Şimdi Ara

Brother-490CW'nin kartuşları hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yazıcıyı almayı düşünüyorum kartuşları kolay dolduruluyormu ben evde yapabilirmiyim? ve hangi mürekkepleri almalıyım? link olarak önerirmisiniz.
    Yazıcının siyah kartuş kodu LC67BK dolumu kolaymı ve doldururken ne tür malzemelere ihtiyaç duyacağım?

biraz sorularım uzun oldu kusura bakmayın.Teşekkürler.

• Özel mesaj ile ilettiğim bilgiyi buraya da aktarmak istedim:

Bahsettiğiniz yazıcı 4 Renk LC 61 serisi kartuş kullanıyor ve bu model kartuşlar için kolay dolum kartuşu bulunmaktadır.

Kolay dolum kartuşları tıpasını açıp rahatlıkla doldurarak kullanabileceğiniz ve uygun mürekkep ile %90 a kadar maliyet avantajı elde edebileceğiniz ürünlerdir.

Kısaca, yazıcınızı aldıktan sonra sitemizden kartuş+mürekkep kampanya paketlerinden satın alarak kendi kendinize doldurup kullanma imkanına kavuşacaksınız. Brother yazıcılarda kartuşlar çipli olmadığı için özellikle tavsiye etmekteyiz ve baskı kalitesi de oldukça tatminkardır.

Bahsettiğiniz yazıcıyı satın aldıktan sonra aşağıdaki kampanya paketini satın almanız yeterlidir. Size bu ürün ile birlikte gerekli kullanım klavuzu ve malzemeler yollanacaktır.

http://www.kartus.web.tr/BROTHER-LC-16LC-38LC-61LC-67LC-970LC-980LC-1100-SERISI-KOLAY-DOLUM-KARTUSU-+-4-RENK-MUREKKEP-KAMPANYA-PAKETI-pid-883.html

Saygılar
    Kartus.Web.Tr

• İlginiz için Teşekkürler.güzel ürünler fakat orjinal kartuşların yerıne bunları kullanıyoruz sanırım. 490CW nin orjinal kartuşları doldurulmuyormu ?. ve kalite farkı nedır bu kolaydolum kartuşları ile orjinallerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

İlginiz için Teşekkürler.güzel ürünler fakat orjinal kartuşların yerıne bunları kullanıyoruz sanırım. 490CW nin orjinal kartuşları doldurulmuyormu ?. ve kalite farkı nedır bu kolaydolum kartuşları ile orjinallerin.

Forumda orjinal kartuşların dolumu ile ilgili bilgiler mevcut ve sizi de kolay dolum kartuşu kullanımı ile ilgili zorlayamam tabii. Ama adı üstünde daha kolay doluyor. Ayrıca orjinal kartuş dolum yapılabilsin diye değil dolum yapılamasın diye üretilmiş bir kartuş.
    Bunun dışında daha önemli konu kullanılan mürekkebin uygunluğudur ve o konuda da iddialıyız. Lütfen size iade garantisi sunulmayan bir ürün satın almayın. Yani renklerini ve kalitesini beğenmediğinizde bir sorun olduğunda iade yapabileceğiniz bir firmayı tercih edin.

saygılar
    Kartus.Web.TR

• quote:

Arkadaşlar bu yazıcıyı almayı düşünüyorum kartuşları kolay dolduruluyormu ben evde yapabilirmiyim? ve hangi mürekkepleri almalıyım? link olarak önerirmisiniz.
    Yazıcının siyah kartuş kodu LC67BK dolumu kolaymı ve doldururken ne tür malzemelere ihtiyaç duyacağım?

biraz sorularım uzun oldu kusura bakmayın.Teşekkürler.

orjinal kartuşların dolumu gayet kolay.görselli anlatım alt linkte

http://forum.donanimhaber.com/m_37133115/tm.htm
  • @ KartusWebTR
    Mürekkep seçiminde hassas davranırım. fakat orjinal kartuşu kullanmak isterim. nede olsa orjinal. yani doldurulabiliyorsa gerek görmüyorum kolay dolum kartuşunu brother için.
    mürekkepleri sizden alacağım. fiyatları nedir bu brother içn ?

@xpress34
    videonu inceledim. birşey soracağım orada taktığın sarı renkli bi plastik var o ne için kulalndın? onu anlayamadım.
  • Teşekkür ediyoruz.

Mürekkep konusunda son derece iddialıyız ve fotoğraf baskılarını aldığınızda ne demek istediğimizi anlayacaksınız.

İlgili yazıcı için mürekkep tüketiminize göre altta yer alan ürünlerden birini tercih edebilirsiniz.

http://www.kartus.web.tr/BROTHER-LC-61-KARTUSLARA-OZEL-MUREKKEP-TAKIMI-4-X-100-ML--pid-992.html

http://www.kartus.web.tr/BROTHER-LC-61-KARTUSLARA-OZEL-MUREKKEP-TAKIMI-4-X-1-LT--pid-985.html

saygılar
    KartusWebTR

quote:

@ KartusWebTR
    Mürekkep seçiminde hassas davranırım. fakat orjinal kartuşu kullanmak isterim. nede olsa orjinal. yani doldurulabiliyorsa gerek görmüyorum kolay dolum kartuşunu brother için.
    mürekkepleri sizden alacağım. fiyatları nedir bu brother içn ?

@xpress34
    videonu inceledim. birşey soracağım orada taktığın sarı renkli bi plastik var o ne için kulalndın? onu anlayamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@xpress34

Kartuştaki havayı, tahliye etmek için takılıyor. Zaten o parça, orijinal kartuşlarınızın üzerinde gelecek.
  • quote:

@xpress34

M.Reha cevap vermiş bununla ilgili yinede yazayım.
    o sarı renkli tıpa orjinal kartuşun üzerinde gelmekte.yani orjinal kartuşun ambalajını ilk açtığınızda kartuşun üst kısmında bir nevi sibop diyebileceğimiz bu görevi gören bir iğneli bir mekanizma var.bu kısım bu sarı renkli tıpa ile koruma amaçlı olarak takılı geliyor.kartuşu yazıcıya takarken bu tıpaların çıkarılması gerekiyor.bu tıpaları atmayın.dolumda gerekli oluyor.

dolum yaparken bu tıpanın takılması gerekiyor.sebebine gelince biz dolumu mürekkebin yazıcıya gittiği çıkış kısımdan yaptığımız için kartuş içinde ne kadarda olsa bir miktar hava vardır.bu havanın bir şekilde bu üst kısımdaki tahliye deliğinden dışarı çıkması için bu tıpayı yerine takmak gerekiyor.bu tıpa iç kısımdaki iğneye benzer siboba baskı yaparak kartuş içindeki havanın dışarı atılmasını sağlıyor.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress34 -- 9 Nisan 2010; 14:40:15 >

• Tamam ozaman yazıcıyla geliyorsa sorun yok atmam.

@KartusWebTR mürekkeplere baktım bir sorum olacak 100ml ile kaç defa dolum yapılabilir?
  • quote:

Tamam ozaman yazıcıyla geliyorsa sorun yok atmam.

@KartusWebTR mürekkeplere baktım bir sorum olacak 100ml ile kaç defa dolum yapılabilir?

LC 67 seri kartuşların tam olarak kaç ml. mürekkep aldığını bilmiyorum ama benim yazıcı LC 980 serisi kartuş kullanıyor.pc de mürekkep bitiyor uyarısı verdiğinde renkliler 7-8 ml ve siyah 13-14 ml. civarında mürekkep alıyor.kartuşu tam bitirdiğinde bu miktar değişir.

gelgelelim senin soruna tahminen cevap verecek olursak kendi sitesindeki değerleri kullanarak tahmin yapacağım.LC980 seri için 260 sayfa kapasite veriliyor.LC 67 seri için 325 sayfa kapasite veriliyor.tabii bu veriler standart ölçüm değeri olan sayfanın % 5 doluluk oranına göre hesaplanmakta.ben normal kullanımda 130-140 sayfa civarı çıktı aldığımda kartuşta mürekkep bitiyor uyarısı vermeye başlıyor.

yani tahminen benim kartuşların beşte biri kadar daha fazla çıktı alındığı için beşte biri kadar daha fazla hacime sahip olduğu varsayılabilir.

bu basit hesap ile 100 ml mürekkepler ile ortalama en azından 10 defa dolum yapabilir ve bu kadar mürekkep ile ortalama kullanımla (% 5 lik doluluk oranı standartlarını es geçerek) toplamda 4 renk ve toplamda 400 ml. mürekkep ile en azından 10 dolum sonucu 1500 sayfa çıktıyı rahatlıkla alabileceğinizi tahmin ediryorum.

buna göre çok çıktı alıyorsanız mürekkep alırken litrelikleri tercih ederseniz daha ekonomik olacaktır.yok ben toplamda 4 litre mürekkebi 6-7 senede bile tüketemem diyorsanız ona göre kararınızı verirsiniz.

• Arkadaşım mürekkepde gerçek pigment arıyorsan buyur bak. alttaki resimde aldığım çıktıyı suya soktum üstünü yıkadım ne dağılma nede bozulma var. denemeni isterim. adresini vereyimwww.uzmanburom.com. inktouch mürekkepleri alttaki resimde gördüğün gibidir gerçek piğment suya sok çıkart baskının kalıcılığı önemlidir fotograf basıyoruz resim basıyoruz süper mürekkep.www.uzmanburom.com. adresinden alabilirsin. sevgiyle kalın. alttaki resimi özellikle aldım üzerine su döktüm dağılmadı İŞTE GERÇEK PİGMENT.www.uzmanburom.com. ink touch mürekkep.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.