Şimdi Ara

Bross Kasalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuz bir kasaya ihtiyacım var, ve hızlıal veya hepsiburada vs. bu marka kasalar satılıyor. Yanlız ucuz kasa alayım derken de içinden çıkan vidaları kasaya uymayacak kadar dandik bir kasa almak istemiyorum. Bu marka kasa kullananınız varsa yorum yaparsa sevinirim. Bir de adamlar ölçülerini yazmış hesapta 486X203X413 diye ama hangisi en hangisi boy belli değil. Neyse işte, kullanan varsa kendi kasasının boyutlarını da yazabilirse sevinirim.

• Bross hiç duymadığım bir marka. Siz söyleyince baktım biraz hepsiburada'dakiler pek kaliteli değil özellikle havalandırmaları çok kötü gözüküyor. Bence daha bilindik markalara yönelin hatta kasayı 2. el almanın hiç bir zararı yok o fiyatlara çok rahat kaliteli diyebileceğimiz kasaları 2. el alabilirsiniz.
  • Ya kasayi sadece msn e girilecek nette surf yapılacak bir bilgisayar için almam gerektiğinden öyle sogutmaya falan pek bakmıyorum. Yani en azından 60-70 liradan fazla vermek israf olur. Ama zaten anladıgım kadariyla bu brosslar fazla büyük. 45 santimden ufak derinliği olan kasalara bakıyorum artık. Exa da hiper marka kasalar var. Eğer şu güç kaynaklarını üreten hiper ise bu belki çok kalitesiz bir şey değildir. Artık şansımı deneyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onefootingrave

Ya kasayi sadece msn e girilecek nette surf yapılacak bir bilgisayar için almam gerektiğinden öyle sogutmaya falan pek bakmıyorum. Yani en azından 60-70 liradan fazla vermek israf olur. Ama zaten anladıgım kadariyla bu brosslar fazla büyük. 45 santimden ufak derinliği olan kasalara bakıyorum artık. Exa da hiper marka kasalar var. Eğer şu güç kaynaklarını üreten hiper ise bu belki çok kalitesiz bir şey değildir. Artık şansımı deneyeceğim.

O tip bir bilgisayar için çok iyi bir psu'ya ihtiyacınız yok zaten. 200 watt'lık bir psu bile işinizi görür. O yüzden kasayı beğenip alın yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.