 2011; 9:50:09 >

• Brother HL 2040 yazıcının uyku modunda yazdırmama sorunuyla ilgili unforgiven06 ve reference a çok teşekkür ederim herkezin çözüm yolu farklı, ben biraz uğraştım windows xp de yazıcı özelliklerinden uyku modu (sleep time) kapatılabiliyor ama bu sefer elektrik fazla tüketicektir. Ben çözümü usb kabloyu değiştirerek buldum, gariptir şase yani usb kablonun iki ucunun dış metalleri arasında bağlantı (iletkenlik) varsa sorun kalmıyor ve dış metalleri birbirine bağlı usb 2.0 yazıcı kablosu bulmak nerdeyse imkansız

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..

• quote:

Brother HL 2040 yazıcının uyku modunda yazdırmama sorunuyla ilgili unforgiven06 ve reference a çok teşekkür ederim herkezin çözüm yolu farklı, ben biraz uğraştım windows xp de yazıcı özelliklerinden uyku modu (sleep time) kapatılabiliyor ama bu sefer elektrik fazla tüketicektir. Ben çözümü usb kabloyu değiştirerek buldum, gariptir şase yani usb kablonun iki ucunun dış metalleri arasında bağlantı (iletkenlik) varsa sorun kalmıyor ve dış metalleri birbirine bağlı usb 2.0 yazıcı kablosu bulmak nerdeyse imkansız

Bu sorunun diğer çözümü genelde kablodan kaynaklanıyor fakat kaliteli usb kablo bulunması zor olduğundan, enerji tasarrufunu dikkate almayanlar için sleep özelliğini kapatmayı öneriyorum, yada cihaza döküm göndermeden go tuşuna basarsanız cihaz sleep modundan çıkıyor, pc'de cihazın online olduğunu anlıyor, ve döküm veriyor.

• selamlar acaba mfc-6490cw nin wireles olayi hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz? ben makinayi modeme tanittim fakat pc den wifi araciligi ile makinaya scan print vs komutlari veremiyormuyum? sadece makinada scan yapip ftp ye maile vs mi gonderebiliyorum?

1. Bu yazıcı tam dolu toner ile geliyor (max. 2500 Sayfa) değil mi?
    2. Burada (Afyon) Brother bölge yetkili bayisi ile konuştum, Drum'unun 5-6 dolumdan sonra değiştiğini ve Drum fiyatının 25 TL olduğunu söyledi, toneri de 30 TL ye dolduruyorlarmış...

Fiyatı izmirde babam 160 TL ye 12 taksit bulmuş büyük mağazalarda,
    burada yetkili bayisinde 169 TL Nakit, 5 Taksitli olunce 184 TL diyor... ne dersiniz?
    Nikon Coolpix P510
    Samsung Galaxy Wonder İ8150
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

Öğretmenim, hemde 1. sınıf öğretmeniyim, sürekli çıktı ile işim oluyor,
    Dolayısıyla piyasada yaptığım araştırma sonucu HL-20 40 almak üzereyim,
    Son yorumlarınızı alayım:

1. Bu yazıcı tam dolu toner ile geliyor (max. 2500 Sayfa) değil mi?
    2. Burada (Afyon) Brother bölge yetkili bayisi ile konuştum, Drum'unun 5-6 dolumdan sonra değiştiğini ve Drum fiyatının 25 TL olduğunu söyledi, toneri de 30 TL ye dolduruyorlarmış...

Fiyatı izmirde babam 160 TL ye 12 taksit bulmuş büyük mağazalarda,
    burada yetkili bayisinde 169 TL Nakit, 5 Taksitli olunce 184 TL diyor... ne dersiniz?

Hocam HL-2040 doğru bir seçim.
    Bu yazıcının en büyük kolaylığı tonerinde chip olmaması.Yani dolumcuya götürmenize gerek yok.Toner tıpasını açıp tozunu içine dolduruyorsunuz oldu bitti.İsterseniz size şöyle bir set önerebilirim.

Bitmeyen Tonerli Brother HL 2040 (Mono Lazer Yazıcı)
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=874465

İçerisindeki toner tam dolu.Kutu içeriğinde 320 gr toner tozuda bulunmakta.Bu 3 dolumluk toz anlamına geliyor.Her dolum 2500 sayfadan toplamda 10.000 sayfa çıktı imkanı.Kargo ücretsiz.

• arkadaslar aklımda 2 yazıcı vardı bunlar HP P1102W ve Xerox 3116 idi bununla ilgili öneri için bir konu acmıstım (http://forum.donanimhaber.com/m_47514321/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47535683 ) buraya gelen önerilerden biri Brother HL 2040 yazıcı oldu yazıcı + 320 gr toz toneri 239 TL

Sizce Hangisi...?

HP P1102W .......................

Xerox 3116 .......................

Brother HL 2040 ................
  • mrb benim sorunum şu yardımcı olursanız sevinirim. toneri doldurdum. fakat kağıda yazdıramıyorum. çok fazla mı doldurdum bilmiyorum çünkü kağıtta yazılar yok fakat kagıdın neredeyse tamamında toz var dağıtılmış şekilde. bir de xerox tozu kullandım ondan olabilir mi_? ayrıca drumın üstü çok tozlu lütfen yardımcı olun.. bu sene başından beri 3.yazıcımı aldım. şansım yok bu konuda..

Orijinalden alıntı: Siyah_Beyaz
    arkadaslar aklımda 2 yazıcı vardı bunlar HP P1102W ve Xerox 3116 idi bununla ilgili öneri için bir konu acmıstım (http://forum.donanimhaber.com/m_47514321/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47535683 ) buraya gelen önerilerden biri Brother HL 2040 yazıcı oldu yazıcı + 320 gr toz toneri 239 TL

Sizce Hangisi...?

HP P1102W .......................

Xerox 3116 .......................

Brother HL 2040 ................

239 lira çok yüksek bir fiyat. yazıcıyı araştırın çok daha ucuza alabilirsiniz. brother toner tozunun 1kg'ı 45-50tl civarında.

http://www.ucuzu.com/yazici-c3134/brother/hl-2040-p424603/

• ARKADAŞLAR BENDE BROTHER HL-2040 YAZICI VAR. TEKRAR DOLDURDUKTAN SONRA ÇIKTILARDA NOKTALAR VE SİYAHLIKLAR ÇIKMAYA BAŞLADI. DRUM DAHA 3200 DE BU NEDEN OLABİLİR? ALDIĞIM TONER TOZUNDAN KAYNAKLANABİLİR Mİ?
    5 Inc Full HD Super Amoled Display | 1920 x 1080 Çözünürlük | 441 PPI Pixel Rate | 16 Million Colors | Corning Gorilla Glass 3 | 13 Mp Camera | Advanced Level Sensor's
  • Merhaba, iş yerinde kullanılmak üzere, BROTHER MFC-8880DN ve BROTHER MFC-8370DN hakkında özellikle toner masrafları ve dolumu ile ilgili bilgi verebilir misiniz acaba. Bir de brother marka yazıcılarda genel olarak kağıt sıkışmasından bahsediliyor, bu modellerde de bu sorun geçerli mi acaba, teşekkür ederim..

quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

ARKADAŞLAR BENDE BROTHER HL-2040 YAZICI VAR. TEKRAR DOLDURDUKTAN SONRA ÇIKTILARDA NOKTALAR VE SİYAHLIKLAR ÇIKMAYA BAŞLADI. DRUM DAHA 3200 DE BU NEDEN OLABİLİR? ALDIĞIM TONER TOZUNDAN KAYNAKLANABİLİR Mİ?

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

bende de aynı sorun vardı. arkadasın hiç dolum yapılmamıs toneri ile değistirip test ettim. drumda sorun yok. sorun toner tozunda.

quote:

ARKADAŞLAR BENDE BROTHER HL-2040 YAZICI VAR. TEKRAR DOLDURDUKTAN SONRA ÇIKTILARDA NOKTALAR VE SİYAHLIKLAR ÇIKMAYA BAŞLADI. DRUM DAHA 3200 DE BU NEDEN OLABİLİR? ALDIĞIM TONER TOZUNDAN KAYNAKLANABİLİR Mİ?

peki şimdi ne yapmalıyım. Aldığım torner tozunu atıp yenisini mi almalıyım. Siz ne yaptınız bu durumda. Böyle mi kullandınız. Zarar verir mi yazıcıya acaba.
    oliser den almıştım toner tozunu bu durumda daha kaliteli bir yer bakacaz.

Aşağıdaki GoldOfis marka muadil toneri öneririm:

http://toner.web.tr/BROTHER-TN2025-SIYAH-BLACK-MUADIL-TONER-KARTUSU-GOLDOFIS-MARKA-pid-418.html

Orijinaliyle aynı performansı alabileceğiniz yukarıdaki ürün havale ile KDV dahil 69,93 TL olup, Bilsarf Bilgisayar Sarf Malzemeleri Limited Şirketi'nin 12 aylık garantisi altındadır. (Orijinali için:http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=320&productid=bs5460)

Eğer HL-2040 model Brother marka yazıcı alacaksanız size şu paketi tavsiye ederim:

http://toner.web.tr/BROTHER-HL2040-LAZER-YAZICI-+-1-ADET-BROTHER-TN2025-SIYAH-BLACK-MUADIL-TONER-KARTUSU-GOLDOFIS-MARKA-pid-1105.html

Yukarıdaki pakette Brother HL 2040 model lazer yazıcı, 1 adet orijinal toner ve bir adet de GoldOfis marka muadil toner bulunuyor ve üçünün toplam fiyatı havale ile KDV dahil 245,32 TL. Orijinal ve muadil kartuşlarınız bittikten sonra da yukarıdaki (69,93 TL'lik) GoldOfis marka muadil toneri kullanarak orijinal baskı kalitesini yakalamayı garanti altına alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mener -- 3 Nisan 2011; 19:21:39 >

• Arkadaşlar babam bize kendi dükkanında kullandığı yazıcıyı getirmiş ama markası modelini yazayım;
    Brother MFC-215C serisi ve yazıncının driverini yüklememe rağmen Yazıcı açın,kablyu takın gibi ibr yazılar verdi ama onları yapmama rağmen yükleyemedim öylce kaldı ne yapmamız gerekiyor?
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • valla bu sekilde kullanıyorum. toner tasarruf modunda ogrencilere yazılı soruları cıkarıyorum pek onemli gormedim ama hala kagıtta gri renk ver. fazladan toz kullanıyor.

farklı bir toner tozu aldım ama dolum yapmadım hala. uzun sure de yapmam herhalde ( eski toz bitene kadar )

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

bende de aynı sorun vardı. arkadasın hiç dolum yapılmamıs toneri ile değistirip test ettim. drumda sorun yok. sorun toner tozunda.

quote:

peki şimdi ne yapmalıyım. Aldığım torner tozunu atıp yenisini mi almalıyım. Siz ne yaptınız bu durumda. Böyle mi kullandınız. Zarar verir mi yazıcıya acaba.
    oliser den almıştım toner tozunu bu durumda daha kaliteli bir yer bakacaz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.