Şimdi Ara

BROOKING INSTITUTION Erdoğan ı tüm dünyaya rezil etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorsunuz adama diktatör diyorlar hep ben diktatör olsam bana bu soruyu sorsbilirmisiniz diyerek kendi zekasına göre bir cevap veriyordu.

bu kurum herkese resmi belge göndererek Erdoğan a soru sorulamayacagini bildirmiş. orayı 100 un üzerinde ülke basını izliyor

simdi düşünün toplantıdasiniz aklınızda bir soru var. mr Erdoğan siz diktatör müsünüz?

cevap bana bu soruyu soramadiginiza göre evet mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec44 -- 1 Nisan 2016; 13:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gonderilen yazı soru soramazsınız değil zoruları kartlara yazıp öyle verecekler bununla ilgili.

Başka bir konuda,görmüştüm

ee ne farkı var kağıda soru yazıyorlar istediklerini cevaplıyorlar.dün zarrab ile ilgili soruya cevap vermedi mesela.zaten 3 tane soru sorabildiler verdiği cevaplarında sorularla yakından uzaktan alakası yoktu.

Kartları cevaplar cevaplamaz,cevap tatmin edici olur olmaz o kısım beni ilgilendirmiyor. Ayrı bir konu altında tartışılabilir tabi.

Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Gönül isterdi Amerikada, düşünce kuruluşlarında türkiyeyi genç dinamik sempatik entelektüel esprituel ingilizce bilen bir insan temsil etsin

Türklere helal olsun,böyle bir adamı seçmişler desin tüm dünya.
    bizde liderimizle gurur duyalım

Nerdeeee

Daha Fazla Göster
  • Ilk basta hic soru sorulmasin denmis demisler ki olmaz bizim formatimiza aykiri. Sonra soru soracak kisileri secmisler. Zaten dikkat ederseniz ikinci soruyu soran bahcesehir universitesinin bir seyi. sorunun da ilk bolumu full methiye :) 3 sorusan sonra kestiler.

Kapi onunde de korumalar gazeteci dovuyorlardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

biliyorsunuz adama diktatör diyorlar hep ben diktatör olsam bana bu soruyu sorsbilirmisiniz diyerek kendi zekasına göre bir cevap veriyordu.

bu kurum herkese resmi belge göndererek Erdoğan a soru sorulamayacagini bildirmiş. orayı 100 un üzerinde ülke basını izliyor

simdi düşünün toplantıdasiniz aklınızda bir soru var. mr Erdoğan siz diktatör müsünüz?

cevap bana bu soruyu soramadiginiza göre evet mi oluyor?

değişik misin olum sen? öncelikle akpli olmayabilrisin veya ne olduğunun önemi yok bende akpli değilim. Ancak cumhurbaşkanına hakaret edilen bir şeyi burda ballandıra ballandıra anlatıyosan yazık sana. Başbakanın hangi partiden olduğunun önemi yok sonuçta ülkeni temsil eden kişi o. Kimsenin diktatör olmadığını bildiğine göre hala değişik değişik konu açıyorsunuz neyse tövbeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Gönül isterdi Amerikada, düşünce kuruluşlarında türkiyeyi genç dinamik sempatik entelektüel esprituel ingilizce bilen bir insan temsil etsin

Nerdeeee

Cem Uzan geldi biranda aklıma

Adamda hem din gibi bir kisve yoktu. Hemde adam kendi ülkesini değil, dışarıya odaklı dolandırıcılığı vardı.

Yani o da birnevi hırsızdı, hemde tescilli görünene göre.

Aması, fakatı var ki, adam dışarıdan çalıp çırptığını ülkesinde baraj, santral olarak yatırımlar yapıyordu.

Hem çalıyor, hem çalışıyor dedikleri bu olsa gerek.

Fakat adam siyasete katılır katılmaz ayağı kaydırıldı, nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Gönül isterdi Amerikada, düşünce kuruluşlarında türkiyeyi genç dinamik sempatik entelektüel esprituel ingilizce bilen bir insan temsil etsin

Nerdeeee

Cem Uzan geldi biranda aklıma

Adamda hem din gibi bir kisve yoktu. Hemde adam kendi ülkesini değil, dışarıya odaklı dolandırıcılığı vardı.

Yani o da birnevi hırsızdı, hemde tescilli görünene göre.

Aması, fakatı var ki, adam dışarıdan çalıp çırptığını ülkesinde baraj, santral olarak yatırımlar yapıyordu.

Hem çalıyor, hem çalışıyor dedikleri bu olsa gerek.

Fakat adam siyasete katılır katılmaz ayağı kaydırıldı, nedense.

Doğru cem uzan hem çalıyor hem çalışıyordu

Ve yaptığı eserler çökmüyor, göçmüyor

Yandaşların çalıyor ama çalışıyor dediği akp

Kayak tesisi çöküyor, köprü halatı kopuyor

Marmaray vagonları paslanmaya terkediliyor

Duble yollar sürekli göçüyor yama yapılıyor

İkisi de çalıyor ama cem uzan alman gibi yaparken akp Çin işi yapıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.