Şimdi Ara

Bronzdan nasıl kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 yıldır lol oynuyorum açıkçası kötü oynadığımı düşünmüyorum. Ama oyunuma denk gelen 9-13 yaş arası grup oyunu batırıyor maalesef, bir ks yiyince karşıyı feedlerler,afk kalırlar ben bu ultimatte elo hellden nasıl kurtulabilirim taktik verirmisiniz.

Not: Lütfen dalga geçmeyin arkadaşlar

• dostum öncellikle oyundan zevk alman lazım.bu sadece bir oyun olarak düşün.rahatla gerirme küfürleşmeler arasına girme.(gerçi sen girmesen bile seni içeri sokan biri olur.d) her maçında zevk almaya bak.yenilsen bile en iyi oyununu oyna.ben silverdayım.bazen bronzedan çocuklar geliyor taktir ediyorum çok iyi oynuyorlar.
    bunların hepsini görmezden gelmen lazım.rankedda yükselmek için oynama zevkkine en iyi şekilde oyna.sonra bi bakmışın promo gelmiş.
  • bana 50 tl ver ;)
  • Bol cc olan supportları oyna.

Nami ve Leona mesela ikisi de oyun taşıyabilen support'lar.
  • Mac spamlarsan belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardeşim biz diamondlar çok şanslı insanlarız aslında siz silver bronzlar bizden 100 kat iyi oynuyor fakat şans işte napıcaksın :S
  • kardeşim ciddi ciddi yazıyorum.
    1- cc li hero al.(mide orianna ziggs vs olabilir.support leona sona olabilir vs vs...)
    2- adamlar birşey derse ters düşme haklısın kardeş de geç.adam haksız olsa bile.
    3- asla adamlara laf anlatıcam diye ugraşma ignorla gitsin
    4- GERÇEKTEN İYİYSEN ÇIKARSIN.Her maç tüm takım feedleyecek diye bi kural yok :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    NASIR'dan nasıl kurtulurum?
    18 yıl önce açıldı
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Tarağı

Aynen kardeşim biz diamondlar çok şanslı insanlarız aslında siz silver bronzlar bizden 100 kat iyi oynuyor fakat şans işte napıcaksın :S

herkes bi ben çok iyiyim egosunda.yakın arkadaşımdan duydum şuan gold.1000 den fazla ranked oyunu var ve ben challenger lık oyuncuyum dedi :D agzından duyduk bunu.Kısaca onda bunda arama hatayı.Arkadaşın tespiti op
  • quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

kardeşim ciddi ciddi yazıyorum.
    1- cc li hero al.(mide orianna ziggs vs olabilir.support leona sona olabilir vs vs...)
    2- adamlar birşey derse ters düşme haklısın kardeş de geç.adam haksız olsa bile.
    4- GERÇEKTEN İYİYSEN ÇIKARSIN.Her maç tüm takım feedleyecek diye bi kural yok :d

üzgünüm ama cc li hero tam olarak ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

quote:

stun snare fear vs skillerin özelliklerine cc deniyor.fiddle q orianna ulti.morgana q falan fişman.
    Ama çogu kişi alan anlamında da kullanıyor.ziggs ulti gibi
    Lisssandrayı örnek alalım.E skiliyle rahatlıkla pozisyon alabilirsin.Ultisi zaten hem iyi bir alana vuruyor hem de istedigini stunlayabiliyorsun (CC) w skili hem alan hem snare (CC) ve genel olarak damage yüksek bi hero.bence bronzda taşıyabilirsin bu heroyla

• quote:

quote:

quote:

stun snare fear vs skillerin özelliklerine cc deniyor.fiddle q orianna ulti.morgana q falan fişman.
    Lisssandrayı örnek alalım.E skiliyle rahatlıkla pozisyon alabilirsin.Ultisi zaten hem iyi bir alana vuruyor hem de istedigini stunlayabiliyorsun (CC) w skili hem alan hem snare (CC) ve genel olarak damage yüksek bi hero.bence bronzda taşıyabilirsin bu heroyla

çok teşşekürler lissandra iyi oynadığım bir herodur. Ama çoğu insan jungle al taşı diyor bune ne diyorsun

• Toriko kullanıcısına yanıt
    Jungle bilmiyorsan sakat az çook biliyorsan Lee sin gibi mobil herolar alıp counter jung
    le yaparak karsı junglelari bezdirebilirsin first blood falan alıyorum nerdeyse her maç

• riven öğren
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşşekürler lissandra iyi oynadığım bir herodur. Ama çoğu insan jungle al taşı diyor bune ne diyorsun

benim jungum kötüdür.ama smurf arkadaşları görüyorum. sürekli karsi junglenin büyüklerini alip kucuklerini bırakarak oyunda buyuk bi avantajla basliyorsun..çok iyi karsi baskinlar atip takimini tasiyabiliyorlar.takimi taşıyabilecek en ssağlam lane bence de jungle.ama bronzdan hangi lane gidersen git tasiyabilirsin bence

• kill salma kocum
  • uzun uzun yazacağım oku lütfen

1 )Başlarken şunu söyleyiyem bu oyunun bir dengesi vardır , karşı takım da salak varsa sizin takımdada vardır . Her takımda genelde oyunu bilen ve anlaşabileceğin adam vardır . Öncelikle seçim ekranında ve oyuna girdikten sonra bu oyunu bilen sizin takımdaki ve rakip takımdaki adamı bulman lazım . Aynı şekilde rakip takımın oyunu bilmeyen adamını da bulman gerekiyor . Bu oyunu yönlendirme , sekronize olma ve roam atma için çok önemli ve ilk hususdur

2 )Öncelikle her rol ile çıkarsın ama ben sana en zahmetsiz yolu söyleyeceğim . Eğer oyunu seviyeme göre daha iyi biliyorum diyorsan Mid veya Jungle alman seni oyun kazanmak adına bir adım öne taşır . Bunun temel nedeni diğer lanelere roam / gank atabilme imkanının olmasıdır . İyi bir mid oyuncusu isen , rakibine karşı üstünlük çıkarıp bir kill aldıktan sonra yapman gereken , az önce söylediğim '' takımda ki diğer akıllı adamın '' lanesine gidip adama kill veya assit bırakıp adamla birlikte kasmanızı sağlamaktır . Burada kilit olan bu bahsettiğim adamdır . Eğer salak olanlara gidersen double bile verirsiniz . O adamdan uzak dur , döner birde flame yapar sana

3 )Bu da benim için önemli son konudur ki rakip takımın akıllı ve takımını yönlendiren adamını aradan çıkarmak . Bu akıllı adam zaten bir şekilde farmla veya kille , az çok kasmıştır . Eğer bu adam bir de adc veya apc oynuyorsa gözün kapalı direk bu adama focus ol . Onu aradan çıkarmaya bak , rakip takım o aradan çıktıktan sonra zaten çil yavrusu gibi dağılır

4 )Asla takıma flame yapma . Hatta adam 0/2 geriye düştüyse '' ben taşıyacam , canını sıkma sakince farm al felan de '' adama biraz motive vermiş olursun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 30 Haziran 2014; 10:57:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

uzun uzun yazacağım oku lütfen

1 )Başlarken şunu söyleyiyem bu oyunun bir dengesi vardır , karşı takım da salak varsa sizin takımdada vardır . Her takımda genelde oyunu bilen ve anlaşabileceğin adam vardır . Öncelikle seçim ekranında ve oyuna girdikten sonra bu oyunu bilen sizin takımdaki ve rakip takımdaki adamı bulman lazım . Aynı şekilde rakip takımın oyunu bilmeyen adamını da bulman gerekiyor . Bu oyunu yönlendirme , sekronize olma ve roam atma için çok önemli ve ilk hususdur

2 )Öncelikle her rol ile çıkarsın ama ben sana en zahmetsiz yolu söyleyeceğim . Eğer oyunu seviyeme göre daha iyi biliyorum diyorsan Mid veya Jungle alman seni oyun kazanmak adına bir adım öne taşır . Bunun temel nedeni diğer lanelere roam / gank atabilme imkanının olmasıdır . İyi bir mid oyuncusu isen , rakibine karşı üstünlük çıkarıp bir kill aldıktan sonra yapman gereken , az önce söylediğim '' takımda ki diğer akıllı adamın '' lanesine gidip adama kill veya assit bırakıp adamla birlikte kasmanızı sağlamaktır . Burada kilit olan bu bahsettiğim adamdır . Eğer salak olanlara gidersen double bile verirsiniz . O adamdan uzak dur , döner birde flame yapar sana

3 )Bu da benim için önemli son konudur ki rakip takımın akıllı ve takımını yönlendiren adamını aradan çıkarmak . Bu akıllı adam zaten bir şekilde farmla veya kille , az çok kasmıştır . Eğer bu adam bir de adc veya apc oynuyorsa gözün kapalı direk bu adama focus ol . Onu aradan çıkarmaya bak , rakip takım o aradan çıktıktan sonra zaten çil yavrusu gibi dağılır

4 )Asla takıma flame yapma . Hatta adam 0/2 geriye düştüyse '' ben taşıyacam , canını sıkma sakince farm al felan de '' adama biraz motive vermiş olursun .

çok saol çok güzel anlatmmışsında. Bronz öyle bir yerki bazen oyunu bilen 2. şahıs bile olmaya biliyor. Çok teşekür ederim deneyeceğim dediklerinizi

• akali ve kayle ögrenip golda kadar rahat çıkabilirsin bence.
  • Kardeş aslında şans işi biraz ama bi arkadaş bul kendine onunla gir mid jung yapın taşımaya çalışın ya da bot pre yapın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.